Geekbuying praneša apie unikalius išpardavimo pasiūlymus: iš Europos sandėlių ir su nuolaidų kuponais „Beelink Gemini X55 Ultimate“ mini kompiuteris, iki 1TB talpos „STmagic“ išoriniai SSD diskai ir garso įranga (Video)  ()

Naujausi Geekbuying.com pasiūlymai:

- Geekbuying išpardavimas, nuolaidų kuponai ir kt.;

- „Beelink Gemini X55 Ultimate“ mini kompiuteris;

- „STmagic SPT31 256G Mini Portable M.2“ išorinis SSD diskas;

- „Tronsmart Element Force“ garso kolonėlė;

- „Haylou GT1 Pro Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės;

- „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying.com praneša apie tik ką prasidėjusį išpardavimą, nuolaidų kuponus ir įvairias akcijas pirkėjų pamėgtoms prekėms.

Nuo rugsėjo 30 iki spalio 7 dienos įvairioms prekėms - ausinėms, kolonėlėms, išmaniesiems laikrodžiams, kompiuteriams ir jų priedams, TV priedėliams, projektoriams ir kt. - taikomos iki 50 proc. nuolaidos.

Taip pat nuolat skelbiami įvairūs papildomi nuolaidų kuponai ir specialūs, labai riboto laiko pasiūlymai.

Geras dalykas yra ir tai, kad galima iš anksto matyti, kas po keleto valandų bus parduodama su akcija. O kadangi nurodoma konkreti kaina, galima iškart suprasti ar daiktas vertas dėmesio. Ir tikrai dėmesio vertų daiktų šioje didelėje pasiūloje yra. Štai keletas jų.

„Beelink Gemini X55 Ultimate“ mini kompiuteris

  • Su nuolaidos kuponu GEMINIX kompiuteris parduodamas už 229,35 €;
  • Iš Kinijos arba Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas.

„Beelink Gemini X55 Ultimate“ – tai mažų gabaritų kompiuteris, kuris dėl integruoto „Intel Gemini Lake Pentium J5005“ centrinio procesoriaus bei „Intel HD Graphics 605“ vaizdo plokštės puikiai tinka tiek darbui namuose, tiek biure. Be to, šis NUC kompiuteris dar turi 8 GB RAM bei gigabitinę LAN jungtį, todėl nedideliuose projektuose nesunkiai gali atlikti ir serverio funkciją.

Mažų gabaritų kompiuteriai pradėjo sparčiai populiarėti pasirodžius „Raspberry Pi“. Tačiau „Raspberry Pi“ serijos kompiuteriams vis dar trūksta našaus grafinio procesoriaus, kurio būtinai prireikia naudojant operacines sistemas su grafine vartotojo sąsaja. Jeigu turite tokį poreikį, tuomet tenka ieškoti mažų gabaritų kompiuterio, kuris kitaip dar gali būti vadinamas NUC.

„Intel Gemini Lake Pentium J5005“ CPU bei  „Intel HD Graphics 605“ GPU turintis „Beelink Gemini X55 Ultimate“ NUC kompiuteris palaiko ne tik „Linux“, bet ir „Windows“ operacinę sistemą. Svarbu atkreipti dėmesį, kad naujieji 2018 m. anonsuoti „Gemini Lake“ architektūros lustai yra bene 70% spartesni nei 2014 m. išleisti „Pentium Bay Trail“ architektūros lustai.

Be to, „Beelink Gemini X55 Ultimate“ integruotas SSD diskas bei 8 GB operatyvioji RAM atmintis taip pat garantuoja, kad šis mažų gabaritų kompiuteris yra tinkamas ne tik tipiniam kompiuterio naudotojui (naršymas internete, nuotraukų ir filmų peržiūra ir t.t.) namuose, bet ir darbui biure.

Tuo tarpu kiti pirkėjai „Beelink Gemini X55 Ultimate“ dar gali panaudoti ir kaip serverį. Toks sprendimas šiuo atveju yra parankus, nes šio mažų gabaritų kompiuterio energijos sąnaudos maksimaliai siekia vos 10 W. Įvertinus tai, kad serveris įprastai būna įjungtas visuomet, mažos energijos sąnaudos tampa tikrai reikšmingu „Beelink Gemini X55 Ultimate“ privalumu.

„STmagic SPT31 256G Mini Portable M.2“ išorinis SSD diskas

  • Su nuolaidos kuponu 3Y66GPHR jis parduodamas už 41,28 €;
  • Iš Kinijos arba Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas.

„STmagic SPT31 256G Mini Portable M.2“ yra 225GB talpos išorinis SSD diskas. Galima pasirinkti nuo 128GB iki 1T talpos diską.

„STmagic SPT31 256G Mini Portable M.2“ palaiko naująją USB3.1 sąsają, dėl ko ir sugeba užtikrinti itin greitą duomenų įrašymo ir nuskaitymo greitį - 400MB/s ir 500MB/s atitinkamai.

Ir nereikia jokių papildomų laidų ar kitų priedų. Tiesiog kaip įprastą USB atmintuką prijungėme prie kompiuterio ir perkelėme duomenis į/iš „STmagic SPT31 256G Mini Portable M.2“.

„STmagic SPT31 256G Mini Portable M.2“ yra metalinio korpuso ir labai kompaktiškas išorinis SSD diskas. Jis sveria vos 40 gramus ir yra tokių išmatavimų: 71 x 25 x 9 mm.

Atrodo, kaip gana įprastas USB atmintukas. Tokį prietaisą labai patogu neštis su savimi, kadangi jis neužima daug vietos. Šaunus daiktas.

„Tronsmart Element Force“ garso kolonėlė

  • Su nuolaidos kuponu 3PHWGJ0A ji parduodama už 42,19 €;
  • Iš Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas.

„Tronsmart Element Force“ yra labai kokybiška ir šauni garso kolonėlė, kurią ir mes patys išbandėme. Štai čia galite rasti mūsų išsamią apžvalgą apie šią garso kolonėlę.

Galime drąsiai patvirtinti, kad „Tronsmart Element Force“ garso kolonėlė yra:

  • Labai gražaus dizaino, išvaizdi, aukščiausios kokybės medžiagos;
  • Visiškai atspari vandeniui – IPX7 standartas;
  • Patogi laikyti rankoje ir ant įvairių paviršių, neslysta;
  • NFC, „Bluetooth 5.0“;
  • Patogus valdymas, mygtukai labai gerai reaguoja į paspaudimus;
  • Galimybė naudoti, kaip laisvų rankų įrangą – puikiai girdimas pašnekovas;
  • Muzikos grojimas iš atminties kortelės, 3,5 mm audio AUX laidu ar Bluetooth ryšiu;
  • Galimybė kolonėlę valdyti balsu ir net su „Mi Band 4“ išmaniąja apyranke;
  • Du garsiakalbiai po 20W užtikrina labai kokybišką garsą ir EQ mygtukas leidžia jį dar pagerinti;
  • Dvi baterijos po 3300 mAh, kurias įkrauti užtrunka apie 3 valandas ir jų energijos užtenka virš 20 val.

Tad jei ieškote garso kolonėlės sau ar ketinate ją padovanoti artimiesiems, nedvejokite - už tokią kainą „Tronsmart Element Force“ yra nuostabus pasirinkimas.

„Haylou GT1 Pro Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės

  • Su nuolaidos kuponu 3SS75HXB​ jos parduodamos už 25,68 €;
  • Iš Europos sandėlių;
  • 1,09 € už pristatymą.

„Haylou GT1 Pro Bluetooth 5.0 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį. 

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame ir yra įkraunamos bei rodoma, kiek energijos yra likę pačiame dėkliuke. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 800 mAh baterijos energijos užteks net 26 valandoms. 

„Haylou GT1 Pro Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės

  • Su nuolaidos kuponu SPUNKYBEAT jos parduodamos už 22,93 €;
  • Iš Kinijos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra kokybiškos ir įdomios belaidės ausinės.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Gamintojas teigia, kad vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 7 valandas, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 24 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas). Už tokią kainą būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()