Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinės išvaizdos ir neužmušamas išmanusis telefonas „Homtom Zoji Z8“ - Darto Veiderio simbolika, IP68 sertifikatas ir 4250 mAh talpos baterija (Video)  ()

Vietiniai Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai rinkos lyderiams sukuria vis didesnę konkurenciją. Tuo tarpu kai kalba pakrypsta apie aplinkos poveikiams atsparius išmaniuosius telefonus galiausiai išvis paaiškėja, kad kinai šioje rinkoje jau gana seniai yra vienvaldžiai lyderiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu domėjotės tokio tipo išmaniaisiais telefonais, tai greičiausiai žinote, kad bene geriausia juos įsigyti tiesiai iš Kinijos elektroninių parduotuvių. Kitaip sakant, toks pasirinkimas jums garantuoja, kad savo pirkiniu būsite maksimaliai patenkintas, kadangi pirkdami tiesiai iš Kinijos tikrai įsigysite naujausios kartos išmanųjį telefoną.

Itin puikiai tokias tendencijas iliustruoja naujos kartos išmanusis telefonas „Homtom Zoji Z8“. Gamintojas pristatydamas „Homtom Zoji Z8“ akcentuoja, kad ypatingą dėmesį skyrė šio išmaniojo telefono dizainui, kurį bene labiausiai šiuo atveju įkvėpė vienas pagrindinių filmo „Žvaigždžių karai“ personažų Dartas Veideris. Nepriekaištingą „Homtom Zoji Z8“ išvaizdą padeda sukurti ne tik 5 colių „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu apsaugotas IPS technologijos ekranas (1280 x 720), bet ir specialios grublėtos tekstūros išmaniojo telefono šonai.

Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, kad kiekviena „Homtom Zoji Z8“ karkaso briauna yra padengta metalu, o šonuose integruoti mygtukai pagaminti iš cinko lydinio naudojant CNC frezavimo stakles. Svarbu pabrėžti ir tai, kad šias išskirtines „Homtom Zoji Z8“ korpuso savybes pilnai įprasmina IP68 sertifikatas, kuris patvirtina, jog šio išmaniojo telefono korpusas yra atsparus ne tik dulkėms, bet ir vandeniui.

Pirkėjus, kurie jau spėjo įsigyti šį išmanųjį telefoną taip pat stebina ir kelios išskirtinės „Homtom Zoji Z8“ savybės. Viena jų – tai galimybė naudoti integruotos 4250 mAh talpos baterijos energiją per OTG tipo USB kabelį įkraunant kitų elektroninių įrenginių baterijas.

Tuo tarpu kita išskirtinė funkcija prideda papildomų galimybių galinėje dalyje integruotam piršto antspaudų skaitytuvui. Kitaip sakant, „Homtom Zoji Z8“ integruotas piršto antspaudų skaitytuvas gali būti naudojamas ne tik išmaniajam telefonui atrakinti, bet ir kamerai valdyti, grojančiai dainai perjungti ar netgi atsiliepimui į įeinantį skambutį.

Galiausiai skubame pranešti ir tai, kad šiam aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąja RAM atmintine, 16 megapikselių kamera bei 64 GB vidine ROM atmintimi aprūpintam išmaniajam telefonui Kinijoje dabar yra taikoma nuolaida, todėl jeigu paskubėsite, šiuo metu „Homtom Zoji Z8“ galite įsigyti už kiek mažiau nei 160 eurų.

Tuo tarpu jeigu ieškote kiek kitokio išmaniojo telefono, tuomet būtinai rekomenduojame pasidomėti kitais „Epic Brand Phone Deals“ išpardavimo pasiūlymais, o jei norite pačių geriausių kiniškų telefonų, tuomet skaitykite, kokie yra patys perkamiausi ir populiariausi telefonai iš Kinijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()