Kinijos turgelio stebuklai: startuoja du įspūdingi ir didžiausi rudens išpardavimai – su specialiais kuponais nuolaidos siekia net iki 95%, bet pasiūlymai labai greiti ir tirpsta akyse  (1)

Artėjantis ruduo yra įdomus ne tik dėl prasidedančių mokslo metų ar naujų iššūkių darbuose, bet dar ir dėl tos, nes po įprastų vasaros atostogų pastebimai aktyvesnės pasidaro ir Kinijos elektroninės parduotuvės. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pavyzdys. „Gearbest“ itin gerais pasiūlymais savo pirkėjus šį kartą yra pasiruošusi lepinti praktiškai iki rugsėjo vidurio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialių kuponų akcija

Skubame pranešti, kad šį pirmadienį Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ startavo kiek neįprastas „Top Sellers Gear“ išpardavimas. Šio išpardavimo pasiūlymais turite progą pasinaudoti iki pat rugsėjo 2 d. Vis dėlto šiuo atveju norime atkreipti dėmesį, kad „Top Sellers Gear“ dalis pasiūlymų keičiasi praktiškai kiekvieną dieną, o kitiems pasiūlymams nuolaidas duodančių kodų skaičius yra labai ribotas.

Kitaip sakant, jeigu esate nusižiūrėję tam tikrą daiktą, tuomet „Top Sellers Gear“ išpardavimo pasiūlymus šį kartą rekomenduojame peržiūrėti bent jau vieną kartą į dieną.

Pavyzdžiui, rugpjūčio 30 d. Lietuvos laiku 7.00 val. (UTC 04:00) bus aktyvūs 3 kuponai, kurie pasiūlys:

Rugpjūčio 30 d. Lietuvos laiku 11.00 val. (UTC 08:00) bus aktyvūs 3 kuponai, kurie pasiūlys:

Šie pasiūlymai keičiasi kasdien ir galioja tik tiksliai nurodytu laiku, tad su jais reikia reaguoti labai greitai. Kokie pasiūlymai bus rugpjūčio 31 d., sužinosite tik tos dienos rytą. 

Yra kuponų, kurie galioja ilgesnį laiką.

Pavyzdžiui, jeigu jus domina tarptautinė „Xiaomi Redmi S2“ išmaniojo telefono versija, tai, pavyzdžiui, šiuo metu pasinaudodami specialiu „Top Sellers Gear“ išpardavimui skirtu kodu GB$MP12ths2 šį išmanųjį telefoną galite įsigyti vos už 106 eurus (Lietuvoje kainuoja apie €157). Kitaip sakant su šiuo nuolaidos kodu jums bus suteikta 50€ siekianti nuolaida.

Taip pat yra puikus nuolaidų kuponas „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankei – suvedus kodą „HKBAND“, ji kainuoja €22. Palyginimui Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 49€.

Tuo tarpu jeigu domitės filmavimui skirta išmaniojo telefono ar veiksmo kameros lazda su stabilizatoriumi „Zhiyun Smooth 4“, tai šiuo metu pastarąjį net 158 eurus kainuojantį aksesuarą su beveik 70 € nuolaidą taikančiu kodu IT$THZY4 dabar galite įsigyti vos už 88 eurus.

Tai būtinas įrankis kokybiškų vaizdo siužetų filmavimui:

Tai tik dalis pasiūlymų, todėl kiekvienam iš jūsų rekomenduojame susipažinti su visais „Top Sellers Gear“ išpardavimo pasiūlymais.

Didysis rudens išpardavimas

Kitas itin didelis „Gearbest“ išpardavimas „Treasure Huntstartavo rugpjūčio 29 dieną ir tęsis net iki rugsėjo 16 d. „Treasure Hunt“ išpardavimas yra sudalintas į tris etapus.

Pirmasis etapas tęsiasi iki rugsėjo 2 dienos. Jame pirkėjai yra lepinami ne tik didelėmis nuolaidomis, bet ir papildomais žaidimas, kurių metu gali laimėti vertingus prizus („Xiaomi Mi Pad“ planšetinį kompiuterį, „DJI RC Drone“ droną ir t.t.).

Antrasis etapas startuoja rugsėjo 3 dieną ir tęsis iki rugsėjo 9 d. Jo metu „Gearbest“ pirkėjai turės progą pasinaudoti specialiais nuolaidų kuponais, kurie šiuo atveju atitinkamai suteiks 85 – 40 eurų siekiančias nuolaidas. Kol kas nėra aišku kokioms prekių kategorijoms bus pritaikyti šie nuolaidų kuponai, tačiau yra daugiau nei akivaizdu, kad šis „Treasure Hunt“ išpardavimo etapas tarsi bus jau anksčiau minėto „Top Sellers Gear“ išpardavimo idėjos pratęsimas.

Tuo tarpu paskutinis „Treasure Hunt“ išpardavimo etapas startuos rugsėjo 10 dieną ir tęsis iki rugsėjo 16 d. Būtent šiuo laikotarpiu Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ vėl žada taikyti reikšmingas nuolaidas įvairiai produkcijai, tačiau šiame etape pirkėjai papildomai jau nebus lepinami specialiais žaidimais ar nuolaidų kodais. Vis dėlto galimas daiktas, kad būtent šiame etape jūs sulauksite nuolaidų tiems aksesuarams, kuriuos jau esate nusižiūrėję seniau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai (1)