Kinijos turgelio stebuklai: 3 skirtingi išpardavimai ir 3 įdomūs gadžetai - itin universali veiksmo kamera, pigus ir greitas SSD diskas bei „Xiaomi Smart“  (3)

Pačių įvairiausių elektronikos prekių asortimentas Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ – neišsemiamas. Ši savaitė taip pat ypatinga tuo, nes kinai vietoje vieno didelio išpardavimo nusprendė suorganizuoti daug mažos apimties išpardavimų, kurie atitinkamai yra kur labiau orientuoti tik į tam tikros vienos kategorijos prekes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdami supaprastinti šią užduotį, skaitytojams nusprendėme atrinkti tris įdomiausias prekes iš trijų skirtingų išpardavimų.

Pastarieji išpardavimai buvo pasirinkti todėl, nes juose gausu tokių pasiūlymų, kuriuos statistiškai bene dažniausiai mėgsta pasirinkti šios rubrikos skaitytojai.

Veiksmo kamera „FOXEER Legend 2“

Epic Toys and Hobbies Flash Sale“ išpardavimo asortimente mūsų dėmesį šį kartą labiausiai patraukė netradicinė 12 megapikselių veiksmo kamerą „FOXEER Legend 2“ už 70 eurų.

 Pastaroji yra ypatinga tuo, nes sveria vos 45 gramus ir yra pakankamai maža (6,70 x 3,90 x 1,70 cm), kad tilptų tiesiog kišenėje. O įdomiausia šiuo atveju yra tai, kad ši mažų gabaritų veiksmo kamera „FOXEER Legend 2“ geba filmuoti 24 kadrų per sekundę sparta, 4K raiška ir taip pat gali būti valdoma nuotoliniu būdu tiesiog iš išmaniojo telefono.

Būtent šios savybės itin praverčia keliaujantiems, kadangi veiksmo kamera „FOXEER Legend 2“ esant reikalui puikiai atstoja ir aukštos kokybės fotoaparatą. Be to, „FOXEER Legend 2“ itin daug dėmesio susilaukia ir tarp dronų savininkų, kadangi dėl savo mažo svorio nedaro jokios šalutinės įtakos šių skraidyklių bendrosioms funkcinėms charakteristikoms.

SSD diskas „KingDian S280“

Tuo tarpu išpardavime „Cool Smart Home Tech Gadgets Promotion“ šią savaitę abejingų tiesiog nepalieka 120 GB talpos SSD tipo diskas „KingDian S280“.

Šis 42 eurus kainuojantis SSD diskas ypatingas tuo, nes yra suderinamas su SATA 3.1 standartu, kuris praktiškai leidžia užtikrinti 559,7 MB/s duomenų rašymo ir 380,5 MB/s duomenų skaitymo spartas. Be to, „KingDian S280“ taip pat yra įdiegti specialūs klaidų taisymo algoritmai, o šiuo atveju maloniai stebina ir šio SSD disko 1,5 mln. valandų deklaruojama vidutinė trukmė tarp gedimų (angl. MTBF).

IP kamera „Xiaomi Smart“

Galiausiai „The Smart Tech Electronics Flash Sale“ išpardavimas stebina gausiu IP kamerų pasirinkimu, tačiau užsienio pirkėjų akys šį kartą bene labiausiai kliūva už išmaniuoju telefonu valdomos aukštosios raiškos (1920 x 1080) „Xiaomi Smart“ belaidės kameros už 26 eurus.

Be puikios vaizdo kokybės „Xiaomi Smart“ dar gali pasigirti turimu garsiakalbiu ir mikrofonu, unikaliu magnetiniu stovu, integruotu naktiniu režimu bei įdiegtu fotografavimo laikiniais intervalais (angl. time-lapse) funkcionalumu, kuris leidžia per ilgą laiką atskirose nuotraukose užfiksuotus įvykius greitai peržiūrėti trumpame vaizdo įraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(6)
(11)

Komentarai (3)