TOP 10 įdomių daiktų iš Kinijos su labai geromis nuolaidomis - nuo telefono laikiklio su HUD permatomu ekranu iki smūginio atsuktuvo užstrigusiems varžtams ir idealiai miesto gyvenimui pritaikytos kuprinės (Video)  ()

Štai ir sulaukėme rudens. Dabar būtų įprasta kalbėti apie trumpėjančius vakarus, besikeičiančias gamtos spalvas ir pagausėjusią besimokančiųjų minią gatvėse. Visgi atvėsę orai kviečia užsiimti hobiais, atidžiau pažiūrėti į savo automobilį ir pasidarbuoti virtuvėje. Štai 10 įdomių nebrangių daiktų iš Kinijos, kurie yra tikrai naudingi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Domestic Automatic Vacuum Sealing Machine for Plastic Bag“

52 % nuolaida | €20,80.

Tai - vakuumavimo aparatas, padėsiantis išsaugoti maisto produktus ateičiai. Juo galite apsaugoti ir senas nuotraukas ar dokumentus, tačiau pagrindinė paskirtis, žinoma, yra maistas. Į specialų maišelį tereikia sudėti tai, ką norite išsaugoti, tada maišelio galą suspausti šiuo prietaisu ir palaukti maždaug 15 sekundžių. Įdomu tai, kad nereikia laukti, kol prietaisas įkais - juo naudotis galima iškart vos įjungus.

Šis prietaisas užsandarina įvairius maišelius ir pakuotes, kurių angos dydis yra 3-25 cm. Jam nereikia baterijų, nes jis yra įjungiamas į elektros lizdą. Saugumo vardan nereikėtų jo palikti įjungto - vos pasinaudoję išjunkite ir leiskite atvėsti prieš padėdami į stalčių ar spintelę. Šiam vakuumuojančiam įrenginiui šiuo metu taikoma 52 % nuolaida ir jis kainuoja €20,80.

2. „Professional Digital Display 0 - 25mm Vernier Caliper“

39 % nuolaida | €4,38.

Tai - skaitmeninis padangų protektoriaus gylio matuoklis, tinkantis matuoti ir kitų plyšių ar skylių gylį iki 25 mm. Dabar jau pats metas pradėti galvoti apie padangas - kuo važinėsite žiemą? Ar praeito sezono padangos vis dar atitinka reikalavimus?

Šiuo matuokliu yra labai paprasta naudotis. Tereikia jį pastatyti ant stalo ar kito plokščio paviršiaus, kad matavimo strypelis būtų sulindęs. Tuomet nustatomas nulis vieno mygtuko paspaudimu ir galima matuoti protektoriaus gylį. Šiam matuokliui šiuo metu taikoma 39 % nuolaida ir jis kainuoja €4,38.

3. „OMTO Stretchable Outdoor Solar Light“

60 % nuolaida | €10,01.

Tai - mobilus lauko šviestuvas su ABS plastiko korpusu, LED elementais ir saulės kolektoriumi. Šis įrenginys yra tikras transformeris. Jis gali veikti kaip įprastas prožektorius, tačiau patraukus už gale esančios rankenos jis virsta pakabinama lempa. Su pilnai įkrauta baterija šis šviestuvas gali veikti 4-5 valandas.

Įkrovimas iš kištukinio lizdo užtrunka apie 3 valandas, naudojant tik saulės šviesą - gerokai ilgiau. Tačiau tai vis tiek yra naudingas įrenginys, padėsiantis tamsėjančiais rudens vakarais. Šiuo metu šiam lauko šviestuvui taikoma 60 % nuolaida ir jis kainuoja €10,01.

4. „Multifunctional Car Mobile Phone Wireless Charger Head-up Display“

€11,61

Tai - daugiafunkcis automobilinis telefono laikiklis. Visų pirma, jis gali išlaikyti telefoną horizontalioje padėtyje, kai naudositės navigacija. Šis laikiklis yra tvirtinamas ant prietaisų panelės viršaus, todėl aukštis bus tikrai patogus. Tačiau jis taip pat gali virsti HUD - permatomu ekranu, kuriame matysite svarbią informaciją tiesiai savo matymo lauke. Tai gali būti greitis, navigacijos nuorodos, perspėjimai apie greičio ribojimus ir taip toliau.

Tam reikės išmaniojo telefono, kurio storis būtų 4-6 mm, ir specialios programėlės, kokių rinkoje - daugybė. Atspindintis ekranas rodys tai, kas bus matoma telefono ekrane. Tuo pačiu jūsų telefonas bus įkraunamas, nes tai yra ir belaidžio įkrovimo stotelė. Šiuo metu šis įrenginys kainuoja €11,61.

5. „Multifunctional Impact Driver Screwdriver 7PCS“

31 % nuolaida | €14,09.

Tai - rankinis smūginis atsuktuvas tiems labai užsispyrusiems varžtams įveikti. Jūs žinote, apie ką kalba - kai kurie varžtai niekaip nepasiduoda dėl rūdžių ar medžiagos pasislinkimo. Jūs vis bandote juos įveikti elektriniu suktuvu ar paprastu atsuktuvu, bet rezultatas tėra suniokota varžto galvutė. Tam ir sukurtas šis smūginis rankinis atsuktuvas.

Jam tinka ir standartinės galvutės - rinkinyje yra šešios. Tereikia šį atsuktuvą įstatyti į užsispyrusį varžtą ir plaktuku suduoti per jo galą. Smūgio jėga yra paverčiama sukimo momentu ir atsuktuvo galvutė šiek tiek pasisuka. Tuo pačiu, aišku, jūs kalate atsuktuvą į varžtą, todėl jis nepakyla ir nesugadina galvutės. Tai yra labai senas išradimas, kuris pasitarnauja iki šiol. Šiam smūginiam atsuktuvui šiuo metu taikoma 31 % nuolaida ir jis kainuoja €14,09.

6. „45 Degree Woodworking Tenon Cutter“

38 % nuolaida | €5,77.

Tai - antgalis elektrinei frezai, skirtas suleisti 90 laipsnių kampus medienoje. Tai nėra taip lengva, kaip atrodo, jei neturi tinkamų įrankių. Dažnai tokios jungtys yra trapios ar negražios. Freza su šia galvute išpjauna abi 90 laipsnių kampo puses (po 45 laipsnius) su nedideliu atsikišimu, kuris padidina paviršiaus plotą klijams ir leidžia suspausti dalis be jų slidinėjimo.

Šios frezos ašelė yra 6,35 mm skersmens. Su šiuo įrankiu galima apdoroti 9,5-12,7 mm storio medieną. Šiai frezos galvutei šiuo metu taikoma 38 % nuolaida ir ji kainuoja €5,77.

7. „ROCKBROS LF1034 Bicycle Cushion Thicken Saddle“

36 % nuolaida | €7,80.

Tai - ergonomiška dviračio sėdynė, maunama ant įprasto balnelio be jokių įrankių. Viduje yra silikonas, kuris suteikia paminkštinimą, o pati sėdynė yra apvilkta elastanu. Pats balnelio rėmas sugeria smūgius, todėl važiuoti dviračiu bus šiek tiek patogiau.

Aišku, gamintojas nepamiršo ir balnelio formos. Priekinė dalis yra itin siaura, kad netrintų kojų, o galine - didelė ir apvali, kad būtų patogu. Šiam balneliui dabar taikoma 36 % nuolaida ir jis kainuoja €7,80. Galima rinktis iš trijų spalvų.

8. „Baoli 24-key Multi-function Keyboard Piano with Microphone“

55 % nuolaida | €19,07.

Tai - žaislinis fortepijonas su mikrofonu. Šis žaislas turi 24 klavišus. Taip pat galima pasirinkti iš 4 tonų, kurie bus girdimi šiuos klavišus naudojant. Kad muzikantas palaikytų ritmą, yra ir 8 perkusinių instrumentų variantai. Tačiau tikriausiai labiausiai vaikams patiks mikrofonas.

Šis mikrofonas leidžia įrašyti savo dainavimą ir muziką. Prie šio žaislo galima prijungti ir išmanųjį telefoną, kad įrašai niekada nedingtų. Šis žaislinis fortepijonas naudoja 4 AA standarto baterijas. Šiuo metu jam taikoma 55 % nuolaida ir jis kainuoja €19,07.

9. „KAKA Men Business Anti-theft Casual Backpack“

60 % nuolaida | €31,84.

Tai - patogi miesto kurpinė, kurioje tilps visi svarbiausi kasdieniai daiktai. Tai - puikus pasirinkimas ir dirbantiems, ir studentams. Joje telpa 14 colių nešiojamas kompiuteris, knygos, ausinės, rašikliai. Atskirą skyrelį turi išorinė bateriją, elektroninis autobuso bilietas.

Nors ši kuprinė buvo sukurta kasdienai, ją galima pasiimti ir į kelionę. Ji yra gana lengva, o dirželiai nugarinėje pusėje leidžia ją užmauti ant ištiestos lagamino rankenos. Čia pat yra ir slaptos kišenės, kurių nepasieks kišenvagiai. Šiai kuprinei šiuo metu taikoma 60 % nuolaida ir ji kainuoja €31,84.

10. „Inclined Oblique Hole Fixing Clamp“

€11,55.

Tai - labai specifinis įrankis, labai praverčiantis naudojant įleistus varžtus. Įleisti varžtai leidžia iš blogosios pusės suveržti dvi plokščias medžio dalis. Tai kartu reiškia, kad juos sunku įsukti, kad tos dvi dalys neišsiskleistų - reikia specialaus spaustuvo. Būtent tai šis įrankis ir daro - jis įstatomas į vieną iš skylių, kad į kitą būtų galima įsukti varžtą.

Jis teoriškai gali praversti ir varžtų nenaudojant visai, jei nuspręstumėte naudoti tik klijus, bet po to reikės skylę kuo nors uždengti. Šis spaustuvas kainuoja €11,55.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()