Naujos kartos ir labai geros kainos namų apsaugos GSM sistema, prie kurios galima prijungti net 100 skirtingų jutiklių ir prietaisų - nuo judesio ar dūmų jutiklių iki išmaniųjų elektros lizdų („Alfawise PG – 105“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Alfawise PG – 105“ - tai naujos kartos, 2018 metų pabaigoje pristatyta išmani namų apsaugos sistema, prie kurios galima prijungti 100 prietaisų. Tai gali būti judesio davikliai, atidarytų langų jutikliai, durų skambutis, dūmų detektorius ir net išmanieji kištukiniai lizdai. Sistemą galite valdyti telefonu ar pulteliu. Apie galimą pažeidimą „Alfawise PG – 105“ jums praneš žinute ir išmaniąja programėle. Įdomu tai, kad ši sistema taip pat užtikrina dvipusį ryšį - galite pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise PG – 105“ specifikacijos

  • Tipas: išplečiama išmani namų apsaugos sistema.
  • Centrinė valdymo stotelė: 2,4 colių TFT ekranas, SOS mygtukas, palaikomi „Wi-Fi“, GSM, 3G, GPRS ryšiai.
  • Ryšys su jutikliais: belaidis, 433MHz dažniu
  • Maksimalus prijungtų įrenginių skaičius: 100 (90 jutiklių ir 10 RFID kortelių).
  • Maitinimas: išorinis maitinimas iš tinklo, papildoma 500 mAh baterija energijos tiekimo sutrikimams.
  • Suderinami įrenginiai: judesio jutikliai, atidarytų durų/langų jutikliai, anglies monoksido ir dūmų jutikliai, užliejimo jutiklis, išmanieji kištukiniai lizdai – visi įrenginiai, veikiantys 433MHz dažniu.
  • Nuotolinis valdymas: programėlė arba pultelis.
  • Maksimalus naudotojų skaičius: 5.
  • Komplektacija: centrinė valdymo stotelė, judesio jutiklis, du atidarytų durų/langų jutikliai, du pulteliai, laidai, tvirtinimo elementai ir instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 18,00 x 11,50 x 2,10 cm, 485 g.

„Alfawise PG – 105“ kaina:

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest- €53,10.
  • 29 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Jeigu neužtenka gamyklinės komplektacijos, prie šios sistemos galima papildomai įsigyti:

„Alfawise PG – 105“ – tai išmanioji namų apsaugos sistema. Tai – keli įrenginiai, prijungti prie centrinės valdymo stotelės, kuriuos galite valdyti per atstumą. Kadangi ši sistema palaiko „Wi-Fi“ ir mobiliojo ryšio prieigą, pranešimus apie, pavyzdžiui, atidarytas duris ar nenumatytus judesius kokiame nors kambaryje, gausite tiesiai į telefoną. Pranešimai siunčiami trumposiomis žinutėmis bei pranešimais į specialią programėlę.

„Alfawise PG – 105“ sistemą galima išplėsti papildomais įrenginiais – centrinė valdymo stotis jų palaiko visą šimtą - 90 jutiklių ir 10 RFID kortelių. Tai gali būti judesio davikliai, įvairūs atidarytų langų ir durų jutikliai, dūmų ir anglies monoksido detektoriai ir kita įranga. Programėlė leidžia namus padalinti į kelias zonas, kad galėtumėte valdyti jas atskirai. Galėsite nustatyti valandas, kuomet keliatės ar einate miegoti, kada jutikliai svetainėje turėtų neveikti, kada visas namas turėtų būti apsaugotas.

Įdomu tai, kad prie šios sistemos galima prijungti ne tik saugumą palaikančius įrenginius, bet ir kitus, kurie dirba 433MHz dažniu. Tai gali būti ir išmanūs kištukiniai lizdai, leidžiantys kai kuriuos prietaisus (pavyzdžiui, oro kondicionierių ar šildytuvą) įjungti/išjungti per atstumą. Tai leidžia sukurti iš tiesų išmanius, per atstumą valdomus namus. Sugrįžę po darbų rasite įjungtą šildytuvą, o ir dėl saugumo bus šiek tiek ramiau.

„Alfawise PG – 105“ valdymo stotelė turi 2,4 colių TFT ekraną, kurioje matysite pagrindines įrenginio funkcijas bei parinktis. Kuomet stotele niekas nesinaudos, ekrane bus rodoma data, ryšio informacija bei sistemos būklė. Viršutiniame kampe matysite ir baterijos įkrovą. Taip, nors šis įrenginys jungiamas prie elektros tinklo, jis turi ir 500 mAh bateriją, kuri užtikrina veikimą net nutrūkus elektros tiekimui.

Tačiau ir tai dar ne viskas. Centrinė „Alfawise PG – 105“ stotelė veikia ir kaip telefonas. Joje yra mikrofonas ir garsiakalbis, todėl esant reikalui galima per ją pasikalbėti su namiškiais. Joje taip pat yra ir SOS mygtukas, kuris turėtų būti naudojamas tik ištikus nelaimei. Apie jo paspaudimą informuojami visi prie sistemos prijungti išmanieji telefonai (kurių gali būti 5). Toks mygtukas taip pat yra ir distanciniame pultelyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai ()