Kainų skirtumai - įspūdingi: Cafago skelbia specialius nuolaidų kuponus „HUAWEI Honor 7X“ išmaniajam telefonui, visiškai neseniai anonsuotam, plieno tvirtumo išmaniajam laikrodžiui „Lenovo Watch X“ bei „WiFi“ stiprintuvui  (1)

Tradiciškai Cafago.com išplatino pranešimą apie visiškai naujus, itin įdomius ir su nuolaidomis parduodamus produktus. Jiems siūlomi riboto galiojimo kuponai, o su nuolaidomis parduodamų prekių kiekis yra gana ribotas. Be puikaus „HUAWEI“ išmanaus telefono yra ir tik ką dienos šviesą išvydęs naujausias „Lenovo“ išmanusis laikrodis, ir „Xiaomi“ „WiFi“ signalo stiprintuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „HUAWEI Honor 7X“ išmanusis telefonas 4 GB RAM + 32 GB ROM

  • Su nuolaidos kupono kodu PT0321 šį išmanųjį telefoną galėsite įsigyti už 135,77 eurus + atsiuntimas nieko nekainuos.
  • Lietuvoje šis telefonas kainuoja 219€.
  • Pirkdami iš Kinijos su nuolaidos kuponu sutaupote beveik 84€

 

„HUAWEI Honor 7X“ darbuojasi su „Kirin 659“ 8-nių branduolių procesoriumi, „ARM Mali-T830 MP2“ vaizdo plokšte ir „Android 7.0“ operacine sistema. Taip pat turi 4 GB RAM ir 32 GB ROM. O tiems, kuriems pasirodys, kad vidinės atminties yra kiek mažoka, galima atskirai įsigyti iki 256 GB talpos atminties kortelę.

Telefono korpusas yra metalinis ir gražaus dizaino. 5,93 colių įstrižainės FHD+ (2160 x 1080) ekranas su 407 PPI rodikliu užtikrina puikią vaizdo kokybę. Kraštinės yra itin plonos, ekrano santykis su visu telefonu siekia 77 %.

Gale turi dvigubą kamerą: 16 MP su f/2.2 diafragma ir 2 MP su f/2.0 diafragma, o priekyje esanti 8 MP kamera su f/2.0 diafragma užtikrins kokybiškas asmenukes. LED blykstė, „Face detection“, automatinis fokusavimas, sulėtintas filmavimas (120 kadrų per sekundę), HDR ir daugybė kitų funkcijų.

3340 mAh talpos baterija, „WiFi“, „Bluetooth 4.1“, Beidou, GLONASS, GPS, pirštų atspaudų skaitytuvas ir daugybė kitų technologijų, be kurių dabar neįsivaizduojame nei vieno išmanaus telefono.

2. „Lenovo Watch X“ vandeniui atsparus 8ATM, stilingas, sportinis išmanusis laikrodis

  • Su nuolaidos kupono kodu PS0082 šį išmanųjį laikrodį galėsite įsigyti už 42,13 eurus + atsiuntimas nieko nekainuos.
  • Ebay jis siūlomas už 85€
  • Lietuvoje jis neparduodamas. 
  • Pirkdami iš Cafago su nuolaidos kuponu galite sutaupyti 43€ - tiek pat, kiek kainuoja pats laikrodis. 

 

„Lenovo Watch X“ yra tik ką rinkoje pasirodęs išmanusis laikrodis ir be jokios abejonės vienas iš didžiausių jo privalumų yra neįtikėtinas atsparumas vandeniui. Jis turi 8ATM standartą, vadinasi su šiuo išmaniuoju laikrodžiu galima ne tik drąsiai eiti į dušą (nors karšto vandens rekomenduojama vengti aut. past.), bet ir plaukioti bei nardyti iki 80 metrų gylyje. Retas išmanusis laikrodis gali tuo pasigirti ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

Apvalus safyro stikliukas užtikrina didelį šviesos pralaidumą, tad ekrane vaizdas yra gerai ir ryškiai matomas. Korpusas pagamintas iš cinko lydinio ir padengtas 316L medicininiams peiliams naudojamu plienu, o dirželis pagamintas iš nerūdijančio plieno vielos tinklelio. Jis yra atsparus prakaitui, yra kvėpuojantis ir gamintojas teigia, kad šis išmanusis laikrodis yra itin lengvas ir patogus dėvėti.

Palaiko „Bluetooth 5.0“ ryšį, kurio veikimo diapazonas siekia iki 25 metrų. Laikrodis suderinamas su „iOS 8.0“ / „Android 4.3“ ir naujesnėmis versijomis. Programėlė palaiko tik anglų kalbą.

Laikrodis pradės vibruoti, kai gausite skambutį ar pranešimą – galima atmesti skambutį. Taip pat palaiko nuotolinį kameros valdymą ir „Lenovo“ kompanija teigia, kad vien tik rankos mostu padarysite nuotrauką.

Padeda stebėti savo fizinės veiklos rodiklius: skaičiuoja žingsnius, stebi miego kokybę, širdies ritmą, primena dėl per ilgo sėdėjimo vienoje vietoje.

Gali surasti telefoną ir palaiko gausybę sporto režimų: golfas, važiavimas dviračiu, plaukimas, bėgimas, kopimas į kalnus, sportavimas su treniruokliais ar kamuoliu (krepšinis, futbolas, rankinis ir pan. aut. past.) ir net šuolis su parašiutu. Tai puikios išvaizdos, itin tvirtas ir iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintas išmanusis laikrodis už neįtikėtinai žemą kainą.

3.  „Xiaomi Pro 300M 2.4G WiFi Amplifier“ – „WiFi“ signalo stiprintuvas su dviem išorinėmis antenomis, vienu metu palaiko 64 skirtingus įrenginius

  • Su nuolaidos kupono kodu RS0049 šį „WiFi“ signalo stiprintuvą galėsite įsigyti už 10,15 eurus + atsiuntimas nieko nekainuos.
  • Ebay kainuoja apie 16€.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Pirkdami iš Cafago sutaupote apie 6€.

Dabar interneto reikia praktiškai visur ir visada. Įrenginių, kuriems tiesiog būtinas interneto ryšys taip pat su kiekviena diena vis daugiau. Tad kyla klausimas kaip užsitikrinti, kad interneto ryšio signalas namuose ar darbe būtų stiprus ir dengtų kuo didesnį plotą. Būtent su tokiomis užduotimis ir susitvarko šis „Xiaomi“ kompanijos „WiFi“ signalo stiprintuvas.

„Xiaomi Pro 300M 2.4G WiFi Amplifier“ yra kvadratinės formos ir išmatavimai būtų tokie: 6.90 x 6.90 x 3.50 cm, o sveria apie 125 gramus. Jame yra dvi išorinės antenos, kurių kiekvienos ilgis yra po 6 cm. Jas taip pat galima lankstyti aukštyn ir žemyn.

Stiprintuvas maitinimas iš įprasto elektros tinklo, tiesiog įjungiame į rozetę ir viskas. Jame yra LED indikatorius ir kai jau dirba, tada šviečia melsva spalva. Visais kitais atvejais matoma gelsva spalva. Taip pat turi „Reset“ mygtuką.

Prijungimas yra labai paprastas. Kai „WiFi“ signalo stiprintuvas yra prijungiamas prie maitinimo šaltinio, užsižiebia gelsva spalva ir po tam tikro laiko „Mi Home“ programėlė randa šį įrenginį. Visgi, jei kiltų klausimų kaip prijungti šį signalo stiprintuvą, rekomenduojame vadovautis šia instrukcija.

Pats veikimo principas „Xiaomi Pro 300M 2.4G WiFi Amplifier“ yra ganėtinai paprastas: jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina tam tikroje erdvėje. Pavyzdžiui, jei turite namuose vietų, kuriose „WiFi“ signalas yra nestabilus arba maršrutizatorius neskleidžia pakankamai galingo signalo, arba tiesiog namuose yra ganėtinai daug sienų ir „WiFi“ signalo stiprumas bei stabilumas gerokai susilpnėja, tokiais atvejais šis „WiFi“ signalo stiprintuvas yra pastatomas tarp maršrutizatoriaus ir jūsų prietaiso, kuriam reikia interneto. Tad tai yra puikus ir nebrangus įrenginys, kuris užtikrins, kad jūsų namuose niekada nepritrūktų interneto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (1)