Kinijos turgelio stebuklai: naujos kartos belaidės ausinės „Bluedio T6“ su detalėmis iš Danijos, net 18 parametrų matuojančios svarstyklės „Icomon i31“ ir turbūt pirmasis pasaulyje „Google“ sertifikuotas TV priedėlis su „Android 8.0“ (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad Kinijos elektroninės parduotuvės siūlo itin platų prekių asortimentą. Vis dėlto nuolatos sekti ir suprasti vykstančių pasiūlymų patikimumą yra gana sunku. Tai yra bene pagrindinė priežasties, kodėl laikas nuo laiko pasistengiame jums atrinkti pačius geriausius naujus pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą įdomiausių pasiūlymų trejetuką sudarėme pagal šiuo metu vykstančio „Digital Evolution Series“ išpardavimo pateikiamą asortimentą.

Naujos kartos belaidės ausinės „Bluedio T6“ su detalėmis iš Danijos ir itin geru triukšmo slopinimu

Jeigu ieškote ausinių, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti su nuolaida už 42 eurus parduodamomis naujos kartos belaidėmis visą ausį dengiančiomis ausinėmis „Bluedio T6“.

Jeigu kada nors anksčiau teko domėtis ausinėmis iš Kinijos, tai greičiausiai jau žinote, kad „Bluedio“ yra gerai vertinamas prekinis ženklas ne tik Azijoje, bet ir Europoje bei Amerikoje, o jų gaminamos ausinės pagal kokybę prilygsta 2-3 kartus brangesniems analogams.

„Bluedio T6“ ypatingos tampa ne tik dėl iš Danijos tiekiamų detalių, bet dar ir dėlto, nes už santykinai mažą kainą pirkėjui leidžia džiaugtis aktyvaus triukšmo šalinimo techninio sprendimo ANC teikiamais privalumais. Pasak gamintojo, naudojant ANC sprendimą „Bluedio T6“ pavyksta eliminuoti net 25 dB siekiantį triukšmo lygį, kas reiškia, jog šios ausinės geba pašalinti net apie 90% aplinkoje sklindančių žemų dažnių nepageidaujamų garsinių triukšmo signalų.

Beje, „Bluedio T6“ taip pat maloniai stebina integruotos 650 mAh talpos baterijos galimybėmis ir iš aliuminio bei titano lydinio pagamintu korpusu bei daugybe atliktų testų kokybei užtikrinti.

Net 18 skirtingų kūno parametrų matuojančios išmaniosios svarstyklės „Icomon i31“ – dvigubai pigiau, o gali beveik dvigubai daugiau

Skaitytojai, kurie sportuoja, taip pat greičiausiai nuolatos seka ir savo svorio pokyčius. Šis užsiėmimas gali tapti dar lengvesnis, jeigu įsigysite šią savaitę su nuolaida už 26 eurus parduodamas naujos kartos išmaniąsias svarstykles „Icomon i31“.

Nors išmaniosios svarstyklės tikrai nėra naujiena, tačiau „Icomon i31“ šiuo atveju tikrai žavi ne tik visiems prieinama kaina, bet ir keliais naujais sprendimais, kurių iki šiol negalėjo pasiūlytų kitų gamintojų išmaniosios svarstyklės.

Pavyzdžiui, „Icomon i31“ (26€) naudodamos integruotus elektrodus gali nustatyti net 18 skirtingų kūno parametrų. Tuo tarpu anksčiau anonsuotos tokios itin populiarios išmaniosios svarstyklės, kaip „Yunmai Mini 2“ (43€) ar „Xiaomi Smart Weight Scale“ (62€) jų gali nustatyti tik 10.

Be to, įdomu yra ir tai, kad „Icomon i31“ yra pirmosios išmaniosios svarstyklės rinkoje, kurios taip pat dar rodo ir kambario temperatūrą.

Svarstyklės kaupia 32 skirtingų žmonių duomenis, duomenis pateiki SI sistemos vienetais. Programėlėje matyti tendencijos, kas vyksta su kūno parametrais bėgant laikui.

Programėlė veikia keliomis kalbomis, tame tarpe kiniškai ir angliškai.

„Mecool KM8“ - „Google“ sertifikuotas ir ko gero pirmasis pasaulyje 4K TV priedėlis su „Android 8.0“

Jeigu ieškote tikrai patikimo ir kokybiško TV priedelio, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į 52 eurus su nuolaida kainuojantį „Google“ sertifikuotą TV priedėlį „Mecool KM8“.

Šis TV priedėlis ypatingas tampa ne tik dėl savo techninių galimybių, bet ir dėl įdiegtos „Android 8.0“ operacinės sistemos. Pastaroji kol kas vis dar išlieka gana didele naujiena išmaniuosiuose telefonuose, o TV priedeliuose yra sutinkama dar rečiau. Greičiausiai netgi galima sakyti, kad „Mecool KM8“ – tai pirmasis TV priedėlis su „Android 8.0“ OS.

Šiuo atveju taip pat svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Mecool KM8“ yra aprūpintas itin našiu keturių branduolių „Amlogic S905X“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-450“ vaizdo plokšte, 2 GB operatyviąja RAM atmintine, 16 GB vidine ROM atmintimi, WiFi ryšio moduliu, 100 Mbps pralaidumo RJ-45 jungtimi ir „Dolby Audio“ techniniu sprendimu. Palaiko net 4K raiškos transliacijas iš Youtube ir yra labai patogus žaidimams.

Čia dar norisi pridėti ir tai, kad „Mecool KM8“ TV priedėlis pas pirkėją iš karto atkeliauja su specialiu komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()