[Vokietija!] „Kai jį išbandžiau, dabar tikrai nebegalėčiau grįžti prie įprasto klozeto. Tai yra prabanga“ - išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis stebina net ir apžvalgininkus (Video, „Smartmi Smart Toilet Seat“)  ()

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Smartmi Smart Toilet Seat“

371,99€ -208,32€ 371,99€

163,67€

Imu!

iš Vokietijos

mažiausia kaina

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: šiuo metu šie įspūdingo funkcionalumo daiktai parduodami už mažiausią kainą - labai ribotas kiekis!

Į Lietuvą pristatomi iš Vokietijos sandėlio - visi mokesčiai jau sutvarkyti ir nieko papildomai daryti ar mokėti nebereikės. Viskuo pasirūpina TomTop.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ - išskirtinis „Xiaomi“ klozeto dangtis su skirtingais vandens padavimais

Jau atrodė, kad pripratome prie „Xiaomi“ naujovių ir to, kad kompanija vis sugeba nustebinti. Pamatę jų naująjį klozeto dangtį nustebome ir mes patys.

Ir čia ne šiaip koks paprastas dangtis. Jau vien iš 164 eurų kainos galima spręsti, kad čia turi būti kažkas daugiau.

Tikrai taip. Nors iš išvaizdos jis atrodo kaip įprastas klozeto dangtis, tačiau čia yra galybė įdomių techninių sprendimų.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ pakuotėje rasite visas reikalingas detales ir išsamią instrukciją, kaip jį prijungti prie vandentiekio.

Štai šį priedą (žiūrėti nuotrauką žemiau) reikia prijungti prie šalto vandens vamzdžio.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ turi keramikinį kaitinimo elementą ir po to, kai yra atliktas gamtinis reikalas, su valdymo pulteliu belieka pasirinkti norimą vandens padavimo režimą ir norimos šilumos vandenį: šiltą ar vėsų.

Šis antgalis iš „Smartmi Smart Toilet Seat“ išlenda tik tuo atveju, kai valdymo pultelyje yra paspaudžiamas mygtukas.

Negana to, dangtyje yra įdiegtas papildomas filtras, kuris išfiltruoja vandenį. Plius, prieš jį išpurškiant, jis dar yra apšvitinamas UV spinduliais ir taip sunaikinamos visos bakterijos.

Ir dar ne viskas. Gamintojas tvirtina, kad šis daikčiukas palaiko 4 vandens padavimo režimus, kas leidžia vandens srovę pasirinkti pagal tuo metu esamą padėtį.

P.S. yra specialus režimas ir merginoms/moterims, kurios nori jaustis maksimaliai gaiviomis sunkiausiomis menstruacijų dienomis.

Kalbant apie skaičius, tai dangtis sveria 3,8 kg ir kas itin svarbu - yra tokių išmatavimų: 47 x 51,8 x 14 cm.

Jis yra atsparus vandeniui, IPX4 standartas, galia siekia 1340W. Tad taip, šiam įdomiam prietaisui reikia elektros energijos. Jame esantis varikliukas gali vandenį pašildyti iki 40 laipsnių Celsijaus, vandens slėgis siekia 0.08 - 0.75MPa, maksimaliai vandens išpurškiama 800ml/min ir net yra integruotas LED apšvietimas.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ išties išskirtinis produktas. Ir iki absoliutaus nustebimo čia turbūt betrūksta išmaniosios programėlės palaikymo. Galbūt ateityje pamatysime ir tai. „Xiaomi“ nustebinti sugeba.

Ir štai netgi yra „Smartmi Smart Toilet Seat“ apžvalga:

Tad kokie yra esminiai dalykai, kuriuos išskiria apžvalgininkas?

  • „Smartmi Smart Toilet Seat“ aktyvuojamas tik tada, kai pajaučia spaudimą - tada jis kokias 5-10 sek. vykdys to išlendančio antgalio valymą;
  • tada jau galima su šalia esančiu valdymo pulteliu, spaudžiant mygtukus, rinktis vandens padavimo režimus ir apsiplauti intymias vietas. Kaip atrodo vandens purškimas parodoma nuo 1:14 min.;
  • taip pat galima keisti to purkštuko padėtį. Pajudinti jį labiau į priekį bei atgalios - 4 padėtys;
  • galima aktyvuoti ir tokį režimą, kad plovimo metu purkštukas judės pirmyn-atgal;
  • yra režimas ir merginoms-moterims, kurios nori jaustis maksimaliai gaiviomis sunkiausiomis menstruacijų dienomis;
  • galima keisti vandens purškimo slėgį - 4 padėtys;
  • galima keisti purškiamo vandens temperatūrą nuo šalto iki labai šilto - iki 40 laipsnių Celsijaus;
  • yra ir masažuojančio vandens tipo režimas - purškiamo vandens temperatūra kinta nuo šilto į šaltą ir atvirkščiai;
  • taip pat yra ir pačio klozeto korpuso pašildymas. Ir net skirtingi režimai su vidine atmintimi. Kitaip tariant, ant šio dangčio atsisėda 50 kg svorio mergina, nusistato norimą klozeto dangčio temperatūrą (pašildymą) ir jis jį įsimena. Ant dangčio atsisėda 90 kg vyras, pasirenka kitą dangčio temperatūrą ir jis ją vėl įsimena. Kitą kartą, priklausomai nuo to, kas ant dangčio atsisės, „Smartmi Smart Toilet Seat“ automatiškai įjungs atitinkamą korpuso šildymo temperatūrą;
  • yra ir papildomas apšvietimas, kas pravers nakties metu;
  • kai jau gamtiniai reikalai atlikti, plovimas taip pat baigtas ir atsikeliama nuo klozeto - jis dar kartą atlieką savaiminį valymą ir UV dezinfekavimą.

„Apibendrinus, esu patenkintas šiuo pirkiniu. Žinoma, reikia prie to priprasti, net emociškai nusiteikti, nes daugeliui tai gali būti naujas ir nepatirtas dalykas.

Vandens spaudimas yra geras ir netgi sakyčiau, jog maksimalus spaudimo lygis galėtų būti dar didesnis. Apžvalgoje galėjote matyti, kad purškiamas vanduo nesugebėjo praplėšti maistinės plėvelės.

Jei jums tai bus pirmas toks daiktas, greičiausiai šiek tiek jo bijosite. Aš irgi taip jaučiausi. Bet kai jį išbandžiau, dabar tikrai nebegalėčiau grįžti prie įprasto klozeto. Tai yra prabanga ir aš tikrai galiu rekomenduoti Smartmi Smart Toilet Seat.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: