Su nuolaida vos už 15€ siūlomas unikalus „Brelong“ įrenginys, idealiai tinkantis kelionėms - tai ir spalvotas šviestuvas, ir naktinė lempelė, ir radijo imtuvas, ir MP3 grotuvas, ir laisvų rankų įranga ir net belaidė kolonėlė  ()

Gyvename universalių daiktų eroje - sugalvojama tiek įdomių sprendimų, kad įvairios funkcijos gali būti puikiai suderinamos. Pavyzdžiui, viename korpuse gali būti ir spalvotas LED šviestuvas, ir MP3 grotuvas, ir „Bluetooth“ kolonėlė. Būtent toks ir yra šis „Brelong“ universalus prietaisas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma reikėtų pradėti nuo to, kad šis įrenginys yra laikomas šviestuvu. Jis turi LED elementų žiedą, kuris gali atkurti milijonus skirtingų spalvų. Galite reguliuoti ne tik šviesos spalvą, bet ir intensyvumą.

Šis „Brelong“ prietaisas pravers ir kaip naktinė lempelė, ir kaip nedidelis nešiojamas šviestuvas, turintis net kelis režimus - tarp jų yra net SOS režimas, leidžiantis šviestuvui mirksėti pagabos signalą Morzės kodu. Šitos funkcijos greičiausiai neprireiks niekada, bet vistiek smagi galimybė. 

Tačiau tai taip pat yra ir neblogas grotuvas. Šis „Brelong“ prietaisas turi atminties kortelės lizdą, todėl gali veikti kaip savotiškas MP3 grotuvas. Tai - labai patogu, jei ketinate šį įrenginį su savimi pasiimti, pavyzdžiui, į stovyklavietę. Tokiu atveju pravers ir jame esantis FM radijo imtuvas.

Tačiau ir prijungti telefoną prie „Brelong“ garsiakalbio bus nesunku. Tai galima padaryti pasinaudojus 3,5 mm jungtimi arba „Bluetooth“ ryšiu. Pasinaudojus pastaruoju metodu, telefonas nuo kolonėlės gali nutolti apie 10 metrų. Žinoma, kaip jau minėjome, šis įrenginys pirmiausia yra šviestuvas, o ne šiaip belaidė kolonėlė. Tačiau pirkėjų atsiliepimuose teigiama, kad atkuriamas garsas yra visai neblogas. Kaip ir visos kitos funkcijos - bendras pirkėjų vertinimas yra 5 balai iš 5.

„Brelong“ įrenginys yra pagamintas iš ABS plastiko. Jo korpusas specialiai sukurtas taip, kad jį būtų lengva ir pastatyti, ir pakabinti. Ant jo yra keletas mygtukų, leidžiančių perjungti dainą, pakeisti šviestuvo režimą, padidinti garsą ir pakelti telefono ragelį. Taip, šis įrenginys taip pat turi mikrofoną ir gali suveikti kaip laisvų rankų įranga. Tvirto plastiko korpuse slepiasi 2000 mAh baterija, kurios pakaks ilgoms muzikos klausymo valandoms. 

Šis „Brelong“ įrenginys ypač pravers stovyklautojams. Jį galėsite pasikabinti palapinėje ir džiaugtis šilta šviesa bei muzika. 

„Brelong“ šviestuvo ir kolonėlės derinys su 19% nuolaida dabar kainuoja  €15,50.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()