[Iš Vokietijos] Fantastiškai geros kainos ir funkcionalumo dviguba vaizdo stebėjimo kamera: 4MP+4MP, 10x priartinimas, spalvotas naktinis filmavimas, saulės įkraunama baterija, WiFi, APP  ()

Puiki kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Fantastiškai geras funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Dviguba vaizdo stebėjimo kamera

(4MP+4MP, 10x priartinimas, spalvotas naktinis filmavimas, saulės įkraunama baterija, WiFi, APP ir kt.)

389,99€ -224€ 389,99€

165,99€

Imu!

iš Vokietijos

58%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Svarbu: šios nuostabaus funkcionalumo kameros parduodamos iš Vokietijos sandėlio, tad saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti visas esmines šių kamerų savybes ir už tokią kainą gauname ypatingai funkcionalų produktą.

Dviejų objektyvų (4MP+4MP) kamera leidžia ypatingai patogiai ir išsamiai stebėti didelį plotą. Tai puikus pasirinkimas namų, sodybų, garažų, verslo ir kitų patalpų lauko stebėjimui.

Šis kamerų rinkinys pilnai pritaikytas naudoti laiko sąlygomis ir yra itin greitai primontuojamas prie reikiamos vietos.

Taip pat abu objektyvai pakreipiami reikiamu kampu, tiek vertikaliai, tiek ir horizontaliai. Viršutinę plačiakampę kamerą galima rankiniu būdu reguliuoti 180° horizontaliai ir 15° vertikaliai, PTZ kamerą galima automatiškai pasukti 355° horizontaliai ir 90° vertikaliai.

Dar vienas super privalumas, kad galima vaizdą priartinti 4 arba net 10 kartų, dėl ko įžiūrėsite ir pačias smulkiausias detales. Puiki savybė, kad ir kur bus naudojamos šios kameros.

Gamintojas garantuoja, kad 4MP+4MP kameros užtikrina puikią vaizdo kokybę tiek dienos, tiek ir nakties metu. Palaikomas spalvotas ir nespalvotas naktinis filmavimas.

IR veikia nuo 5 iki 40 metrų. Taip pat galima apšviesti 50 m2 plotą.

Be viso to, šiose kamerose įdiegti ir judesio davikliai bei intelektualus 2TOPS algoritmas, kuris geba atpažinti, kada fiksuojamas žmogus, gyvūnas, transporto priemonė. Ir vos per 0,25 sekundės į APP išsiunčia pranešimą.

Super dalykas. Taip išvengiama klaidingų pranešimų apie įsibrovėlius, o ir visi prašalaičiai iškart automatiškai užfiksuojami ir duomenys įrašomi į atminties kortelę (iki 128GB) arba išsaugoma debesyje.

Ir bet kada šiuos duomenis galite peržiūrėti tiesiog savo telefone, planšetėje ar kitame įrenginyje, kuris darbuojasi su Android arba iOS programine įranga.

Tereikia įsidiegti Niview APP ir galėsite prieiti prie užfiksuotų duomenų bei kas vyksta realiuoju laiku, kad ir kur bebūtumėte.

Kameros jungiamos prie namų WiFi (2.4GHz) tinklo.

Šaunu ir tai, kad kamerose įdiegti mikrofonai (38dB) su garsiakalbiais (3W), tad per jas galėsite pasikalbėti su (ne)lauktais svečiais. Išties patogus dalykas.

Kaip jau galėjote suprasti, tai yra belaidės kameros. Jos aprūpintos saulės panelėmis (6W EFTE), nuo kurių ir įkraunama 20 000mAh talpos baterija.

Įdomu ir tai, kad automatiškai nustatyta, jog:

  • kai baterijos įkrova didesnė nei 50 proc., kameros nuolat filmuoja aplinką;
  • kai baterijos įkrova mažesnė nei 50 proc., kameros filmuoja tik esant judėjimui - taip maksimaliai efektyviai naudojama energija.

Visus parametrus galite valdyti APP.

Kameros pilnai pritaikytos naudoti lauko sąlygomis ištisus metus (nuo -15℃iki +55℃) ir yra atsparios vandeniui bei purvui - IP66 reitingas.

Taip pat gausite pilną komplektą, kurį beliks pritvirtinti norimoje vietoje. Maitinimo laido, tarp saulės panelės ir kamerų, užteks taip, kad galėtumėte tinkamiausiu kampu į Saulę nukreipti panelę ir pasiekti geriausią baterijos įkrovimo rezultatą.

Apibendrinus, puikaus funkcionalumo rinkinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: