„Įspūdingai daug priedų, 20000 Pa siurbimo galia, elegantiškas dizainas – tai labai geras belaidis dulkių siurblys ir už tokią kainą būtų sunku rasti ką nors geriau“ („Xiaomi JIMMY JV83“ apžvalga, Video)  (1)

„Xiaomi JIMMY JV83“ yra naujausias „Xiaomi“ kompanijos belaidis dulkių siurblys, kuris išsiskiria stulbinančia 20000 Pa siurbimo galia, talpia bei ištverminga baterija ir itin daug keičiamų antgalių. Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį į šio belaidžio rankinio dulkių siurblio galimybes ir pademonstruoja, kaip jis veikia realiomis sąlygomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„JIMMY JV83“ siurblio pakuotės turinys yra išties įspūdingas. Čia yra net du pagrindiniai vamzdžiai.

Vienas yra tvirtas ir iš aliuminio pagamintas, o kitas lankstus ir skirtas išvalyti itin specifinėms vietoms – kad ir sunkiai pasiekiamas vietas ant spintų ar rėmelius aplink paveikslus (0:45 min.).

Taip pat yra dvi pagrindinės valymo galvos. Viena skirta grindims (0:50 min.), o kita – susiurbti nešvarumus bei erkutes iš lovų (0:52 min.).

Prie „JIMMY JV83“ galima pritvirtinti ir du specifinius antgalius, kurie yra skirti išvalyti itin sunkiai pasiekiamoms vietoms.

Vienas iš jų yra kiek didesnis ir jį galima transformuoti – naudoti su šereliais arba be jų ir susiurbti stambias atliekas. Tuo tarpu kitą antgalį taip pat galima transformuoti, bet jis jau yra labiau skirtas smulkesnėms atliekoms (0:57 min.).

Be visų šių antgalių dar yra vienas minkštas šepetys (1:02 min). Taip pat pakuotėje randame naudojimosi instrukciją, išimamą bateriją, adapterį, įkrovimo stotelę ir patį „JIMMY JV83“ belaidį dulkių siurblį.

„JIMMY JV83“ siurblio viršuje yra „JIMMY“ užrašas ir lengvai išimamas bei plaunamas 4 dalių filtras (1:10 min.).

Galinėje siurblio dalyje yra vienas mygtukas, kuriuo galima pasirinkti tris skirtingus siurbimo režimus (1:18 min.).

Ant vidinės siurblio laikymo rankenos yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad „JIMMY JV83“ nereikia nuolatos laikyti nuspaudus šio mygtuko, kaip kad dažnai būna su kitais tokio tipo siurbliais. 

Čia tiesiog nuspaudei mygtuką, siurblys pradėjo dirbti ir belieka tik pasirinkti norimą siurbimo režimą, o baigus darbą vėl nuspausti įjungimo/išjungimo mygtuką. Taip yra žymiai patogiau (1:27 min.).

Svarbu paminėti ir tai, kad tiek atliekų dėžutė, tiek filtrų modulis yra nuimami bei juos galima plauti (1:32 min.).

„JIMMY JV83“ elektrinė galia siekia 135W, o siurbimo galia net 20000 Pa. Tačiau, kaip šis belaidis dulkių siurblys darbuojasi realiomis sąlygomis?

Apžvalgininkas nusprendė išbandyti visus antgalius ir pasižiūrėti ar tikrai „JIMMY JV83“ yra toks šaunus belaidis siurblys.

„Po keletos savaičių bandymų aš jau pastebėjau šio siurblio pliusus bei minusus ir pradėkime nuo pastarųjų.“

Apžvalgininkas teigia, kad pasirinkus maksimalią siurbimo galią – „JIMMY JV83“ tampa triukšmingu dulkių siurbliu (2:02 min.), bet jei pasirenkamas silpniausias siurbimo režimas, tada garso lygis yra priimtinas (2:14 min.).

Antras trūkumas yra „JIMMY JV83“ svoris. Kai norima su šiuo siurbliu išvalyti nešvarumus esančius ant spintų, prikibusius prie lubų kraštų ir panašiai, tada gana greitai pavargsta ranka – „norėčiau, kad siurblys būtų lengvesnis (2:16 min.). Tačiau visais kitais atvejais aš esu labai patenkintas šiuo siurbliu.“

„JIMMY JV83 puikiai nuo stalo susiurbia stambias atliekas, nuo grindų surenka praktiškai bet kokio stambumo atliekas – ar tai būtų plaukai, ar stambūs riešutai – lengvai išvalo baldus ir užterštą kompiuterio klaviatūrą (2:25 min.).“

Kitas svarbus „JIMMY JV83“ privalumas yra jo turima keturių dalių oro filtravimo sistema, kurią sudaro metalinis tinklelis, filtras atskiriantis orą nuo dulkių, HEPA filtras ir medvilninis filtras.

„Kadangi JIMMY JV83 turi HEPA filtrą, tai nereikia jaudintis dėl antrinės taršos. JIMMY siurblys surenka visas dulkes. Pigūs dulkių siurbliai negali to užtikrinti ir išleidžia į aplinką orą, kuriame dar lieka dulkių (2:50 min.).“

Be šių esminių privalumų verta paminėti patogų atliekų dėžutės ištuštinimą (3:03 min.) ir tai, kad tiek ją, tiek filtrų modulį galima plauti (3:08 min.) – „tad jums nereikės išleisti papildomų pinigų, kaip kad būna su kitais belaidžiais dulkių siurbliais.“

„Didžiulis priedų kiekis, elegantiškas dizainas ir puiki kaina. JIMMY JV83 yra labai geras belaidis dulkių siurblys ir už tokią kainą būtų sunku rasti ką nors geriau.

Jei ieškote sau gero belaidžio dulkių siurblio – JIMMY JV83 yra labai geras pasirinkimas.“

Kaina ir sąlygos

„JIMMY JV83“ belaidis dulkių siurblys

Gearbest - 243 €;

  • 10,17 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (1)