Apie didįjį penktadienį skelbia ir „Tomtop“ parduotuvė – laimėkite „Xiaomi Mi A1“ išmanųjį ar gaukite 50% nuolaidą savo pirkiniams!  ()

Internetinėse parduotuvėse artėja dar vienas išpardavimų laikotarpis ir šįsyk – tai juodasis penktadienis. Išpardavimai nepralenkia ir internetinės parduotuvės „Tomtop“, kuri savo lankytojams ketina pasiūlyti daugybę įvairiausių akcijų. Kaip ir tikriausiai daugumai įprasta – pardavėjas siūlo nuolaidas pačioms įvairiausioms prekėms, o kartu pateikia daugybę būdų kaip sutaupyti pinigų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas geriausių „Tomtop“ internetinės parduotuvės pasiūlymų – dienos kuponai. Viską ką Jums reikia padaryti – tai pirkti už 100 JAV dolerių ir tuomet galėsite panaudoti kuponą su 50 JAV dolerių suma. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – turite nurodyti BLACKFR5 kupono kodą, tačiau norėtumėme atkreipti dėmesį, jog šiuo kuponu gali pasinaudoti tik 5 žmonės per dieną. Jeigu nepavyks pasinaudoti – nenusiminkite.

„Tomtop“ kasdien pateikia įvairių specialių pasiūlymų, kurių metu galite įsigyti tam tikrą kiekį prekių už žemesnę kainą. Pavyzdžiui, šiuo metu pardavėjas siūlo įsigyti „Bluboo S1“ išmanųjį telefoną už 146,99 JAV dolerių arba „A95X R1“ TV priedelį vos už 20,99 JAV dolerių. Daugiau pačių įvairiausių pasiūlymų rasite specialiame „juodojo penktadienio“ puslapyje. Mėgstate riziką ir norite už nedidelę pinigų sumą gauti puikių prizų?

Pardavėjas siūlo įsigyti vieną iš keturių „laimingųjų krepšių“, kurių pigiausias kainuoja vos 9,99 JAV dolerių. Nusipirkę vieną iš tokių krepšių – jame rasite dovanas pagal krepšio kategoriją, tačiau apie jas sužinosite tik nusipirkę ir atidarę krepšį. Pavyzdžiui, jeigu norite rasti dovaną iš „Xiaomi“ asortimento – Jums už tokį krepšį reikės sumokėti 99,99 JAV dolerių. Vertėtų žinoti ir tai, jog viename krepšyje gali slėptis ir daugiau nei viena dovana.

Šnekant apie žaidimus – „Tomtop“ siūlo ir dar vieną žaidimą, kurio metu galite laimėti „Xiaomi Mi A1“ išmanųjį telefoną, kurio vertė yra didesnė nei 200 JAV dolerių. Apsilankę specialiame puslapyje ir užsiregistravę „Tomtop“ internetinėje parduotuvėje kasdien galite atrakinti po tris skrynias, kuriose slepiasi įvairūs lobiai. Skryniose Jūs galite rasti kuponų, taškų parduotuvėje apsipirkti arba galite laimėti išmanųjį telefoną, ausines ar kitus prizus.

Na, ir žinoma, nereikėtų pamiršti apie momentinius pasiūlymus, kuriuos galima rasti internetinėje parduotuvėje viso išpardavimo laikotarpiu. Už žemesnę kainą Jūs galite įsigyti pačių įvairiausių prekių, o kai kurios iš jų parduodamas tiesiai iš Europos sandėlių. Tarp akcijinių prekių galite rasti ir tokių gamintojų kaip „Garmin“, „Xiaomi“, „Vernee“ ar dar daugelio kitų, produkciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()