Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas specialus išmaniųjų laikrodžių „NO.1“ išpardavimas  ()

Lietuvių susidomėjimas išmaniaisiais laikrodžiais proporcingai didėja, o prie to bene labiausiai prisideda Kinijos elektroninės parduotuvės. Kitaip sakant, tautiečiai kol kas nesiryžta įsigyti garsiausių prekinių ženklių išmaniųjų laikrodžių dėl itin didelės jų kainos, tačiau kinų kuriamus šios kategorijos aksesuarus drąsiai renkasi ne tik patys, bet ir vis dažniau rekomenduoja savo draugams bei pažįstamiems. Būtent tokios tendencijos leidžia numanyti, kad kinų kuriami išmanieji laikrodžiai pirkėjus tenkina ne tik savo funkcionalumu, bet ir kokybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu vis daugiau pirkėjų visoje Europoje renkasi „NO.1“ prekinio ženklo išmaniuosius laikrodžius bei fizinius aktyvumo asistentus. Pastarieji bene labiausia stebina dėl to, nes už mažesnę nei 100 eurų kainą gali pasiūlyti ne tik gerą funkcionalumą, bet ir puikų dizainą. Puikiu to pavyzdžiu gali būti, kad ir išmanusis laikrodis „NO.1 G3+“ už 50 eurų. Tiesa, ši kaina yra tik išpardavimo metu ir ribotam laikrodžių kiekiui - teksto rašymo metu bebuvo likę 22 vienetai.

Būtent šis sportiško dizaino išmanusis laikrodis ypatingas tampa dėl savo itin plono iš nerūdijančio plieno pagaminto korpuso. Svarbu atkreipti dėmesį, kad jis taip pat turi besisukantį kraštinį rėmelį, kuris yra skirtas „NO.1 G3+“ valdyti. Vis dėlto jeigu šis inovatyvus valdymo būdas yra nepriimtinas, šį išmanųjį laikrodį galima valdyti ir naudojantis įprastu 1,3 colio įstrižainės lietimui jautriu IPS technologijos (240 x 240) ekranu.

„NO.1 G3+“ kaip ir kiti išmanieji laikrodžiai gali fiksuoti nueitus žingsnius, skaičiuoti sudegintas kalorijas, sekti miego kokybę bei rodyti pranešimus iš įvairių taikomųjų programų („Whatsapp“, „Facebook“, skambučiai, trumposios žinutės ir t.t.), tačiau maloniai gali nustebinti ir tokiomis funkcijomis, kurių konkurentai pasiūlyti negali.

Pavyzdžiui, šis išmanusis laikrodis turi ne tik „MediaTek MTK2502“ centrinį procesorių bei 128 MB operatyviąją RAM atmintinę, tačiau ir antrosios kartos „pixART 8002“ lustą, kuris geba pateikti dar tikslesnius pulso parodymus nei buvo įprasta ik šiol.

Be to, „NO.1 G3+“ taip pat yra įdiegta speciali muzikos grotuvo taikomoji programa bei nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas. Šiuo atveju pirmoji funkcija praverčia sportuojantiems, nes leidžia perjungti dainą ar ją pagarsinti nepaliečiant išmaniojo telefono. Tuo tarpu antroji funkcija bus naudinga tiems, kurie išmaniojo telefono kamera yra pasiryžę užfiksuoti tokius momentus, kurių niekaip nepavyks įamžinti jį laikant rankose.

Galiausiai norime pranešti, kad šią savaitę Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ taip pat vyksta specialus „NO.1 Brand Deals“ išpardavimas. Šis išpardavimas turėtų sudominti tuos, kurie ieško išmaniojo laikrodžio, fizinio aktyvumo asistento ar kitų „NO.1“ prekinio ženklo pasiūlymų su papildoma nuolaida - pasiūlymų spektras gana platus tiek pagal funkcines galimybes, tiek pagal kainą. Kviečiame pasižvalgyti!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(15)
(-8)

Komentarai ()