Su 48% nuolaida siūloma miniatiūrinė GPS sekimo įranga „GF07“ - nei vieno neigiamo atsiliepimo, mažesnė už žiebtuvėlį, maršrutas atvaizduojamas „Google Maps“ žemėlapyje („GF07“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (5)

„GF07“ – tai universali GPS sekimo įranga, kuri gali būti montuojama tiek automobilyje, tiek ant dviračio rėmo, nes turi magnetinį paviršių. Ši Kinijoje gaminama GPS sekimo įranga perduoda vitovės duomenis realiu laiku per mobilaus interneto ryšį (dedasi SIM kortelė), o svarbiausia, kad informaciją apie atitinkamo objekto buvimo vietą bei buvusius maršrutus atvaizduoja „Google Maps“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „GF07“ specifikacijos

  • Ryšiai: GPS, GSM, GPRS.
  • Valdymas: nuotolinis valdymas SMS žinutėmis, į telefoną atsiunčiamos GPS koordinatės,  nuoroda Google Maps arba realaus laiko maršrutas su judėjimo greičiu.
  • SIM tipas: standartinio dydžio SIM.
  • Baterija: 400 mAh įkraunama baterija, be papildomos įkrovos tarnauja 4 – 6 dienas; budėjimo režimas - 12 dienų. 
  • Tvirtinimas: magnetinis paviršius.
  • Atmintis: Micro SD kortelė
  • Mikrofonas: yra, suteikia galimybę girdėti pokalbius šalia GPS sekimo įrangos;
  • Jungtys: Micro USB, Micro SD.
  • Svarbiausios savybės: mažesnis už žiebtuvėlį, todėl telpa į kišenę; turi magnetinį paviršių, todėl lengvai gali būti tvirtinama prie metalinio paviršiaus; įrašytų maršrutų peržiūra vyksta naudojant „Google Maps“ žemėlapius.
  • Matmenys ir svoris: 4,2 x 2 x 2 cm; 20 g.

„GF07“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11,37 €.
  • 48% nuolaida, už siuntimą paštu tenka mokėti 0,53 €.
  • „AliExpress“apie 12-20 €.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote iki 8 €.

GPS sekimo įranga nėra naujiena. Pastarųjų sprendimų galima įsigyti ir Lietuvoje, tačiau mūsų šalyje už juos tenka mokėti kur kas daugiau nei Kinijoje. Kitaip sakant, Lietuvoje parduodamos GPS sekimo įranga siūlo didesnį funkcionalumą, tačiau praktika rodo, kad labai dažnas pirkėjas to neišnaudoja. Tai puikiai paaiškina, kodėl kur kas labiau apsimoka įsigyti GPS sekimo įrangą tiesiai iš Kinijos. Toks pasirinkimas leis sutaupyti, o funkcionalumo prasme tikrai nesijausite ką nors praradę.

Pavyzdžiui, GPS sekimo įranga „GF07“ yra vertinama dėl savo mažų matmenų. Šis „GF07“ universalumas leidžia pastarąją GPS sekimo įrangą pritaikyti pačiose įvairiausiose situacijose. „GF07“ įsigiję pirkėjai tvirtina, kad šią mažų gabaritų sekimo įrangą naudoja ne tik automobiliuose, bet taip pat, pavyzdžiui, vaikų aktyvumui sekti, gyvūnų priežiūrai, o kartais netgi montuoja ant dviračio.

Šis plataus spektro „GF07“ pritaikymas tampa įmanoma dėl tos priežasties, nes šis GPS sekimo įranga turi magnetinį paviršių. Galiausiai norisi pridurti ir tai, kad „GF07“ palaiko specialias SMS žinutėmis perduodamas komandas.

Būtent jų pagalba „GF07“ galima valdyti nuotoliniu būdu. Pavyzdžiui, į „GF07“ nusiuntus SMS su tektu „445“ galėsite ištrinti „Micro SD“ kortelės turinį, o siųsdami „555“ kodą perjungsite GPS sekimo įrangą į specialų režimą, kuriame bus vykdomas ir garso įrašymas.

Visos GPS sekiklio valdymo komandos:

„GF07“ atsiliepimai

GPS sekimo įranga yra gana specifinis įrenginys, kuris domina tikrai ne kiekvieną pirkėją. Vis dėlto šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad visi „GF07“ pirkėjai kol kas liko patenkinti. Tai patvirtina ir maksimalus 5 žvaigždučių vertinimas iš tiek pat galimų.

  • Steve. Įsigijau šią sekimo įrangą norėdamas pakeisti senąją. Ją naudoju žmonos automobilyje, kai jai prireikia pagalbos mieste. Man tiesiog pakanka paspausti kelis mygtukus ir aš galiu žinoti tikslią automobilio vietą – tada patarti būna labai lengva. Džiaugiuosi savo pasirinkimu įsigyti „GF07“ sekimo įrangą.
  • Mary. Tai tikrai labai naudingas prietaisas, kuris veikia itin tiksliai. Be to, jis labai kompaktiškas ir mažas. „GF07“ jau naudojuosi dvi savaites ir tikrai neturiu jokių nusiskundimų. Dabar galiu žinoti ne tik kur yra mano automobilis, bet taip pat žinau ir jo greitį bei kada jis pajuda iš vietos ar sustoja. Esu patenkinta šiuo pirkiniu!
  • David. Nuostabi, maža ir puikiai veikianti GPS sekimo įranga. Net neabejoju, kad išsirinkau geriausią GPS sekimo įrangą už tokią kainą. Įprastai nerašau komentarų, bet kadangi ją įsigijau norėdamas sekti sūnaus fizinį aktyvumą, tiesiog šį kartą noriu patvirtinti, jog „GF07“ tam puikiai tinka dėl mažo dydžio.
  • Jenny. Tiesiog dievinu šią GPS sekimo įrangą ir esu labai patenkina savo pasirinkimu. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad „GF07“ suteikia tokį funkcionalumą, kokį žada gamintojas. Noriu visiems patvirtinti, kad „GF07“ yra tikrai patikima, lengvai naudojama, itin kompaktiška, tiksli ir gerai laikančią bateriją turinti GPS sekimo įranga.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(12)
(-6)

Komentarai (5)