Tomtop skelbia 50 % nuolaidą sportinėms „Xiaomi“ ausinėms: atsparios prakaitui bei vandeniui, sportiškos ir labai patogios  ()

Mes iki šiol matėme įvairių „Xiaomi“ kompanijos ausinių ir atrodo, kad kompanija jų yra pagaminusi įvairių stilių žmonėms. Jei mėgstame žemesnių tonų muziką, vienokios ausinės, jei mėgstame drybsoti minkštame fotelyje ir ramiai mėgautis melodinga muzika, kitokios ausinės. Na, o šįkart kalba sukasi apie tuos, kurie negali be fizinės veiklos ir jei bent porą kartų per savaitę neapsilanko sporto salėje ar neapibėga kelių ratų artimiausiame stadione ar parke - savaitę laiko netikusia. Taip, šįkart kalba sukasi apie sportinio tipo „Xiaomi“ ausines.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iškart pranešame, jog internetinė parduotuvė Tomtop informuoja, kad šiuo metu per ebay.com platformą parduoda „Xiaomi Mi Sports BT Headset Youth Version“ ausines su 50 % nuolaida. Tad dabar šios ausinės kainuoja 19,99 JAV dolerius arba 17,22 eurus.

Dar verta pastebėti, kad jos atkeliaus iš Kinijoje esančio sandėlio, tačiau siuntimas pirkėjams nieko nekainuos.

Tad kuo išsiskiria šios „Xiaomi“ ausinės? Pirmiausiai į akis krenta jų dizainas. Tai tikrai gražiai atrodančios ir išskirtiniu dizainu pasižyminčios ausinės. Akivaizdu, kad jas labai lengva nešioti. Kadangi jos yra belaidės, tai puikus pasirinkimas tiems, kurie užsiima aktyvia fizine veikla. Juk ne veltui šios ausinės savo pavadinime turi žodį „Sports“.

Tai būtent sportinio tipo ausinės. Nors jų korpusas yra metalinis, bet jos sveria vos 13,6 gramus, yra lanksčios bei tvirtos. Kiekviena ausinė turi specialų kabliuką, kuris, kaip teigia gamintojas, užtikrina, kad ausinės tvirtai laikysis ausyse net labai aktyviai sportuojant. Jas dėvėti yra labai patogu ir malonu.

Kadangi tai sportinio tipo ausinės, „Xiaomi“ kompanija pasirūpino, kad jos būtų atsparios vandeniui bei prakaitui – šios ausinės atitinka IPX4 standartą.

Pačios ausinės su išmaniaisiais telefonais yra suderinamos „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Duomenys yra perduodami net ir esant nuo telefono iki 10 metrų atstumu. Tad sportuojant sporto salėje tikrai nereikės mobilaus telefono visąlaik turėti šalia savęs. Taip pat vienu metu galima prie ausinių prijungti du skirtingus įrenginius ir kaip teigia „Xiaomi“ kompanija, tai užtrunka vos 3 sekundes.

Ausinės turi mikrofoną, todėl jas galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą: atsiliepti į skambučius ir skambinti, reguliuoti muzikos garsą, perjungti dainas ir netgi yra valdymas balsu.

Šios nedidelės, kompaktiškos ausinės turi 120 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks 6-11 valandoms nepertraukiamam muzikos grojimui. Amplitudė yra gana didelė ir gamintojas teigia, kad viskas priklausys nuo to, kaip garsiai bus klausomasi muzikos. Tad net jei ir esatę didelį garsios muzikos mėgėjai, 6-šių valandų tikrai užteks daugiau kaip dviem treniruotėms. Pati ausinių baterija pilnai įkraunama per maždaug 2 valandas.

Dar reikėtų paminėti, kad šias ausines galima pasirinkti iš dviejų spalvų: baltos ir juodos. Taip pat pakuotėje be pačių „Xiaomi Mi Sports BT Headset Youth Version“ ausinių yra ausinių įkrovimo laidas ir papildomos 5 poros ausinių pagalvėlių, tad jos tiks bet kurio dydžio ausims.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()