TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos - nuo labai patogaus magnetinio USB laido ir vos 10€ kainuojančio automobilinio dulkių siurblio iki kompaktiškos, labai greitai išardomos nerūdijančio plieno kepsninės (Video)  (2)

Kinijos rinkoje daug stebėtinai nebrangių, bet funkcionalių daiktų, apie kuriuos dažnas net nepagalvoja. Štai 5 pavyzdžiai:

- išardoma kompaktiška nerūdijančio plieno kepsninė su 53 % nuolaida;

- universalus magnetinis USB įkrovimo laidas su 21 % nuolaida;

- elektroninis slankmatis 25 % pigiau;

- itin kompaktiškas ir labai pigus USB dulkių siurblys – vos už €10,12;

- kontūrų šablonas už €7,72.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išardoma nerūdijančio plieno kepsninė „TKclassic TK - D05“

53 % nuolaida | €16,81

Tai - išardoma kompaktiška nerūdijančio plieno kepsninė. Šis daiktas jau visai greitai bus nepaprastai naudingas. Didžiausias jo privalumas – dydis. Išardomas ne tik kepsninės stovas, bet ir pačios grotelės, todėl ji tilps bet kurioje kuprinėje. Ši kepsninė sveria vos 328 gramus.

Gamintojas skaičiuoja, kad „TKclassic TK - D05“ kepsninė gali būti surinkta vos per 3 minutes. Ši kepsninė turi keturias kojas, kurios nebijo karščio ir suteikia stabilumo. Visa kepsninė yra pagaminta iš nerūdijančio plieno ir aliuminio. Kai iškyla bus baigta ir kepsninė atvės, ją išardysite vos per vieną minutę.

Gamintojo teigimu, ši kepsninė yra pakankamai didelė 3-5 žmonių grupei. Grotelių matmenys - 30,7 x 27,5 cm. Net nustebsite pamatę, kaip lengvai ši kepsninė pranyksta kuprinėje.

Šiuo metu „TKclassic TK - D05“ taikoma 53 % nuolaida ir ji kainuoja €16,81. Į Lietuvą ši kepsninė atkeliaus nemokamai.

Universalus magnetinis USB įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas „3-in-1 Quick Charging Magnetic Data Cable“

21 % nuolaida | €6,66

Tai – universalus magnetinis USB įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas. Viename jo gale – įprastas USB kištukas, o kitame – magnetinė jungtis, prie kurios galima prijungti vieną iš trijų antgalių. Vienas antgalis yra skirtas „Apple“ įrenginiams, kitas – „Micro USB“, trečias – „USB Type C“. Taigi, tas pats vieno metro ilgio laidas tiks visiems šiems įrenginiams, bet tai net nėra geriausia dalis.

Didžiausias šio laido privalumas – greitis. Antgalį galima tiesiog palikti įrenginyje. Reikalui esant laidą bus galima prijungti labai greitai – tuo pasirūpins stiprus magnetas. Tai reiškia, kad galėsite greitai atjungti, prijungti ir keisti įrenginius.  Tai ypač pravers automobilyje – net nereikės nukreipti akių nuo kelio, kai bandysite prijungti vieną ar kitą įrenginį.

Šis USB laidas turi ir daugiau privalumų. Jis yra padengtas nailono pluoštu, todėl neturėtų per greitai susidėvėti. Viename gale jis taip pat turi indikatorių, kuris parodo, kad prietaisas yra įkraunamas. Galiausiai, antgaliai taip pat saugo įrenginio lizdą nuo dulkių. Šiuo metu šiam laidui taikoma 21 % nuolaida ir jis kainuoja €6,66. Dar €0,48 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Šis laidas patinka ir pirkėjams – vidutinis jam skirtas įvertinimas Gearbest.com portale – 4,74 žvaigždutės iš 5. Štai ką sakė keletas iš pirkėjų:

  • Geek22: „Magnetas prisijungia tobulai. LED indikatorius praverčia ieškant įkroviklio tamsoje. Jis visada išlieka vėsus. Nors jis nepalaiko greito įkrovimo (tai yra vienintelis šio gaminio minusas), jis vis tiek įkrauna beveik taip pat greitai, kaip ir originalus įkroviklis“.
  • Rui Costa: „Turi adapterius visų tipų telefonams, o magnetas yra pakankamai stiprus. Kartais adapterį sunku ištraukti. Rekomenduoju įsigyti du laidus, kad adapterio nereikėtų ištraukti, kai prireiks įkrauti kitą to paties tipo įrenginį“.
  • Mohamed: „Šis gaminys yra labai geras, man labai patinka. Jo stiprybė – stiprus magnetas ir greitas įkrovimas. Todėl jį rekomendavau savo draugams“.

Itin geros kainos 150 mm elektroninis slankmatis „Electronic Digital Vernier Caliper“

25 % nuolaida | €10,66.

Tai – paprastas elektroninis slankmatis, skirtas vidiniams ir išoriniams atstumams matuoti. Tai reiškia, kad šiuo slankmačiu galėsite išmatuoti ir tarpus, ir išorinius paviršius. Geriausia tai, kad visą tai atliksite pakankamai greitai ir gana tiksliai.

Gamintojas nurodo, kad šio įrankio tikslumas - 0,01 mm.  Žinoma, jis priklauso nuo daugelio faktorių, o tai yra biudžetinis įrenginys, tačiau daugeliui šio slankmačio pasiekiamo tikslumo turėtų pakakti. Matavimo diapazonas – 0-150 mm.

Šis slankmatis yra pakankamai tvirtas, turi ir paprastą skalę. Galima pasirinkti matavimo vienetus, o pats įrenginys naudoja ag3 bateriją. Gerai ir tai, kad kartu su šiuo slankmačiu gausite ir patogų dėklą, kuris apsaugos įrankį nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Šiam slankmačiui šiuo metu taikoma 25 % nuolaida ir jis kainuoja €10,66. Į Lietuvą jis atkeliaus nemokamai.

Darbo stalui ar automobiliui idealiai pritaikytas dulkių siurblys „Car Portable USB Mini Vacuum Cleaner“

€10,12

Tai – mažas dulkių siurblys, idealiai tinkantis darbo stalui ar automobiliui. Šis prietaisas turi integruotą 2000 mAh bateriją, kurios turėtų pakakti maždaug 50 minučių. Net jei energija išseks, jaudintis neverta – šis įrenginys naudoja paprastą USB jungtį, todėl energijos jam surasite nesunkiai. Laido ilgis siekia vieną metrą, o siurblio galia – 3,5 W.

Kartu su šiuo siurbliu atkeliaus ir pora antgalių – šepetys ir antgalis siauriems plyšiams. Tai leis išvalyti ir sunkiai pasiekiamas vietas – nesvarbu, ar tai tarpai tarp klaviatūros mygtukų, ar plyšai tarp automobilio sėdynių.

Dulkės surenkamos permatomame inde, o oras filtruojamas per plaunamą filtrą, todėl šį prietaisą labai paprasta prižiūrėti. Pirkėjams taip pat turėtų patikti tai, kad įrenginys nekelia didžiulio triukšmo.

Šis kompaktiškas dulkių siurblys šiuo metu kainuoja €10,12 ir į Lietuvą atkeliaus nemokamai.

Bet kokios formos kontūro šablonas „Contour Gauge Woodworking Shape Duplicator“

€7,72

Tai – kontūrų šablonas. Šis labai paprastas įrankis leidžia be detalių matavimų nukopijuoti įvairių objektų kontūrus. Priglaudus šabloną prie kokio nors paviršiaus, pastumiami maži metaliniai strypeliai. Tuomet šį įrankį galima paguldyti ant popieriaus lapo ar kokios nors kitos medžiagos ir kontūrą nukopijuoti.

Šis metalinis šablonas yra gana tvirtas ir patvarus, tačiau nesunkus – sveria vos 112 gramų. Jis turi ir liniuotę, kuri nurodo ir maksimalų kopijuojamo paviršiaus ilgė – 125 mm. Šis kontūrų šablonas šiuo metu kainuoja €7,72, dar €0,13 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Aišku, tai nėra vienintelis tokio tipo įrankis – kai kuriems žmonėms nepatiks, kad jis metalinis. Štai plastikinė versija yra šiek tiek didesnė, todėl su ja šiek tiek lengviau dirbti. Ji taip pat turi liniuotę ir yra gana kompaktiška.

Plastikiniam kontūrų šablonui šiuo metu taikoma 22 % nuolaida ir jis kainuoja €9,05. Į Lietuvą ši versija atkeliaus nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (2)