Geriausias 11.11 išmaniojo telefono anonsas? Skelbiamos nuolaidos išskirtinio dizaino „Xiaomi Mi Mix 3“ telefonui su visiškai berėmiu ekranu, išstumiamu dangteliu, „Android 9.0“ ir daugybe kitokių naujovių („Xiaomi Mi Mix 3“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

„Xiaomi Mi Mix 3“ – tai naujos kartos išmanusis telefonas su visiškai berėmiu ekranu, neturi jokios išpjovos ir bene labiausiai garsėja dėl išstumiamo mechanizmo. Toks sprendimas leidžia paslėpti priekyje integruotas kameras po ekranu tuo metu, kai jos nėra naudojamos. „Xiaomi Mi Mix 3“ ypatingas tampa ir dėl „Snapdragon 845“ CPU, maksimalios 10 GB RAM atminties bei 93,4% siekiančio „screen-to-body“ reitingo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Mix 3“ specifikacijos

  • Ekranas: 6,39 coliai (19.5:9, 403 PPI), 1080 x 2340 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu; 93,4% „screen-to-body“
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 845“, 8 branduoliai (4x2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4x1.7 GHz Kryo 385 Silver).
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 630“.
  • Atmintis: 8/10 GB RAM ir 256 GB ROM arba 6/8 GB RAM ir 128 GB ROM.
  • Kameros: galinė dviguba kamera (24 MP, 1/2.8", 0.9µm ir 2 MP su gylio sensoriumi) su dirbtiniu intelektu, LED blykste. Pagrindinė kamera su „Sony IMX363“ jutikliu (f/1.8), pagalbinė – su „Samsung S5k3M3 +“ jutikliu (f/2.4). Priekinė dviguba kamera (12 MP, f/1.8, 1/2.55", 1.4µm, „Sony IMX576“ jutiklis ir 12 MP, 1/3.4", 1.0µm) su dirbtiniu intelektu ir LED blykste.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Pie“ pagrindu.
  • Baterija: 3200 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: USB C tipo.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, Galileo. 4G veiks Lietuvoje (FDD-LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B20 ir TDD-LTE: B34 / B38 / B39 / B40 / B41).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas, artumo sensorius.
  • Korpusas: iš keramikos pagamintas galinis dangtelis, „Corning Gorilla Glass“ stiklu apsaugotas ekranas.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, belaidis baterijos įkrovimas, išstumiamas dangtelis su neodimio magnetais atveria priekines kameras, aktyvuoja telefoną ir leidžia atsiliepti į skambutį.
  • Matmenys ir masė: 15,79 x 7,47 x 0,85 cm; 218 g.

„Xiaomi Mi Mix 3“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – nuo 563,84 € iki 607,89 €.
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida ir į Lietuvą siunčiamas Priority Line metodu už 7,21 €.

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi Mix 3“ oficialiai buvo pristatytas spalio mėnesio pabaigoje. Tai pirmasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas, kuris turi išstumiamą korpuso dizainą su integruotais neodimio magnetais ir praktiškai visą telefono priekį dengiantį 6,39 colių įstrižainės ekraną.

Integruoti neodimio magnetai fiksuoja galinį dangtelį ir tuo pačiu, padeda jį išstumti labai legvai ir paprastai. Dangtelio pastumimas ne tik tik atveria priekinę kamerą, bet ir paleidžia kai kurias funkcijas, pavyzdžiui, leidžia atsakyti į telefono skambutį.

Be to, „Xiaomi Mi Mix 3“ turi specialų balso asistento „Xiao AI“ mygtuką. Kol kas jis palaiko tik kinų kalbą ir jos dialektus, bet ateityje turėtų palaikyti ir anglų kalbą.

„Xiaomi“ skelbia, kad rinkoje bus galima įsigyti keturias skirtingas „Xiaomi Mi Mix 3“ išmaniojo telefono modifikacijas. „Xiaomi Mi Mix 3“ versija su 128 GB vidine ROM atmintimi gali būti komplektuojama su 6 arba 8 GB operatyviąja RAM atmintine. Tuo tarpu 256 GB ROM atmintį turint „Xiaomi Mi Mix 3“ versija atitinkamai turi 8 arba 10 GB RAM.

Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Mi Mix 3“ turi 6,39 colių įstrižainės ekraną, kurio „screen-to-body“ reitingas atitinkamai siekia 93,4%. Be to, išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti integruotu aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 845“ centriniu procesoriumi bei „Adreno 630“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Mi Mix 3“ turi įspūdingą kamerų rinkinį – dvigubos kameros yra tiek galinėje, tiek priekinėje dalyje. Itin geros diafragmos, taip pat dirbtinis intelektas užtikrina, kad nuotraukų kokybė bus maksimaliai gera.

O kaip tai atrodo lyginant su kitais 2018 metų flagmanais? Geriausia žiūrėti testus ir kai kuri testai jau yra padaryti:

Papildomo žavesio „Xiaomi Mi Mix 3“ suteikia efektyvus 10 W galingumo belaidis 3200 mAh talpos baterijos įkrovimas bei keramikinis galinis dangtelis. Be to, šis išmanusis telefonas taip pat palaiko greitą baterijos įkrovos techninį sprendimą „Quick Charge 4.0+“.

Gsmarena skelbia, kad jos atliktos apklausos rodo itin didelį „Xiaomi“ gerbėjų susidomėjimas šiuo naujos kartos išmaniuoju telefonu – net 87% apklausos dalyvių buvo susidomėję ir išreiškė teigiamą nuomonę apie naują modelį.

Gsmarena pastebi, kad „Xiaomi Mi Mix 3“ anonsuotas labai laiku ir į prekybą pateko per pačias 11.11 akcijas. Tad anonso nuolaidos su didžiausiu rudeniniu apsipirkimu turėtų gerokai papildyti „Xiaomi“ kišenę.

Nors „Xiaomi Mi Mix 3“ yra puikus telefonas su belaidžiu įkrovimu ir labai novatorišku dizainu, tačiau kai kuriuos potencialius pirkėjus neramina keli dalykai. Tai gana ribotos 3200 mAh talpos baterija ir slankiojančio mechanizmo patvarumas.

Tenka pripažinti, kad pirkėjų noras turėti didesnės talpos bateriją skamba gana logiškai, tačiau to pasiekti bent jau šiuo metu neįmanoma dėl techninių išmaniojo telefono korpuso dizaino ypatumų. Tuo tarpu dėl slankiojančio korpuso „Xiaomi“ sako, kad neverta nerimauti, nes šis mechanizmas be jokių problemų bandymu metu atlaikė 300 tūkst. atidarymo/uždarymo ciklų.

„Xiaomi Mi Mix 3“ atsiliepimai

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi Mix 3“ Kinijoje pasirodė lapkričio mėnesio pradžioje, todėl kol kas jį galimybę išbandyti turėjo tik užsienio apžvalgininkai. Dauguma jų vieningai sutinka, kad tai bene geriausias iki šiol anonsuotas „Xiaomi“ išmanusis telefonas, tačiau į slankiojančio korpuso idėja žvelgia gana skeptiškai.

  • „GSMArena“ – išstumiami telefonai rinkoje buvo gana populiarūs iki to momento kol pasirodė išmanieji telefonai. Smagu, kad „Xiaomi“ šią primirštą technologiją grąžino į „Xiaomi Mi Mix 3“. Tai šiam išmaniajam telefonui suteikia išskirtinumą. Jis yra aiškiai jaučiamas žvilgtelėjus į 6,39 colių įstrižainės 93,4% „screen-to-body“ reitingą turintį ekraną. Vis dėlto kiek ši technologija pasiteisins ateityje kol kas galime tik spėlioti. Nors tai išmaniajam telefonui suteikia tam tikrų pranašumų, tačiau atima galimybę turėti didesnė talpos bateriją ar riboja jo atsparumą vandeniui.
  • „Ubergizmo“ – „Xiaomi Mi Mix 3“ nuo šiol tampa nauju standartu tiems pirkėjams, kurie ieško išmaniojo telefono su maksimalaus dydžio ekranu. Tenka pripažinti, kad išstumiamo korpuso idėja teigiamą įspūdį palieka iš karto, tačiau jeigu toks sprendimas jums nepatinka, pasiteisinimų ieškoti neverta. Vis dėlto taip pat nepaneigsi, kad „Xiaomi Mi Mix 3“ vertinant pagal dizainą, našumą bei kameros galimybes geresnį išmanųjį telefoną kol kas surasti yra sunku. O dar įvertinkite ir tai, kad „Xiaomi Mi Mix 3“ galinis dangtelis yra pagamintas iš keramikos.
  • „Soyacincau“ – džiaugiuosi, kad „Xiaomi“ pagaliau grįžta ten, nuo ko viskas prasidėjo. Kitaip sakant, „Xiaomi“ ir vėl nebijo eksperimentuoti. Būtent toks požiūris šiai kompanijai davė labai didelį postūmį pradžioje, o tai labai greitai padėjo išgarsėti ir visame pasaulyje. Ar „Xiaomi Mi Mix 3“ bus naujasis flagmanas? Vienareikšmišką atsakymą kol kas rasti sunku, tačiau galiu patvirtinti, kad naujos kartos dizainas tikrai netrukdys ir tiems pirkėjams, kurie tokių naujovių nori išvengti. Kitaip sakant, tokie pirkėjai tiesiog galės mėgautis „Xiaomi Mi Mix 3“ sparta ir dideliu ekranu. Tuo tarpu likusieji galės prieš kitus pasipuikuoti ir išskirtiniu išmaniojo telefono dizainu.
  • „Android Authority“ – tai puikus naujos kartos išmanusis telefonas, kuris stebina savo techninėmis charakteristikomis ir kameromis su dirbtiniu intelektu. Įvertinus tai, kad „Xiaomi Mi Mix 3“ maksimaliai gali turėti ne tik „Snapdragon 845“ centrinį procesorių, bet ir 10 GB operatyviąją RAM atmintinę, tenka pripažinti, jog šio išmaniojo telefono kaina tikrai nėra didelė. Labai džiugu, kad išstumiamas mechanizmas naudoja neodimio magnetus – tai patikimas sprendimas, kuris bėgant laikui tikrai netaps dažna gedimų priežastimi.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (3)