Kinijos turgelio stebuklai: „Elephone P8“ jau anonso metu triuškina daugumą kiniškų konkurentų – 21 Mpx kamera, 6 GB RAM ir itin gera kaina apsukriausiems pirkėjams  ()

Šio mėnesio pradžioje skelbėme, kad vienas populiariausių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų „Elephone“ pagaliau pradeda išankstinę prekybą išmaniuoju telefonu „Elephone P8 Mini“. Vis dėlto tai buvo tik dalis bendrovės šios vasaros naujienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tuo pačiu metu Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodė ir dar vienas išmanusis telefonas – tai „Elephone P8“. Ir nors kol kas „Elephone P8“ pardavimų apimtis įvertinti yra sunku, jau dabar tampa aišku jog šis išmanusis telefonas kaip reikiant užkėlė kartelę kitiems vietiniams Kinijos gamintojams.

Vos tik pamačius „Elephone P8“ į akis, žinoma, krenta metalinis korpusas bei priekyje integruotas fizinis mygtukas, kuriame taip pat yra patalpintas ir piršto antspaudų skaitytuvas. Būtent šis aspektas leidžia išlaikyti vientisą išmaniojo telefono dizainą bei suteikia jam unikalumo, kurio, deja, jau negali pasiūlyti net ir tokie rinkos gigantai kaip „Samsung“.

Kalbant apie naujus kiniškų išmaniųjų telefonų standartus tenka pripažinti, kad „Elephone P8“ be konkurencijos triuškina daugumą kitų gamintojų. Čia reikia pradėti nuo to, kad „Elephone P8“ gali pasigirti ne tik priekyje integruota 16 megapikselių kamera skirta asmenukėms, bet taip pat ir gale integruota net 21 megapikselio kamera su autofokusavimo funkcija ir LED blykste.

Jeigu tokie „Elephone P8“ privalumai galutinai neįtikina, tai skubame pranešti, kad šis 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną turintis išmanusis telefonas unikalus tampa ir tuo, nes yra  aprūpintas net 6 GB operatyviąją RAM atmintine. Būtent toks RAM kiekis kol kas yra visiška naujiena kiniškuose išmaniuosiuose telefonuose, kadangi tokiomis charakteristikomis be „Elephone“ šiuo metu dar gali pasigirti tik „OnePlus“, „Xiaomi“ bei dar keleto kitų gamintojų išmanieji telefonai.

O prie visa to galiausiai tenka pridėti ir aštuonių branduolių 2,5 GHz taktinio dažnio naujos kartos „Helio P25“ centrinį procesorių, „Mali T880“ vaizdo plokštę, 3600 mAh talpos bateriją, 64 GB vidinę ROM atmintį, 4G LTE ryšio modulį ir iš karto išmaniajame telefone įdiegtą „Android 7.0“ operacinę sistemą bei itin konkurencingą kainą, kuri šiuo metu Kinijoje neviršija nei 205 eurų.

Vis dėlto skubame pranešti, kad aktyvūs Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ lankytojai iki pat birželio 16 dienos „Elephone P8“ gali įsigyti ir už ypatingą 160 eurų kainą. Čia svarbu pabrėžti, kad ši akcija yra itin trumpa ir kiekvieną dieną pradeda galioti 12 valandą Lietuvos laiku (9:00 UTC) bei yra taikoma tik pirmiesiems dvidešimt „Elephone P8“ išmaniojo telefono užsakymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()