Kinijos turgelio stebuklai: itin gerai vertinamas „Xiaomi“ vaizdo registratorius, neužmušamas išmanusis laikrodis „Zeblaze VIBE 3“ ir aukštosios raiškos IP kamera iš „Xiaomi“ (Video)  ()

Bene svarbiausias visame pasaulyje elektroninių parduotuvių išpardavimų mėnesis pamažu eina į pabaigą. Jeigu savo draugus ir artimuosius Kalėdų proga planuojate nudžiuginti aksesuarais iš Kinijos, tuomet rekomenduojame suskubti juos įsigyti kiek galima greičiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir tai rekomenduojame padaryti ne tik dėl „Cyber Monday“ išpardavimo proga vis dar taikomų didelių nuolaidų, bet ir todėl, nes prekių pristatymas paprastu paštu iš Kinijos elektroninių parduotuvių paprastai užtrunka apie tris savaites. Taigi, jeigu norimus aksesuarus užsisakysite dabar, tai labai tikėtina, kad juos gausite dar prieš prasidedant didžiausioms metų šventėms.

„Xiaomi 70 Minutes“ vaizdo registratorius

Jeigu ieškote šiuolaikiškai atrodančio ir funkcionalaus automobilinio vaizdo registratoriaus, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Xiaomi 70 Minutes“ vaizdo registratorių už 29 eurus.

Šis vaizdo registratorius daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų susilaukia dėl to, nes yra aprūpintas WiFi ryšio moduliu, kuris šiuo atveju padeda užtikrinti „Xiaomi 70 Minutes“ komunikaciją su išmaniajame telefone įdiegta taikomąja programa.

Be to, „Xiaomi 70 Minutes“ vaizdo registratorius taip pat yra suderinamas su balso komandomis ir gali pasigirti 2 MP aukštosios raiškos (1920 x 1080) itin plataus 130 laipsnių kampo integruota kamera. Įdomu ir tai, kad gamintojas „Xiaomi 70 Minutes“ komplekte prideda santykinai ilgą 3,5 metrų ilgio USB maitinimo kabelį ir šį vaizdo registratorių iš karto parduoda su patogiu prie automobilio stiklo tvirtinamu laikikliu.

Išmanusis laikrodis „Zeblaze VIBE 3“

Skaitytojams, kurie domisi išmaniaisiais laikrodžiais, kinai šią savaite taip pat turi ypatingą pasiūlymą. Patikėkite, pažintis su 20 eurų kainuojančiu „Zeblaze VIBE 3“ laikrodžiu jus gali itin maloniai nustebinti, kadangi šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), turi 1,24 colių įstrižainės „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu apsaugotą ekraną bei taip pat stebina neįtikėtinomis net 610 mAh talpos baterijos galimybėmis.

Pasak gamintojo, ši baterija išmanųjį laikrodį energija geba aprūpinti daugiau nei 30 mėnesių, o jai išsikrovus pirkėjas tiesiog turi įsigyti naują CR2450 tipo bateriją. Čia dar galima pabrėžti ir tai, kad „Zeblaze VIBE 3“ išmanusis laikrodis turi integruotą žingsniamatį, gali skaičiuoti sudegintas kalorijas ar nueitą atstumą bei taip pat turi žadintuvą, tačiau stokoja pulsometro funkcionalumo.

Belaidė aukštosios raiškos IP kamera „Xiaomi Mijia Aqara“

Šią savaitę kinai pirkėjus džiugina ir naujais namų saugos sprendimai. Pavyzdžiui, belaidė IP kamera „Xiaomi Mijia Aqara“ šiuo metu su nuolaida kainuoja vos 25 eurus.

Ši aukštosios raiškos (1920 x 1080) IP kamera gali pasigirti itin plačiu 180 laipsnių apžvalgos kampu, o kas įdomiausia yra itin maža (9 x 7 x 7,7 cm) bei sveria vos 300 gramų.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia Aqara“ turi tris skirtingus darbo režimus, kurie šiuo atveju leidžia sudaryti šios IP kameros automatinį filmavimo grafiką.

Be to, „Xiaomi Mijia Aqara“ taip pat yra aprūpinta specialiu magnetiniu stovu, todėl šią IP kamerą prie metalinio paviršiaus galima pritvirtinti be jokių papildomų detalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()