10 populiariausių „Xiaomi“ gaminių, kuriems pritaikytos didžiausios juodojo penktadienio nuolaidos - verta pasvarstyti apie dovanų pirkimą (Video)  (2)

Dabar - pats geriausias laikas apsipirkti Kalėdoms. Juodojo penktadienio nuolaidos siaubia internetines parduotuves ir verčia pirkėjus nuo kėdžių. Į šį kasmetinį chaosą įsitraukė ir Gearbest.com, tik čia nuolaidos tęsiasi kiek ilgiau. Todėl šiame straipsnyje išskyrėme 10 pačių populiariausių „Xiaomi“ gaminių, kuriems iš tikro suteiktos solidžios nuolaidos ir dabar yra pats geriausias laikas įsigyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Verta pastebėti, jog kai kurių „Xiaomi“ produktų itin geros kainos išliko dar nuo praėjusios savaitės „11.11“ akcijos, tačiau yra nemažai ir pasikeitimų - dalis produktų jau pabrango ir net juodojo penktadienio proga nėra sumažintos, o jų vietą užėmė nauji pasiūlymai, kurie „11.11“ akcijos metu kainavo kur kas brangiau. 

Kodėl vėl atrinkome „Xiaomi“ produktus? Nes juos labiausiai mėgsta pirkėjai visame pasaulyje, o ir tai visiškai logiška - tai vienas iš pačių didžiausių Kinijos gamintojų ir labiausiai vertas pasitikėjimo. Tačiau ne visi „Xiaomi“ produktai yra vienodai sėkmingi, tad šiame sąraše tik tiek, kurie ne tik turi geriausias kainas, bet ir tokie, kurie yra labiausiai vertinami visame pasaulyje. 

1. „Xiaomi Mi“ maršrutizatorius

Štai šis maršrutizatorius yra geriausiai vertinamas tarp pirkėjų ir nesunku suvokti kodėl. Į akis krentantis modernus dizainas slepia naujausias technologijas, kurios užtikrina naudojimosi efektyvumą ir patogumą. 

„Xiaomi Mi“ maršrutizatorius turi dviejų kanalų technologiją, 2,4GHz (300Mbps) ir 5GHz (867Mbps), bei 802.11ac „WiFi“ standartą, todėl užtikrinamas greitas ir patogus ryšys.

Šis maršrutizatorius ne be reikalo turi keturias antenas. Jos padidina veikimo nuotolį iki 100 metrų. 

„Xiaomi“ taip pat sudarė galimybę šį maršrutizatorių valdyti išmaniąja programėle.

Šiuo metu „Xiaomi Mi“ maršrutizatorius siūlomas už €24,78 ir tai yra geriausia kaina, kokią tik teko matyti šiam produktui.  

2. Geriausios „Xiaomi“ išmaniosios apyrankės: nuo „Xiaomi Mi Band 2“ iki „Xiaomi Huami Amazfit Watch“

Jei dar neturite išmaniosios apyrankės, pats laikas ją įsigyti. Ir jei kalbame apie „Xiaomi“ išmaniąsias apyrankes, tuomet pirmiausia turime pradėti nuo „Xiaomi Mi Band 2“ - tai viena iš populiariausių kiniškų išmaniųjų apyrankių ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Ji turi nedidelį AMOLED ekraną, kuriame bus suskaičiuoti jūsų žingsniai, parodytas širdies pulsas, paros laikas. Ši apyrankė taip pat analizuos jūsų miego ritmus, o per ilgai užsisėdėjus nesidrovėdama paskatins pajudėti.

Aišku, nemažai informacijos rasite ir išmaniojoje programėlėje, kur galėsite sekti savo progresą, pamatyti kiek ir ko nuveikėti kiekvieną dieną. „Xiaomi Mi Band 2“ apyrankę reikės kartas nuo karto nusiimti, nuvalyti ir pakrauti, tačiau iš esmės ją galite dėvėti nuolat - ji atitinka IP67 standarto reikalavimus, todėl su ja galima maudytis duše, o apyrankės medžiagos neturėtų sudirginti odos.

Paprastas, minimalistinis dizainas slepia tvirtą korpusą, nepraleidžiantį dulkių ar vandens (IP67). Tačiau dėl dizaino neapsigaukite - minimalistinis „Xiaomi Mi Band 2“ dizainas įvertintas net ir prestižiniu tarptautiniu apdovanojimu „Red Dot“, o kuo ši apyrankė taip sužavėjo žiūri, galite paskaityti štai čia

Pagrindinis šios apyrankės žavesys - itin gera kaina. Jai labai dažnai taikomos įvairios nuolaidos, tad visai nesunku Kinijoje ją įsigyti už 19-20€. Tačiau šiuo metu „Xiaomi Mi Band 2“ kainuoja €16,33 ir ši kaina yra dar net šiek tiek mažesnė, nei buvo „11.11“ akcijos metu.

Tai tokia vykusi apyrankė savo kainų kategorijoje, kad ilgą laiką neturėjo jokio rimtesnio kunkurento. Tačiau šiuo metu lyderiui įkasti bando „Mgcool Band 3“ - tik šį rudenį pristatyta išmanioji apyrankė, apie kurią jau rašėme, o dabar ji kainuoja dar mažiau net ir už „Mi Band 2“ - tik 13€. Kurią iš jų rinktis? Priklauso nuo to, ar mėgstate laiko patikrintus sprendimus, ar naujoves. 

Verta prisiminti, jog daug „Xiaomi“ gerbėjų laukė, kada kompanija pristatys naują „Mi Band 2“ versiją, tačiau šis modelis toks sėkmingas, kad su atnaujinimais neskubama, už tai buvo pasiūlytas papildomas modelis tiems, kas nori šiek tiek aukštesnės įrenginio kokybės. Taip atsirado apyrankė „Xiaomi Huami AMAZFIT A1603“, kurią kai kas praminė atnaujintu „Mi Band 2“, nors iš tikro tai visiškai atskira gaminių serija. 

Visgi, šios apyrankės nėra labai skirtingos. Abi atitinka IP67 reitingą, turi OLED ekranus su baltais simboliais, silikonines apyrankes, kurios nedirgina odos, ir 70 mAh baterijas. Tai kuo „Xiaomi Huami AMAZFIT“ geresnė? 

Tai - naujesnis, tobulesnis įrenginys. Maži patobulinimai matyti ir programinėje įrangoje, ir prietaiso dizaine. Pavyzdžiui, „Xiaomi Huami AMAZFIT“ turi ryškų stačikampį korpusą, kuris nėra vien plastikinis, kaip „Xiaomi Mi Band 2“ - jame yra ir aliuminio detalių. 

„Xiaomi Huami AMAZFIT“ apyrankė turi geresnį užsegimą, o pats ekranas yra dar tvirtesnis, dar atsparesnis subraižymui ir UV spinduliams. Tačiau už šiuos patobulinimus ir stiliaus taškus reikia mokėti. Be nuolaidų kainuoja  apie €40, o šiuo metu „Xiaomi Huami AMAZFIT A1603“ galima įsigyti už tikrai gerą kainą - 25€.

Tačiau verta nepamiršti, jog bet kuriuo atveju, tai paprastos išmaniosios apyrankės, o ne išmanieji laikrodžiai. Norint daugiau galimybių, jau reiktų dairytis į išmaniuosius laikrodžius. „Xiaomi“ ir čia turi ką pasiūlyti - tokiais atvejais pirmiausia kreipiamas dėmesys į išmanųjį laikrodį „Xiaomi Huami Amazfit Watch“. 

Šalia įprastų funkcijų, tokių kaip žingsnių skaičiavimas, treniruotės sekimas, miego analizė, sudegintų kalorijų, širdies ritmo, aukščio virš jūros lygio ir kitų, „Xiaomi Huami Amazfit“ siūlo ir keletą įdomių galimybių.

Jis gali veikti ir kaip MP3 grotuvas - jame telpa apie 500 dainų, kurios padės sportuojant. Ryškiame dideliame ekrane matysite savo bėgimo maršrutą, įvairius grafikus ir laikus. O 280 mAh talpos baterija gali atlaikyti net 36 valandas su įjungtu GPS režimu arba 5 įprasto naudojimo dienas.

Žodžiu, visai kitas lygis, bet paprastai kainuoja brangiai - apie 100€, todėl jei jį prikti, tai geriausia per išpardavimus. Pavyzdžiui dabar jis parduodamas už 76€

3. „Xiaomi“ ausinės: nuo „Xiaomi Mi IV Hybrid“ iki „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“

Jei kalbame apie „Xiaomi“ ausines, tuomet tiesiog būtina paminėti laidines „Xiaomi Mi IV Hybrid“. Jos yra išskirtinės tuo, kad suderina dvi skirtingas garsiakalbių technologijas. Unikali hibridinė sistema leidžia puikiai atkurti ir žemus, ir aukštus dažnius, turi itin gražų ir lygų metalinį korpusą,yra pakankamai lengvos, o pasukti antgaliai patogiai guli ausyse, yra minkšti ir švelnūs. 

Dar daugiau - kevlaru sutvirtintas laidas net po kelių mėnesiu nerodo jokių dėvėjimosi ženklų, o ant jo esantys mygtukai bei mikrofonas yra labai patogūs naudoti. „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinės puikiai izoliuoja pašalinius triukšmus, o jų muzikos negirdės aplinkiniai, tačiau to ir galima tikėtis iš į ausies kanalą įstatomo įrenginio. Jeffas Dunnas - „Business Insider“ žurnalistas, išbandęs daugybę skirtingų ausinių, nuo pačių brangiausių iki pigiausių, drąsiai sako, kad jam „Xiaomi Mi IV Hybrid“ yra geresnės net už originalias „Apple“ ausines.

Sunku su nesutikti, kai pamatai jų kainą - dabar „Xiaomi Mi IV Hybrid“ kainuoja tik 12€. Galima drąsiai patikinti, kad už tokią kainą nieko geriau tikrai nerasite. 

Tačiau jos turi ir trūkumą, kuris ne visiems patinka - yra laidinės ir nelabai tinka aktyviai sportuojantiems. O juk sportuoti verta ištisus metus, nepriklausomai nuo orų. Todėl sporto įranga ir aksesuarais verta pradėti rūpintis jau dabar.

Štai tokiais atvejais geriausias variantas - visiškai belaidės „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ ausinės yra specialiai sukurtos aktyviems žmonėms. Jos yra belaidės, tačiau atskiras ausinių puses laidas visgi jungia - jis neleidžia ausinių pamesti, pavyzdžiui, bėgiojant.

Pačios ausinės yra patogiai įstatomos į ausis ir už jų užsikabina taip, kad laidas eitų virš jų. Šios „Xiaomi“ ausinės nebijo prakaito ir smulkaus lietaus - atitinka IPX4 standartą, o pats ausinių korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio. 

Treniruočių dėl nutrūkusios muzikos stabdyti tikrai nereikės, nes 100 mAh baterijos šios ausinėms pakanka net septynioms muzikos klausymo valandoms. Muzika atkuriama kokybiškai dėl įmantrios metalizuotos diafragmos ir garso angų ausinių korpuse.

Aišku, šios „Xiaomi“ ausinės stipriau groja žemus dažnius - tai yra pagrindinė sportuojančių žmonių naudojama motyvacinė muzika. Tačiau vertinant bendrai, šios ausinės groja tikrai neprastai. Šių ausinių garsiakalbiai turi įmantrią garso kameros struktūrą, kuri kuria realistišką muzikos įspūdį - plačiau apie tai rašėme jų pristatyme.

Įdomu tai, kad tuomet jos kainavo €25,55, o dabar šios „Xiaomi“ ausinės sportuojantiems kainuoja beveik 18 eurų.

4. 26 litrų „Xiaomi“ kuprinė

Per šventes vieni kitiems linkėsime ne tik sveikatos, laimės ir meilės, bet ir gražių kelionių, o kelionėms reikia krepšių. Tiesa, ši „Xiaomi“ kuprinė yra labiau subalansuota ne ilgoms kelionėms, o darbui ar mokslams. Jos talpa - 26 litrai, tačiau ji nėra išdalinta tarp daugybės nereikalingų kišenių, kaip dažnai būna su moderniomis kuprinėmis.

Į šią kuprinę tilps ir 15,6 colių nešiojamas kompiuteris, ir dronas ar kiti prietaisai, kurių jums gali prireikti.

Geriausia tai, kad ši solidaus dizaino kuprinė nepraleidžia vandens, o petnešos yra paminkštintos ir labai patogios. Viduje rasite kelias minkštas kišenes smulkiems daiktams, o nugarinėje dalyje yra platus diržas, kurį galite užmauti ant didesnio lagamino rankenos.

Paprastai be 40€ jos nusipirkti nepavyks, tačiau dabar ši „Xiaomi“ kuprinė kainuoja €34,18.

5. „Xiaomi Mi“ vandens kokybės matuoklis

Vanduo yra labai svarbus mūsų sveikatai, tačiau vanden kokybė turi būti gana aukšta. Šis „Xiaomi Mi“ vandens kokybės matuoklis greitai parodo žalingų dalelių vandenyje koncentraciją.

Jis nustato organinių medžiagų, sunkiųjų metalų ir kitų teršalų priemaišas, o mažame ekrane parodyta reikšmė leis jums priimti sprendimą, ar vanduo yra tinkamas vartojimui.

Jei ekrane pasirodys skaičiai didesni už 300, tai vanduo bus neskanus. Jei reikšmė priartės prie 1000, žinosite, kad šio vandens gerti negalima. Prietaisas yra labai paprastas naudoti - tereikia jį įjungti, nuimti dangtelį ir elektrodus įmerkti į stiklinę su vandeniu.

Nors tai kiniškas produktas, bet absoliuti dauguma pirkėjų „Xiaomi“ vandens tyrumo matuokliu yra net labai patenkinti. Turbūt įtakos turi ir itin maža jo kaina - kai sumoki labai mažai, nesitiki nieko įspūdingo, tačiau šis daikčiukas sugeba nustebinti. 

Technologijų žurnalistai irgi susidėjo šiuo daikčiuku ir jį netgi išbandė - apie tai rašėme šiame straipsnyje. Paaiškėjo, kad „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis, be jokios abejonės, veikia su tam tikra paklaida, tačiau buitiniam  naudojimui rezultatai yra pakankamai patikimi ir tikslūs.

Šių metų pavasarį šis matuoklis kainavo 8€, dabar „Xiaomi Mi“ vandens kokybės matuoklis kainuoja kiek mažiau nei 6 eurus.

6. Išmaniosios „Xiaomi“ svarstyklės

Įprastos vonios svarstyklės jums padės sužinoti svorį. Tai, aišku, svarbu, tačiau juk viens kilogramai pasako mažai. Šios išmaniosios „Xiaomi“ svarstyklės parodys ne tik svorį, bet ir kaulų, raumenų ir riebalų masę, vandens kiekį, matabolizmo tempą ir eilė kitų rodiklių.

Visa tai pasiekiama suvedus esminius savo kūno parametrus į išmaniąją programėlę ir tiesiog atsistojus ant svarstyklių. Jų paviršiuje sumontuoti elektrodai per kūną paleidžia silpną elektros impulsą ir išmatuoja varžą.

Išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Smart Scale“ stebina dar ir tuo, nes geba įsiminti net 16 skirtinų žmonių profilių. Šis funkcionalumas svarstyklėms reikalingas todėl, nes kiekvienas kūno svorio matavimas yra papildomai apdorojamas ir vėliau sinchronizuojamas su išmaniajame telefone įdiegta taikomąją programa.

„Xiaomi Smart Scale“ pagal svorį įvertina dešimt žmogaus kūno parametrų (kūno masės indeksą, nutikimo lygį, raumenų masę ir t.t.), kurie itin praverčia ne tik sportuojantiems, bet ir tiems, kurie mėgsta kontroliuoti savo kūno sudėjimą bei jį įtakojančius faktorius.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi“ pasirūpino, jog šios svarstyklės dar ir neblogai atrodytų. Jų ekranas yra paslėptas, pačios svarstyklės yra labai plonos ir turi užapvalintus kampus.

Šių metų pavasarį jos per išpardavimus buvo siūlomos už 50€, tačiau dabar šios išmaniosios „Xiaomi“ svarstyklės kainuoja tik kiek daugiau nei 34 eurus.

7. „Xiaomi“ automobilinis registratorius

Automobilio registratorius šiais laikais yra būtinas, ypač artėjant žiemai, kuomet nustatyti eismo įvykio kaltininką bus dar sunkiau. Šis dar visai neseniai pristatytas „Xiaomi“ automobilinis registratorius turi 130 laipsnių objektyvą ir filmuoja HD raiška, o pirkėjų tarpe labai sparčiai renka gerus atsiliepimus.

Įdomu ir tai, kad šis įrenginys neturi ekrano, tačiau tai nėra problema todėl, kad „Xiaomi“ pasirūpino, jog jis „WiFi“ ryšiu prisijungtų prie išmaniojo telefono. Prisijungę galėsite peržiūrėti įrašus - nereikės ieškoti laidų ar atminties kortelės.

„Xiaomi“ taip pat pateikia valdymo balsu galimybę - komandos balsu leidžia  fotografuoti, valdyti mikrofoną, įjungti „Wi-Fi“ ir pasiekti kitas funkcijas.  „Xiaomi“ teigia, kad šis vaizdo registratorius puikiai atsako į komandas balsu, nepriklausomai nuo naudotojo akcento. Tai - retas bruožas, tačiau, jei viskas veikia taip, kaip žada gamintojas, galėsite balso komandomis fotografuoti, valdyti mikrofoną, įjungti „Wi-Fi“ ir pasiekti kitas funkcijas.

Galiausiai, 240 mAh baterija pravers, jei trumpam teks atjungti šį vaizdo registratorių nuo elektros tinklo. Šis „Xiaomi“ automobilinis registratorius kainuoja €32,47.

8. „Xiaomi Soocare X3“ elektrinis dantų šepetėlis

Tai - išmanusis dantų šepetėlis, kuris jungiasi prie programėlės. Joje rasite įdomios naudingos informacijos apie dantų valymosi laiką, kada reikia keisti šepetėlį ir kiek energijos liko baterijoje. Tiesa, apie senkančią bateriją tikriausiai pamiršite apskritai, nes „Xiaomi Soocare X3“ turi net 1000 mAh talpos elementą, kurio normaliai valantis dantis pakaks beveik mėnesiui.

Ir įkrauti šį šepetėlį bus gana lengva, nes jis turi belaidžio įkrovimo stovą - tereikės jame įrenginį palikti maždaug 16 valandų. Belaidis įkrovimas šiam įrenginiui yra būtinas, nes jis yra visiškai atsparus vandeniui.

Šepetėliai taip pat yra labai kokybiški - tankių šerelių ir aukštu dažniu vibruojančio variklio kombinacija užtikrina optimalią dantų švarą. „Xiaomi Soocas X3“ turi trs režimus, o apibendrindamas šio šepetėlio apžvalgą žurnalistas Pankaj Kheriwal ne tik rekomendavo įsigyti „Xiaomi Soocas X3“, bet ir tvirtino, kad jis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje.

Žinoma, investicija į šį šepetėlį nėra visai maža, visgi labai tikėtina, kad naudotojai pajaus skirtumą, atsikratę senų tradicinių šepetėlių. Ir, tikimės, dantisto kėdėje lankysis rečiau. 

Tiesa, šis šepetėlis turi vieną bėdą, kurią pastebi kai kurie vartotojai - nors jis yra išmanus ir turėtų jungtis prie telefono per „Bluetooth“, tačiau kartais kyla problemų pirmą kartą jungiantis prie telefono su tarptautine programėlės versija. Su kiniška programėle jis draugauja praktiškai visada, o su tarptautine gali tekti pasižaisti - pakeisti saugumo nustatymus, išbandyti skirtingas programėlės versijas. Paprastai kažkurį iš versijų pasiduoda, bet užtrunka laiko. nenorint daug vargti, nustatymams galima naudotis ir kiniška versija - čia parodytas ir nustatymu vertimas:

Žinoma, šepetėlis veikia ir be programėlės, bet joje galima sekti valymo istorijas, keisti kai kuriuos nustatymus - tiesiog smagus priedas. 

Šiuo metu „Xiaomi Soocare X3“ kainuoja vos daugiau nei 35 eurus, o pora papildomų šepetėlių - vos mažiau nei 6 eurus. Tai labai gera kaina, nes be nuolaidų jo neįsigytiste pigiau nei už 50€.

Tiesa, egzistuoja ir pigesnė alternatyva - „Xiaomi Mi Home“ elektrinis dantų šepetėlis.

Jis yra senesnis, tačiau taip pat jungiasi prie telefono, tik nepasižymi tokiu moderniu dizainu, turi mažesnę 700 mAh bateriją ir vibruoja žemesniu dažniu. Visgi, tai vis tiek yra pakankamai naudingas įrenginys, kuris dar ir padės sutaupyti. „Xiaomi Mi Home“ elektrinis dantų šepetėlis kainuoja €25,63.

9. „Xiaomi Xiaofang“ ir „Xiaomi Dafang“ IP kameros

Jei per šventes dažnai paliksite namus vienus, jūsų mintis gali užvaldyti nerimas dėl saugumo. Visgi, galima pasikliauti išmaniąja pagalba. „Xiaomi“ gamina daug IP kamerų, tačiau daugiausia dėmesio sulaukia pigiausios - jos siūlo geriausią kainos ir kokybės santykį. Pirmiausia verta pasižalgyti į „Xiaomi xiaofang Smart 1080P“ IP kamerą. 

Ši kamera pasižymi aukšta vaizdo kokybe - įrenginio rezoliucija siekia 1080p. Platus 110 laipsnių objektyvas taip pat yra didelis privalumas, nes taip bus užfiksuota didžioji kambario dalis. Vaizdą skaitmeniniu būdu galima priartinti iki aštuonių kartų, todėl pro objektyvą neprasprūs ir smulkiausios detalės. Kamera taip pat žino, kada prasideda diena ir naktis, todėl ją galima nustatyti automatiniam įsijungimui ar išsijungimui. Kita vertus, 9 metrus kamera gali filmuoti ir tamsoje.

Išmani „Xiaomi“ internetinė kamera pasižymi ir dar keliomis įdomiomis papildomomis funkcijomis. Teigiama, kad joje veikia ir dūmų jutiklis, todėl kamera gali jus įspėti apie namuose įvykusius incidentus. Įrenginyje yra įmontuotas ir garsiakalbis su mikrofonu, todėl galite ne tik stebėti namie likusius šeimos narius, bet ir su jais pasikalbėti. Arba sudrausminti šunybes krečiančius augintinius.

Paprastai už ją prašoma 25€, tačiau šiuo metu „Xiaomi xiaofang Smart 1080P“ IP kamera kainuoja 14€ ir su tokia kaina sunkiai varžysis bet koks konkurentas. 

Labai panaši, tik kitokios formos yra „Xiaomi Dafang“ IP kamera - ji irgi leis namus virtualiai apžiūrėti esant bet kuriame pasaulio krašte.

Ši saugumo kamera turi platų 120 laipsnių objektyvą, tačiau ir šį matymo lauką galėsite praplėsti programėle - ji leidžia šią kamerą visaip vartyti ir sukioti. 6 IR LED leis ryškiai matyti ir tamsoje.

„Xiaomi Dafang“ IP kamera vaizdą fiksuoja 1080p raiška 15 kadrų per sekundę greičiu, o korpuse sumontuotas garsiakalbis ir mikronas dar ir leidžia pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar augintiniais. „Xiaomi Dafang“ IP kamera  kainuoja €16,33.

10. Išmanusis televizoriaus priedėlis „Xiaomi Mi TV Box“

Šis įrenginys bet kurį televizorių gali paversti išmaniu. Jis naudoja  „Android TV 6.0“ operacinę sistemą, kuri leidžia prisijungti prie  „Google Play“ parduotuvės ir parsisiųsti įvairių programėlių, kurias galėsite valdyti tiesiai savo televizoriaus ekrane.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi TV Box“ pultelis klauso balso komandų - vėlgi, tai reikėtų vertinti atsargiai, bet išbandyti šią funkciją tikrai verta. Tiesa, dėti daug vilčių neverta – lietuvių kalbos jis tikrai nesupras, bet su anglų kalba jau galima jį valdyti.

„Xiaomi Mi TV Box“ yra laimėjęs „Red Dot“ ir „Good Design“ apdovanojimus jau vien todėl, kad juo taip paprasta naudotis, o ir į akis šis prietaisas nekrenta.

Šiais laikais ir taip daugiau vaizdinės medžiagos peržiūrime internete. Tam „Xiaomi Mi TV Box“ ir yra skirtas - juo pamėgsite naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitomis paslaugomis.

Kai rašėme apie šį TV priedėlį pirmą kartą, net ir su nuolaida jis kainavo 73€, o dabar „Xiaomi Mi TV Box“ kainuoja €57,25 - tai rekordiškai žema kaina šiam įrenginiui.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(16)
(3)

Komentarai (2)