Labai patogus įrenginys IT mėgėjams - IDE ir SATA diskų stotelė kartu su SD kortelių skaitytuvu: gali tarnauti kaip išorinis diskas arba pravers duomenų perkėlimui tarp kietųjų diskų („HDD Docking Station“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (13)

„HDD Docking Station“ – tai universali prie kompiuterio per USB 2.0 jungtį jungiama „Netac“ gamybos duomenų perdavimo stotelė, kuri praverčia tada, kai norite informaciją iš vidinio HDD disko ar kitos laikmenos perkelti tiesiai į kompiuterį. Ji puikiai praverčia norint perkelti duomenis iš vieno kompiuterio į kitą, iš seno disko į naują arba tiesiog tai gali būti išorinio kietojo disko alternatyva, kuri ypatinga yra dėl to, nes taip pat dar palaiko ir populiariausius atminties kortelių tipus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Sąsaja duomenų perdavimui: USB 2.0.
  • Duomenų perdavimo sparta: iki 480 Mbps.
  • Palaikomi diskų dydžiai: 3,5 ir 2,5 colių.
  • Leidžiamos diskų sąsajos: IDE ir SATA.
  • Galimi kortelių tipai: XD, Micro SD, MS, SD, CF / MD.
  • Išskirtinės funkcijos: papildoma elektrinių grandinių apsauga; atsarginės duomenų kopijos; integruota galimybė keisti diskus neišjungiant maitinimo (angl. hot plug).
  • Matmenys ir svoris: 17,9 x 11,1 x 10,1 cm; 261 g.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“20,26 €.
  • Dabar parduodamas su 44% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Jeigu dažnai naudojatės kompiuteriais, tuomet greičiausiai ne kartą norėjote duomenis iš vieno kompiuterio perkelti į kitą. Kadangi šiuo metu rinkoje dominuoja nešiojami kompiuteriai, tai nėra padaryti taip lengva kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Pavyzdžiui, HDD disko iš seno stacionaraus kompiuterio prie nešiojamo kompiuterio nepavyks prijungti dėl jungčių trūkumo.

Tačiau šį nepatogumą galima lengvai išspręsti įsigijus tokį aksesuarą, kaip „HDD Docking Station“. Svarbu pabrėžti, kad šis aksesuaras turi integruotas IDE ir SATA sąsajas, todėl esant reikalui prie „HDD Docking Station“ bus galima prijungti ne tik 3,5 colių dydžio, bet ir 2,5 colių dydžio diskus.

Šis įrenginys duomenų perdavimui į kompiuterį naudoja USB 2.0 jungtį, todėl teoriškai duomenų perdavimo sparta maksimali gali siekti 480 Mbps.

Pirkėjai iš viso pasaulio „HDD Docking Station“ greitai pamėgo dėl tos priežasties, nes šis aksesuaras iš karto atkeliauja su reikiamai rinkai pritaikytu maitinimo šaltiniu. Be to, papildomą pranašumą „HDD Docking Station“ dar suteikia integruotas populiariausių kortelių skaitytuvas.

Naudojant šį universalų aksesuarą duomenis taip pat galėsite persikelti ir iš XD, Micro SD, MS, SD, CF / MD tipo atminties kortelių.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad šis įrenginys palaiko „hot plug“ funkcionalumą, kas reiškia, jog diską dedamą į „HDD Docking Station“ galėsite pakeisti neišjungdami maitinimo. Be to, šis aksesuaras nereikalauja jokios papildomos programinės įrangos, todėl puikiai veikia su populiariausiomis operacinėmis sistemomis („Windows“, „Linux“, „Mac“).

Vertinimai

„HDD Docking Station“ yra vienas populiariausių tokio tipo aksesuarų, kurį Kinijoje mielai perka pirkėjai iš viso pasaulio. Šiuo metu „HDD Docking Station“ reitingas siekia 4,71 žvaigždutes iš 5 galimų, o tai reiškia, kad kol kas šį aksesuarą mažiau nei 4 žvaigždutėmis įvertino vos 4 pirkėjai.

  • Panayiotis. Puikus daiktas, kuris praverčia įvairiose situacijose. Esu labai patenkintas „HDD Docking Station“ suderinamu. Išbandžiau net 12 skirtingų senų HDD ir visi jie veikė. Šiuo metu naudoju du HDD diskus ir galiu mėgautis 38 MB/s duomenų perdavimo greičiu. Jeigu ieškote greitesnio duomenų perdavimo būdo nei USB atmintinė, tuomet šis aksesuaras jums puikiai tiks.
  • Peter. Rekomenduoju. Labai lengva naudotis. Tiesiog pakanka prijungti prie kompiuterio ir viskas iš karto veikia. „HDD Docking Station“ yra labai praktiškas įrenginys dėl tos priežasties, nes yra tinkamas ne tik HDD ar SSD diskams, bet taip pat praverčia ir tada, kai norite duomenis persikelti, pavyzdžiui, iš išmaniojo telefono. Puikiai veikia tiek su „Windows 7“, tiek su „Windows 8.1“, tiek su „Windows 10“.
  • Revcogg. Seniai ieškojau būdo kaip prijungti savo seno kompiuterio HDD prie naujo kompiuterio. „HDD Docking Station“ pilnai pateisino mano lūkesčius, nes norimą rezultatą pasiekiau tiesiog akimirksniu. Tai man itin svarbu, nes kitaip būtų reikėję ardyti savo naują kompiuterį norint persikelti duomenis iš seno HDD.
  • Melvis. Nuostabus produktas už visiems prieinamą kainą. Naudoju „HDD Docking Station“ kaip savo atsarginę duomenų saugyklą. Man patinka „HDD Docking Station“ surinkimo kokybė ir taip pat labai vertinu šio aksesuaro geras mobilumo savybes. Tai man yra labai svarbu, nes „HDD Docking Station“ dažnai prireikia keliaujant.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai (13)