Įspūdžiai apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį po vienos savaitės ir po mėnesio: kaip reikia atnaujinti elektrodus, koks poveikis šalinant skausmą bei įtampą sprande, nugaroje ar kojose, ir kuo viskas baigiasi po mėnesio intensyvaus naudojimosi („Leravan Mi Home“ apžvalga, Video)  (2)

Apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Visgi, kas tinka vieniems, nebūtinai tinka ir kitiems, o svarbiausia, ar tinka ilgą laiką? Apie šio masažuoklio techninius dalykus jau kalbėjome ne kartą, bet dabar už akių užkliuvo įdomi to paties apžvalgininko apžvalga po vienos savaitės naudojimo ir po mėnesio. Ar nuomonė pasikeitė, kaip elgiasi pats masažuoklis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokios mintys po savaitės naudojimosi „LERAVAN“ masažuokliu?

„Šis masažuoklis ir padeda, ir nepadeda“, - pirmoje savo apžvalgoje teigia apžvalgos autorius, kuris savaitę laiko naudojosi šiuo masažuokliu.

„Jei turite rimtų sveikatos problemų, kaip stuburo išvarža, jis tikrai nepagelbės, nors ir skausmą sumažins. Jis gerai veikia jei reikia nuimti raumenų skausmą ir juos atpalaiduoti.“

Apžvalgos autorius teigia, kad jam dažnai užspaudžia nervus sprande, nugaroje ar kojose ir 15 minučių iš pačio ryto su šiuo masažuokliu gerokai pagerina savijautą.

Taip pat yra tokių režimų, kurie siunčia gana stiprų elektros signalą ir ne visoms kūno vietoms tai yra malonu, tad reikia asmeniškai nusistatyti tinkamą režimą.

Masažuoklio modulio viršuje yra mygtukas, kurį paspaudus yra įjungiamas masažuoklis ir šiuo mygtuku yra keičiami masažavimo režimai. Apie tai informuoja šviesos diodas ir garsinis signalas.

Režimų iš viso yra 5: 1-asis režimas yra „automatinis“, 2-asis režimas yra „palaipsniui didėjantis“, 3-iasis režimas yra „pertraukiamas pulsavimas“, 4-asis režimas yra „stabili ir nuolatinė amplitudė“, 5-asis režimas yra „intensyvi terapija“ – tai masažas su stipriais impulsais (dažnumas koreguojamas).

Na, o su „+“ ir „– “ mygtukais keičiamas masažavimo intensyvumas. Taip pat reikia paminėti, kad masažuoklis pats išsijungia, kai nėra prilipęs prie kūno. Vienas masažavimo režimas trunka 15 minučių. Pasibaigus laikui, masažuoklis automatiškai nustoja dirbti.

„Leravan“ masažuoklis pilnai įkraunamas su USB laidu per 2,5-3 valandas ir jei bus kasdien naudojamas po 15 minučių (vienam masažo ciklui) jo užteks visai savaitei.

Įdomus momentas, kad pakuotėje pačio įkroviklio nėra, bet įdėtas USB laidas. Tad įkrauti masažuoklį galima pasinaudojus telefono įkrovikliu arba tiesiog prijungti prie išorinės baterijos, nešiojamo kompiuterio ir pan.

Nors elektrodai gana greitai išsipurvina, bet:

„juos tereikia išplauti po tekančiu šiltu vandeniu. Galima panaudoti ir muilą. Po to belieka juos išdžiovinti ir jie vėl bus kaip nauji. Aš per savaitę laiko šį masažuoklį labai intensyviai naudojau ir gal jau buvo kokių 60 masažavimo ciklų, ir viskas tvarkoje – masažuoklis dirba puikiai, elektrodus išploviau, iš naujo uždėjau ir toliau naudojuosi šiuo puikiu įrenginiu. Tai tarsi sumažinta elektrostimuliacijos metodu veikiančio aparato versija. Kas yra vaikščioję į fizioterapiją puikiai supranta apie ką aš kalbu – ten taip pat ant kūno prilipdo elektrodus ir naudoja tokį patį metodą, kaip ir Leravan atveju. Tik pastarasis masažuoklis yra žymiai mažesnis, nepalyginamai pigesnis nei tie poliklinikų įrenginiai ir aš jį įdėjęs į specialų pakuotėje esantį dėkliuką galiu neštis su savimi kur tik noriu“.

O kokios mintys po mėnesio naudojimosi „LERAVAN“ masažuokliu?

Antrame vaizdo įraše tas pats apžvalgininkas pasidalina savo mintimis apie „Leravan“ masažuoklį, kuriuo naudojasi mėnesį laiko. Jis juo naudojasi kasdien ir bent po 3-4 kartus.

Tad pats masažuoklis, jo įkrovimas, baterijos tarnavimo laikas, mygtukų tvirtumas ir visa kita yra taip pat gerai, kaip ir pirmąją dieną – „pačiam įrenginiui neturiu jokių priekaištų ir jis veikia puikiai“. O kam tada turi?

Elektrodams. Deja, bet po mėnesio laiko jie prarado savo prilipimo prie kūno savybes.

„Kiek aš juos bevalyčiau ar beplačiau, jie taip gerai jau nebelimpa prie kūno. Pirmaisiais atvejais viskas buvo tvarkoje – buvo galima nuplauti juos tiesiog po tekančiu vandeniu ir vėl naudotis, lyg būtų nauji, tačiau po tokio intensyvaus jų naudojimo visą mėnesį, jie prarado savo savybes. Tad juos belieka išmesti ir įsigyti naują elektrodų porą, kuri įprastai kainuoja apie 10 eurų.“

Ties šiuo momentu svarbu pastebėti, kad apžvalgininkas kalba, jog tiek kainuoja viena elektrodų pora. Tačiau ir po šiuos vaizdo įrašu atsiliepiantys komentatoriai teigia, kad Gearbest parduotuvėje už 5-7 eurus galima įsigyti net dvi naujas elektrodų poras.

Akivaizdus ir kitas dalykas, kad elektrodų tarnavimo laikas priklauso nuo to, kaip dažnai jie yra naudojami. Apžvalgininkas šiuo „Leravan“ masažuokliu naudojosi kasdien, po 3-4 kartus, o tai yra 45-60 minučių. Išties daug ir intensyviai. Akivaizdu, kad masažuoklis tikrai veikia ir veikia neblogai - jei būtų kitaip, jau po kelių dienų daiktas būtų numestas į šalį. 

O jei kasdien bus naudojamas masažuoklis po 15-30 minučių, ką ir rekomenduoja pradedantiesiems pats gamintojas bei kiti apžvalgininkai, tada vienos elektrodų poros užteks 2 mėnesiams, o įsigijus dar dvi poras – apie šį klausimą bus galima pamiršti visam pusmečiui. 

Tačiau jei raumenų skausmai kankina dažniau, o išbandžius matysite, kad masažuoklis tikrai padeda, panašu, kad esant gerai kainai reiktų nusipirkti kur kas daugiau papildomų elektrodų - šis daiktas taps nuolatiniu pagalbininku.  

Kaina ir sąlygos

„Leravan Mi Home“ TENS masažuoklis:

Gearbest - 20,47 €;

  • 25 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Maksimalus užsakymų skaičius iki 5 vienetų.

Aliexpress - 21,99 € su siuntimu į Lietuvą.

Papildomų elektrodų pora (2 vnt.):

Gearbest - 7,12 €;

  • 39 % nuolaida, 0,42 € už pristatymą į Lietuvą.

Aliexpress - 11,28 €;

  • 1,09 € už pristatymą į Lietuvą.

Lietuvoje neparduodamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (2)