Kinijos turgelio stebuklai: štai koks turi būti tikras žadintuvas? Pažadins be streso su gamtos garsais, Saulės imitacija arba FM radiju („Smart Wake-up“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Smart Wake-up“ – tai išskirtinį funkcionalumą siūlantis žadintuvas, kuris yra aprūpintas tiek FM radiju, tiek LED. Be to, šis žadintuvas be FM radijo dar turi kitus papildomus skambėjimo garsus ir integruotą LED lempą šiuo atveju leidžia panaudoti kaip saulėlydžio ar ryte tekančios saulės imitaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Smart Wake-up“ specifikacijos

  • Laikrodžio tipas: skaitmeninis.
  • Garsinis signalas: gamtos garsai arba FM radijas.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Papildomos funkcijos: saulėlydžio ar ryte tekančios saulės imitacija naudojant LED; integruotas FM radijas; galimybė leidžianti keisti LED ryškumą.
  • Matmenys ir svoris: 18,1 x 16,5 x 8 cm; 500 g.

„Smart Wake-up“ kaina

  • „Gearbest“ – 29,17 €.
  • Dabar parduodamas su 40% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Greičiausiai daugeliui šiuo metu žadintuvą atstoja išmanusis telefonas. Vis dėlto kinai bando įrodyti, jog specializuotas žadintuvas savo funkcionalumu gerokai lenkia išmaniuosius telefonus. Jog visa tai yra įmanoma šiuo metu puikiai patvirtina „Smart Wake-up“ žadintuvo pavyzdys.

Turbūt esate pastebėję, kad žmogaus organizmas nekenčia žadintuvo, kadangi jis sukelia daug streso. Mat žadintuvas tarsi panaikina laipsniško pabudimo paskirtį. Tačiau ne kiekvienas žadintuvas vienodai erzina organizmą – itin destruktyviai veikia šaižūs ir iš karto labai garsūs signalai. Kur  kas lengviau pakenčiami švelnūs garsiniai signalai su šviesos šaltiniu – tai sukuria rytmečio imitaciją.

Šis naujos kartos žadintuvas daugelį maloniai nustebins ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir funkcionalumu. Be to, „Smart Wake-up“ žadintuvas taip pat gali tapti tikru išsigelbėjimu tiems, kuriems sekasi sunkiai užmigti ar yra sudėtinga atsikelti tamsiais rudens bei žiemos rytais.

„Smart Wake-up“ ypatingas yra dėl tos priežasties, nes šiame žadintuve yra integruoti pakankamai galingi LED šviestukai. Būtent naudodamas LED „Smart Wake-up“ žadintuvas gali imituoti ne tik saulėlydį, bet ir ryte tenkančią saulę. Trumpai tariant, prieš einant miegoti „Smart Wake-up“ palaipsniui slopina LED apšvietimą, o tuo tarpu ryte jį palaipsniui didina. Šis sprendimas visiškai elementarus ir paprastas, tačiau greičiausiai daugelis sutiks, jog keltis šviesiais vasaros rytais yra žymiai lengviau nei atėjus rudeniui ar žiemai. Nors žadintuvo LED saulės nepakeis, bet tamsiais rytais bent šiek tiek apšvies kambarį ir nubusti bus kur kas lengviau ir maloniau.

Šiuo atveju maloniai stebina ir tas faktas, jog „Smart Wake-up“ žadintuve integruotas LED yra pakankamai ryškus, todėl esant poreikiui šis žadintuvas puikiai pasitarnauja ir kaip stalinė lempa. Pavyzdžiui, jeigu prieš miegą lovoje mėgstate skaityti knygą, „Smart Wake-up“ sukuriamo apšvietimo tam tikrai pilnai pakaks.

Būtina pridėti ir tai, kad „Smart Wake-up“ turi integruotą FM radijo imtuvą. FM radijas šiuo atveju gali būti naudojamas kaip žadintuvo signalas. Vis dėlto esant poreikiui radiją galima įjungti bet kada, todėl „Smart Wake-up“ žadintuvas tuo pačiu dar gali atstoti ir standartinį FM radijo imtuvą.

Galiausiai norisi pabrėžti, jog „Smart Wake-up“ žadintuvo garsiniam signalui galima naudoti ne tik FM radiją, bet ir kitus specialius integruotus garsinius signalus. Gamintojas tvirtina, kad „Smart Wake-up“ be FM radijo dar turi septynis papildomus natūralius žadintuvo signalus, kurie, pavyzdžiui, leidžia imituoti paukščių čiulbėjimą ar netgi bangų ošimą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()