TOP 5 perkamiausi produktai iš Gearbest ES sandėlių ir gimtadienio proga jiems siūlomos papildomos nuolaidos (2018 kovas, Video)  (2)

„Gearbest“ minėdama savo 4-ąjį gimtadienį ir toliau siūlo galybę nuolaidų. Šįkart sulaukėme pranešimo spaudai apie 5 pačius perkamiausius produktus iš ES esančių „Gearbest“ sandėlių - jiems visiems šiuo metu taikomos ženklios nuolaidos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek anksčiau jau rašėme apie pačią perkamiausią garso įrangą, išmaniuosius telefonus, elektrinius dantų šepetelius ir kt.

Šį kartą dėmesį patraukė 5 patys perkamiausi „Gearbest“ siūlomi produktai, kuriems taikomos gana solidžios nuolaidos. Jos siekia net iki 30 %, tačiau gan sparčiai keičiasi - mažėjant produktams, jos irgi mažėja. 

Taip pat šios prekės yra Europos sandelyje, o konkrečiai - Lenkijoje, tad nekils jokių bėdų dėl pristatymo.

1. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ pirmosios kartos robotas dulkių siurblys

Gearbest kainuoja 279,05 €, nuolaida 24 %, siunčiamas iš Lenkijos sandėlio.

Tai pats perkamiausias produktas iš ES sandėlių ir tai nestebina - šis siurblys visada buvo vienas iš populiariausių, o galimybė atsisiųsti jį greitai ir dar tiesiai iš Europos sandėlių sugundo ne vieną. 

Apie „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį rašėme ne vieną kartą ir jį įvertino ne vienas apžvalgininkas. Apie robotą išsamiai galite perskaityti čia. Šįkart tik priminsime esminius momentus į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį.

„Xiaomi Mi Robot“ turi lazerinį jutiklį, kuris nuskenuoja aplinką ir padeda susidaryti virtualų patalpų žemėlapį. Iš pradžių robotas apvažiuoja perimetrą, o paskui zigzagu išvalo visą grindų paviršių. Tai - labai naši, tvarkinga schema. Viską galima stebėti savo išmaniojo telefono programėlėje.

„Xiaomi Mi Robot“ robotas turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios pilnai užtenka 140-150 minučių darbui. Taip pat turi gerą didelį HEPA filtrą, tačiau jis nėra plaunamas. „Xiaomi“ nuolat pabrėžia, kad kompanijos sukurtas dulkių siurblys veikia labai tyliai ir tai yra tiesa - su nustatyta maksimalia galia jis kelia tik 72 dB triukšmą.

Vienoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo lyginamas su „ILIFE V7S Pro“ dulkių siurbliu. Ir šioje apžvalgoje buvo prieita išvados, kad „Xiaomi Mi Robot“ yra neabejotinai geresnis dulkių siurblys. Jis valo kruopščiau, orą filtruoja geriau, surenka daugiau nešvarumų, yra galingesnis. Jis turėtų būti pirmas pasirinkimas, jei turite didelius namus. Visgi, buvo pripažinta, kad „Xiaomi“ robotas yra ir šiek tiek brangesnis net ir su nuolaida.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ Kinijos dizaino ekspertų įvertintas „Asia's Most Influential“ apdovanojimu bei Hanoveryje įsikūrusio Tarptautinio Dizaino Forumo apdovotas „IF“ apdovanojimu. Pagrindiniai vertinimo kriterijai, kuriais buvo remtasi išrenkant geriausią įrenginį buvo estika ir dizaino kokybė, praktinis naudojimas, inovacijos bei autonomija.

Kitoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo testuojamas su „Roomba 980“ robotu dulkių siurbliu. Siurbliai buvo testuojami ant kilimo, kieto paviršiaus grindų ir daugeliu atveju „Xiaomi“ dulkių siurblys buvo geresnis. Dažnu atveju „Roomba 980“ kainuoja tris kartus brangiau nei „Xiaomi“ siurblys, tad „kainos/kokybės prasme be konkurencijos laimi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.

O vienoje iš paskutinių apžvalgų buvo lyginti pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai. Ir apžvalgos autoriaus teigė, kad „viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Bet tokiems, kaip aš, kuris jau senokai turi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį, tikrai neverta jį keisti į antrosios kartos „Xiaomi“ dulkių siurblį ir mokėti papildomai daugiau kaip 100 eurų.“

2. „Xiaomi Mi Note 2“ 4 GB RAM + 64 GB ROM tarptautinė versija

Dabar Gearbest kainuoja 238,01 €, nuolaida 31 %, siunčiamas iš Lenkijos sandėlio.

Antroji vieta kiek nustebino, nes telefonas nėra pats populiariausias tarp „Xiaomi“ gaminamų modelių, bet tai lengvai paaiškinama - patys populiariausi modeliai parduodami tik iš Kinijos sandėlių, o Europos sandėliuose jų pasirinkimas yra kur kas mažesnis ir pagal tai, kas yra, šiuo metu tai turbūt pats geriausias modelis. 

„Xiaomi Mi Note 2“ pagrindinė ypatybė yra 5,7 colių OLED ekranas, uždengtas kraštuose užlenktu stiklu. Išsamiai apie šio telefono parametrus rašėme šiame straipsnyje, tik priminsime esminius momentus. Ekranas užima 77,2% priekinio skydelio, o tai leido sumažinti prietaiso matmenis iki palyginamų su 5,5 colių modeliais. Galinis dangtelis taip pat pagamintas iš išlenkto stiklo.

„Xiaomi Mi Note 2“ techniniai duomenys atitinka šiuolaikinio flagmano statusą. Išmanusis telefonas naudojama lustą „Snapdragon 821“, 4 GB talpos RAM, 64 GB vidinės atminties, 23 MP „Sony IMX318“ pagrindinę kamerą su dviguba LED blykste, 4K formato vaizdo įrašymu ir triašiu skaitmeniniu vaizdo stabilizavimu, 8 MP plataus kampo modulį asmenukėms ir 4070 mAh bateriją su greito įkrovimo technologija „Qualcomm Quick Charge 3.0“.

Prietaisą valdo „Android Marshmallow“ operacinė sistema su „MIUI 8“ vartotojo sąsaja. Taip pat yra NFC modulis, Hi-Fi lustas „AQSTIC“ su „HD Lossless Audio 192k/24bit“, bei platus ryšio tinklų palaikymas.

Įdomu, kad tiek techniškai, tiek dizaino aspektu „Xiaomi Mi Note 2“ išmanusis telefonas atrodo itin konkurencingai net ir šalia tokių gamintojų, kaip „Apple“ ar „Samsung“. Visų pirma, Antutu teste jis surenka virš 164 000 taškų ir pagal šį rodiklį patenka į flagmanų zoną.

Dėl užapvalintų kraštų „Xiaomi Mi Note 2“ turi itin daug panašumų su „Samsung Galaxy S7 edge“ išmaniuoju telefonu. Be to, gamintojas šiuo atveju garantuoja maksimalų „Xiaomi Mi Note 2“ suderinamumą su LTE tinklais, kadangi ši išmaniojo telefono versija buvo kuriama atsižvelgiant į Europos bei Amerikos žemynuose vyruojančias judriojo ryšio tinklų charakteristikas.

Išsamiau apie „Xiaomi Mi Note 2“ išmanųjį telefoną galite perskaityti čia.

3. „UHANS Max 2“ 4 GB RAM + 64 GB ROM

Dabar Gearbest kainuoja kainuoja 120,64 €, nuolaida 20 %, siunčiamas iš Lenkijos sandėlio.

Kiek netikėta ir trečia pozicija, nors pats „Uhans Max 2“ tikrai ne iš kelmo spirtas telefonas, lyginamas su pačiu „Xiaomi Mi Max 2“, tik gerokai už jį pigesnis. Iš vis, tokio dydžio telefonų pasirinkimas rinkoje labai nedidelis. 

„Uhans Max 2“ savo gabaritais (17,65 x 8,92 x 0,92 cm) pralenkia net ir „Galaxy Note 8“, tačiau šiuo atveju tenka pripažinti, kad pagal aukštosios raiškos (1920 x 1080) 6,44 colių įstrižainės ekraną šiam išmaniajam telefonui surasti lygiaverčių konkurentų kol kas yra praktiškai neįmanoma.

Svarbu paminėti ir tai, kad „Uhans Max 2“ dar gali pasigirti santykinai talpia 4300 mAh baterija, o kas įdomiausia, kad šis išmanusis telefonas turi net keturias integruotas kameras. Galinėje dalyje integruota dviguba kamera (13 MP + 2 MP) ir analogiškos konfigūracijos kamera (13 MP + 2 MP) priekinėje dalyje.

Galiausiai galima pridėti tai, kad šis 4G išmanusis telefonas su „Android 7.0“ operacine sistema dar gali pasigirti priekinėje dalyje integruotu piršto antspaudų skaitytuvu, aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

4. „Xiaomi Yeelight“ išmanioji šviesų juostelė

Dabar Gearbest kainuoja 29,54 €, nuolaida 6%, siunčiama iš Lenkijos sandėlio.

Įdomus daiktas, ypač dėl savo valdymo galimybių - tuo galima paaiškinti didelį pirkėjų susidomėjimą. Dabar LED juostos yra labai madingas aksesuaras namų apšvietimui, o išmaniosios juostos - kaip ir aukštasis pilotažas. 

„Yeelight Smart Light Strip“ išmanioji šviesų juostelė yra tai, kas iš esmės pakeis jūsų asmeninį aplinkos apšvietimą. Jei reikia kažko, kas pakeltų nuotaiką namuose, ar tai būtų vakarėlis, ar romantiškas vakaras, ar tiesiog noras sukurti malonią atmosferą, naujoji „Xiaomi Yeelight“ išmanioji šviesų juostelė tikrai bus naudinga.

Iš esmės tai lanksti juostelė, kuri gali būti bet kur ir bet kaip pritvirtinta jūsų namuose, viskas priklausys tik nuo jūsų fantazijos. Aplinką apšviečia skirtingomis spalvomis, kurias galima pačiam ir pasirinkti. Naudojantis „WiFi“ ryšiu, išmaniajame telefone galima pasirinkti iš 16 milijonų spalvų ir turėti visiškai individualų apšvietimą.

„Xiaomi Yeelight“ išmanioji šviesų juostelė yra itin paprastai pritvirtinama: tiesiog tereikia nuklijuoti lipnią juostą esančią „Xiaomi Yeelight“ juostelės gale ir pritvirtinti bet kurioje jums norimoje vietoje. Valdymo pultelyje švelniai paspaudus įjungiama arba išjungiama „Xiaomi Yeelight“, o ilgiau paspaudus pakeičiamos spalvos. Energija gaunama prijungus „Xiaomi Yeelight“ prie įprasto 240 V elektros tinklo.

Galima netgi šviestukus priversti šokti pagal muzikos ritmus. Tereikia atsisiųsti „Yeelight Smart Ligth Strip“ programėlę ir susieti „WiFi“ ryšiu savo išmanųjį telefoną su „Xiaomi Yeelight“.

„Xiaomi Yeelight“ pagaminta iš gyvsidabrio neturinčios lankščios ir minkštos poliuretano medžiagos. Yra atspari oksidacijai ir vandeniui. Pakuotėje yra 2 metrų ilgio „Xiaomi Yeelight“ išmanioji šviesų juostelė, kuri praėjo „Alexa“ sertifikatą ir gali būti valdoma „Amazon Echo“ kontroliuojamu balsu.

5. „Xiaomi Yeelight Smart“ išmanusis šviestuvas

Dabar Gearbest kainuoja 63,19 €, nuolaida 30 %, siunčiamas iš Lenkijos sandėlio.

Neabejotinai didžiausią įtaką patekimui į TOP 5 perkamiausius suvaidino labai gera nuolaida - paprastai šviestuvai nėra tokie populiarūs kaip laikrodžiai ar telefonai, bet kai tikrai geras daiktas pasiūlomas už gerą kainą, susidomėjimas juo auga žaibiškai. 

„Xiaomi Yeelight Smart“ išmanusis šviestuvas ypatingas tuo, kad yra vienas pirmųjų tokio tipo šviestuvų pasaulyje, kuris turi integruotą tiek WiFi, tiek Bluetooth ryšio modulį. Šis aspektas naudingas todėl, kad leidžia „Yeelight Smart“ prijungti ne tik prie išmaniojo telefono, bet ir prie fizinio aktyvumo asistento.

Yra galimybė išmaniuoju telefonu keisti šviestuvo apšvietimo spalvos temperatūrą (2700K –  6500K ribose), o „Yeelight Smart“ šviestuvą prijungus prie fizinio aktyvumo asistento „Mi Band“, galima aktyvuoti funkciją, kuri automatiškai išjungia kambario apšvietimą vos tik užmigsite. Tai ne tik naujas, bet ir labai įdomus sprendimas, ypač tiems žmonėms, kurie bijo tamsos arba jiems paprasčiausiai nejauku užsnūsti tamsiame kambaryje.

Be to, „Yeelight Smart“ šviestuvas turi apsaugą nuo dulkių, patvirtintą standartu P60. Šviestuvo galingumas - 28 W, o jo šviesos srautas - 2000Lm. Tai atitinka 115W galios kaitrinės lemputės skleidžiamą šviesos srautą. Šis šviestuvas pajėgus apšviesti 15 m2 plotą, o jo viduje šviečia OSRAM gamybos LED šviestukai.

Palyginamoji lentelė

Įranga

Pirkėjų bendras balas

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

Nuolaida

Kaina su 4-ojo Gearbest gimtadienio nuolaida

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“

4,9

2344

24 %

279,05 €

„Xiaomi Mi Note 2“ 4 GB RAM + 64 GB ROM

4,9

891

31 %

238,01 €

„UHANS Max 2“ 4 GB RAM + 64 GB ROM

4,88

117

20 %

120,64 €

„Xiaomi Yeelight“ išmanioji šviesų juostelė

4,9

853

6%

29,54 €

„Xiaomi Yeelight Smart“ išmanusis šviestuvas

4,92

631

30 %

63,19 €




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(13)
(-8)

Komentarai (2)