Su 65 % nuolaida iš Vokietijos sandėlio siūlomas robotas siurblys „ILIFE V7S Plus“ - gali plauti grindis, 4 režimai ir puikūs pirkėjų vertinimai („ILIFE V7S Plus“ kaina, Specifikacijos, palyginimas su „ILIFE V7S Pro“, Atsiliepimai, Video)  ()

„ILIFE V7S Plus“ yra vienas iš naujesnių robotų dulkių siurblių, bet jau dabar susilaukia itin daug dėmesio tiek iš pirkėjų, tiek iš apžvalgininkų. Tai vienas geriausią kainos ir kokybės santykį turinčių robotų dulkių siurblių, kuris skirtas grindų siurbimui sausuoju būdu ir palaiko grindų plovimą. Tačiau nesumaišykite - tai visai kitoks siurblys nei „ILIFE V7S Pro“ - nors panašumų turi, tačiau yra universalesnis. Pirmieji pirkėjai, tame tarpe ir lietuviai, yra labai patenkinti šiuo pirkiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „ILIFE V7S Plus“ specifikacijos

  • Galia: 400PA siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: Auto cleaning, Spot cleaning, Edge cleaning, Schedule cleaning.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 68dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: Naudoja net 11 jutiklių erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml + dar 60 ml atskira talpa
  • Vandens talpa: 300 ml vandens dėžutė.
  • Baterija: 2600mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: Turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, 2xHEPA filtras, maitinimo adapteris, instrukcija
  • Matmenys ir masė: Labai kompaktiško dydžio - 34 x 8.4 cm - todėl sugeba pasiekti daugelį kambario vietų. Sveria vos 3 kg.

„ILIFE V7S Plus“ kaina ir sąlygos

  • Gearbest - 160.2€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Tomtop skelbia akciją - „ILIFE V7S Plus“ parduoda su 65 % nuolaida iš Vokietijos sandėlio ir galutinė kaina siekia 149,93 eurus
  • Vokietijos sandėlis, tad nebus jokių papildomų mokesčių. 
  • Nemokamas pristatymas per 3-5 darbo dienas.
  • Suteikiama 2 metų garantija
  • Prekių skaičius ribotas - tik 150 vienetų.

„ILIFE V7S Plus“ išskirtinės savybės

Tad kuo pasižymi „ILIFE V7S Plus“? Išmanusis „ILIFE V7S Plus“ robotas dulkių siurblys yra ypatingas pirmiausiai dėl to, kad jis palaiko 4 skirtingus valymo režimus.

Galima pasirinkti, kad robotas automatiškai valytų visą teritoriją, apvažiuotų tik kambario pakraščius, išvalytų konkrečią vietą. Pastarasis valymo režimas itin praverčia jei netyčia išpilsite ar išmesite kokių nors maisto produktų ant grindų. Tokiu atveju nereikės robotui be reikalo važinėti per visą kambarį, o tik išvalyti konkrečią vietą.

Na ir žinoma palaiko iš anksto suplanuotą valymo režimą. Tad robotas nustatytų laiku išvalys kambarį ir viską atliks pats, be jokios priežiūros.

Sekantis itin svarbus momentas yra tas, kad robotas dulkių siurblys yra gana žemas – aukštis siekia tik 8,4 centimetrus, o ir sveria vos 3 kilogramus. Tad jam nekyla problemų išvalyti kitiems robotams sunkiai pasiekiamas kambario vietas.

Taip pat „ILIFE V7S Plus“ yra aprūpintas gausybe jutiklių, kurie robotą paverčia protingu. Jis sugeba atpažinti, jog yra ant laiptų ar kitų paviršių, tad niekada nenukrenta. Taip pat „mato“ sienas bei kitas kliūtis, tad į jas nesitranko, o gražiai pravažiuoja šalia jų.

„ILIFE V7S Plus“ nekils problemų ir dėl nelygaus paviršiaus – gamintojas teigia, kad robotas sugeba užlipti ant įvairių paviršių, tad bus išvalyta ir kiliminė danga.

„ILIFE V7S Plus“ pats grįžta prie įkrovimo stotelės, kai tik jo baterija pasiekia žemą lygį. Nereikės patiems ieškoti išsikrovusio roboto po visus namus ir nešti jį įkrauti. Tuo pasirūpins pats „ILIFE V7S Plus“.

Teigiama, kad pilnai įkrautos 2600 mAh talpos baterijos užtenka iki 2 valandų darbui, o baterija pilnai įkraunama per 5 valandas. Įkrovimo laikas atrodo gana ilgokas, tačiau juk tai galima daryti nakties metu, kai niekas nesiurbia namų, o ir elektros kaina yra pigesnė.

„ILIFE V7S Plus“ yra itin panašus į „ILIFE V7S Pro“ robotą dulkių siurblį, tačiau turi du esminius skirtumus.

Pirmiausiai - „ILIFE V7S Plus“ turi keičiamą drėgną šluostę, o tai yra labai svarbu. Juk laikui bėgant ir dažnai su robotu plaunant grindis, ši šluostė nusidėvės ir jos pakeitimo galimybės nebuvimas automatiškai panaikins vieną iš „ILIFE V7S Pro“ turimų galimybių. To bus išvengta su „ILIFE V7S Plus“ robotu, kuriam tiesiog beliks įsigyti naują šluostę ir vos per keletą sekundžių pritvirtinti prie savojo roboto.

Kitas skirtumas yra tas, kad „ILIFE V7S Plus“ turi 150 ml mažesnę vandens talpą, tačiau vietoj jo dar yra papildoma 60 ml dulkių talpa. Toks kombinuotas sprendimas irgi pravers tais atvejais, kai vienu metu norėsite kambarį išsiurbti bei išplauti jo grindis.

Pabaigai dar reikėtų paminėti, kad „ILIFE V7S Plus“ yra ganėtinai tylus robotas, įtemptai besidarbuodamas skleidžia iki 68 dB garsą, kas yra gana įprasta tokiems robotams.

„ILIFE V7S Plus“ palaiko nuotolinį valdymą, turi HEPA filtrą. Beje, pakuotėje rasite 2 HEPA filtrus, tad jų užteks ilgam. Bendrai, pakuotėje yra visos būtinos roboto dalys ir nieko pirkti atskirai nereikės. Beliks jį išsiimti iš pakuotės ir paleisti darbuotis. Žinoma, prieš tai perskaičius naudotojo instrukciją, kuri yra parašyta daugeliu kalbų: anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kt.

Čia galite pasižiūrėti kaip darbuojasi „ILIFE V7S Plus“ robotas dulkių siurblys. Šis apžvalgininkas jį detaliai išbando:

„ILIFE V7S Plus“ atsiliepimai

Apie „ILIFE V7S Plus“ robotą dulkių siurblį labai teigiamai atsiliepia ir jį įsigiję bei juo besinaudojantys pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos:

  • i***t (iš Lietuvos): Puikus pagalbininkas kasdienai. Naudojamės mėnesį laiko. Tik pabandžius kilo klausimas kodėl tokio daikto neįsigijau anksčiau :), nes:
    - tikrai labai taupo laiką,
    - sveikesnė gyvenamoji aplinka, nes kasdien(!) prišluoja/prisiurbia tikrai daug ,,katinų'' ir dulkių, nors atrodo iš pažiūros nėra ką valyti.
    - tvarkymasis tapo malonumu net vaikams
  • G***x (iš Lietuvos): Labai patenkinta pirkiniu. Užsakiau pirmadienį-robotuką gavau ketvirtadienį. Visa siuntinio kelionę galėjau stebėti UPS puslapyje. Jokių mokesčių. Veikia puikiai. Nors visur traktuojama, kad siurbliukas dirba 120min, tačiau galėčiau sakyti pradirba 3 val. Leidžiant siurbliuoti ir drėgnai prašluostyti kiekvieną dieną - man darbo praktiškai nebelieka. Žodžiu - man kaip 9 mėnesyje besilaukiančiai siurblys-robotas didelis pagalbininkas.
  • l***i: Puikus robotas dulkių siurblys. Žema kaina, labai gerai atlieka darbą, baterijos užtenka bent 2 valandoms. Drėgnas valymas itin praverčia valant parketą. Geras kainos ir kokybės santykis.
  • K***a: Aš užsakiau šį robotą savo mamai. Dėkoju už itin greitą pristatymą. Viskas veikia puikiai. Pakuotėje radau viską ko reikia. Tėvai šiuo robotu labai patenkinti, tik katė yra šoke dėl naujo ir po kambarius zujančio mechanizmo :) Visiems rekomenduoju šį dulkių siurblį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(68)
(-50)

Komentarai ()