Namų taip dar niekas netvarkė, tai - šedevras! Ką tik pristatytas „Roborock S8“ su beprotiškomis galimybėmis (Video, „Roborock S8“)  ()

Pasaulinė premjera!

Iš Lenkijos sandėlio

Aukščiausia kokybė ir stulbinamos galimybės

2 metų garantija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Roborock S8“

699,44€ -150,44€ 699,44€

549€

Imu!

iš Lenkijos

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 1-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

 

Svarbu: šiuo metu naujausius puikiai žinomos kompanijos robotus galite įsigyti už specialią premjeros kainą. Tokių robotų Lietuvoje dar net nėra.

Tokios kainos robotų skaičius ir akcijos trukmė labai riboti - tad paskubėkite pasinaudoti proga.

Jie parduodami iš Lenkijos, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai ir taikoma europinė 2 metų garantija.

„Roborock S8“ - dar vienas didelis žingsnis į priekį

Taip galima būtų trumpai apibūdinti naujausią puikiai žinomos robotų siurblių kompanijos produktą.

„Roborock S8“ išsaugojo pačias geriausias pirmtakų savybes ir įgavo labai rimtų patobulinimų.

Pavyzdžiui, dabar siurbimo slėgis siekia monstrinį 6000Pa rodiklį - trumpai tariant, toks robotas lengvai nuo grindų pakels ir stambias atliekas, išvalys giliausius kilimų sluoksnius.

Dar viena naujiena - dvigubas DuoRoller šepetys: maksimalus atliekų surinkimas, nepaliekant nei vienos dulkelės, ir išvengimas apsivėlimo plaukais bei augintinių šeriais.

Super dalykas ir tas, kad „Roborock S8“ turi labai pasiteisinusį automatinį plovimo priedo pakėlimą-nuleidimą.

Dėka jutiklių, robotas aptinka kiliminę dangą ir automatiškai pakelia plovimą priedą bei padidina siurbimo galią - nuvažiavęs nuo kilimo nuleidžia plovimo priedą ir grįžta prie įprasto siurbimo lygio.

Ypatingai šauni savybė, dėka kurios „Roborock S8“ vienu kartu užtikrina sausą valymą ir puikios kokybės grindų plovimą.

Už pastarąją funkciją yra atsakinga VibraRise Mopping technologija - plovimo priedas per minutę vibruoja net 3000 kartų, tad čia turime normalų grindų plovimą, o ne tiesiog šluostymą, kaip kituose robotuose.

400ml sausų atliekų ir 300ml švaraus vandens talpų užteks išvalyti ir dideles erdves.

Gamintojas pažymi, kad patobulino ir lazerinę navigacijos sistemą bei 3D objektų vengimo technologiją, už ką gavo prestižinius TUV Rheinland sertifikatus. Tad kokybė yra aukščiausio lygio.

Puiki orientacija aplinkoje, detalus objektų aptikimas ir vengimas, galybė jutiklių ir papildomos šaunios funkcijos APP.

Dabar APP automatiškai pasiūlomos ir galimos probleminės patalpų vietos, kur robotas gali įstrigti, bei iš anksto rekomenduojama jas pažymėti kaip no-go zonomis.

Taip pat dabar piešiami žemėlapiai 6 kartus greičiau nei ankstesnėse versijose. Turime ir kelių aukštų žemėlapių palaikymo funkciją. Šaunus dalykas didelių namų savininkams.

APP galima nurodyti netgi kokiu konkrečiu laiku įkrauti roboto bateriją. Tiesiog super dalykas tiek turintiems dviejų laiko zonų planą, tiek perkantiems elektrą tiesiai iš biržos.

Apibendrinus, „Roborock S8“ yra fantastiškų galimybių ir nuostabios kainos robotas dulkių siurblys. „Roborock“ dar kartą įrodė, kad yra tokių prietaisų rinkos lyderiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: