Super gera kaina! Iš Vokietijos ir net 140€ pigiau išmanusis dvigubo maitinimo valdiklis - būtinas daiktas norintiems energetinės nepriklausomybės („MOES BAT-80A“)  ()

Super gera kaina!

Labai ribotas kiekis

Iš Vokietijos sandėlio


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„MOES BAT-80A“

(išmanusis dvigubo maitinimo valdiklis

16kW, 80A, APP)

278,99€ -139,50€ 278,99€

139,49€

Imu!

iš Vokietijos

51% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: čia turime ypatingai geros išmanųjį dvigubo maitinimo valdiklį, kurį šiuo metu galite įsigyti net su 140€ nuolaida! O ir analogai Lietuvoje kainuoja kur kas brangiau.

Be to, šiuo metu šiuos įrenginius galite įsigyti tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Kas yra „MOES BAT-80A“ ir kam jis skirtas?

Pagrindinė šio valdiklio funkcija yra namuose turėti galimybę persijungti per dvi maitinimo sistemas (komunalinės sistemos ir saulės/vėjo energijos sistemos), ir jis gali automatiškai persijungti tarp dviejų maitinimo sistemų pagal savininko nustatytus parametrus.

Principas yra toks, kad kai akumuliatoriaus įtampa saulės/vėjo sistemoje yra mažesnė už nustatytą vertę, jis persijungia į komunalinius maitinimo šaltinius, o tada, kai akumuliatoriaus įtampa saulės/vėjo sistemoje grįžta į nustatytą vertę, pereina į saulės/vėjo maitinimą.

Arba galima naudoti APP ir taip perjungti pagal poreikį, kad būtų padidinta saulės/vėjo sistemos dalies teikiamos energijos kiekis į buitinius maitinimo šaltinius, kad būtų taupoma energija ir kt.

Šis prietaisas taip pat gali būti naudojamas kemperiuose ir jachtose, perjungiant maitinimo šaltinius tarp 2 baterijų.

Esminės savybės

  • APP - nuotolinis valdymas gali būti realizuotas prijungus telefoną per Bluetooth, kuris yra suderinamas su MOES ir TUYA APP, ir padeda užtikrinti lankstų energijos perdavimą ir naudojimą tarp viešojo maitinimo ir akumuliatoriaus. APP pateikia tris funkcines tinklo galios, automatinio režimo ir keitiklio galios reikšmes, kurios iš tikrųjų apibrėžia energijos taupymo sąvoką.
  • Apsauga nuo viršįtampių - savalaikė prieiga prie tinklo, akumuliatoriaus ir keitiklio srovės įtampos, ypač apkrovos srovės, galios ir energijos suvartojimo, veikianti kaip intelektuali maitinimo sistema su apsauga nuo viršsrovių.
  • Naudinga saulės/vėjo energijos sistema - debesuotomis ar nevėjuotomis dienomis, kai akumuliatorius išsikrauna, jis automatiškai persijungs į tinklo maitinimą, kad apsaugotų akumuliatorių, ypač jei akumuliatoriaus įtampa yra žemesnė už išjungimo tašką, o kai akumuliatoriaus įtampa viršija atkūrimo tašką, automatiškai persijungia į baterijos maitinimą, veikia kaip priešingos krypties UPS, o vartotojo patogumui yra atnaujinta rankinio perjungimo funkcija.
  • Automatinis atskyrimas naudojant reguliuojamus nustatymus ir kintamosios srovės testas - nuolatinė srovė 12/24/48V, AC 100-120V 60Hz ir 220-240V 50Hz automatiškai atskiriama, vartotojas gali nustatyti išjungimo ir atkūrimo įtampą. Atkūrimo įtampa turi būti didesnė už atjungimo įtampą. Tinka įvairių tipų baterijoms, pvz., švino akumuliatoriams, ličio akumuliatoriams ir kt. Akumuliatoriaus žemos įtampos perdavimo ir akumuliatoriaus atkūrimo taškai gali būti laisvai reguliuojami pagal akumuliatoriaus tipą. Puiki kintamosios srovės bandymo funkcija, kai keitiklio kintamosios srovės išvestis yra nenormali, įrenginys automatiškai persijungs į viešąjį maitinimą.
  • Didesnė galia ir didelis LCD ekranas - šiame modelyje padidinta vardinė galia: 8kW(110V) arba 16kW(220V) ir 80A. Greitas perdavimo laikas: keitiklio perkėlimas į viešąjį maitinimą ≤10ms, viešojo maitinimo perdavimas į keitiklį ≤16ms. Sukurtas su dideliu LCD ekranu, rodantis akumuliatoriaus įtampą realiuoju laiku, viešojo maitinimo, keitiklio ir akumuliatoriaus darbinę būseną.

Puikios kainos ir tiesiog būtinas daiktas norintiems energetinės nepriklausomybės - visas jo technines specifikacijas ir pasiūlymą rasite paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()