Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spinelėmis ir atsparios vandeniui - perkamiausių kuprinių iš Aliexpress apžvalga: „Tigernu prekės yra ypatingai kokybiškos, galiu drąsiai rekomenduoti“ („Tigernu“ kuprinių apžvalga, Video)  ()

„Tigernu“ yra labai gerai žinomas ir pirkėjų puikiai vertinamas įvairių kuprinių prekės ženklas. Štai apžvalgininkas ir nusprendė išbandyti tris skirtingas „Tigernu“ kuprines: 2 vyriškas ir 1 moterišką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad „Tigernu“ yra gerai žinomas įvairių kuprinių prekės ženklas.

Ši internetinė „Tigernu“ parduotuvė AliExpress jau dirba ketverius metus ir per tą laiką yra įgijusi puikią reputaciją – 99,4 proc. pirkėjų atsiliepimų yra teigiami.

„Labai didelis Tigernu produkcijos pasirinkimas, prekės yra ypatingai kokybiškos, gerai pirkėjų vertinamos, tinka vyrams bei moterims. Šią parduotuvę galiu drąsiai rekomenduoti.“

1-oji vyriška kuprinė - pati perkamiausia parduotuvėje

Tad pasižiūrėkime į pačią populiariausią „Tigernu“ kuprinę, kurią užsisakė virš 4400 pirkėjų, paliko virš 2900 atsiliepimų – daugelis jų yra itin teigiami – ir įvertino 4,9 balais iš 5. Taip pat galima rinktis iš kelių kuprinės modelių.

Aliexpress ji dabar kainuoja - 29,84 €, 53 % nuolaida.

„Kuprinė yra labai kokybiškai pagaminta, iš malonios liesti medžiagos. Atrodo nailono, bet galiu ir klysti. Svarbu, kad kuprinė yra atspari vandeniui.

Priekyje turime kišenėlę ir joje yra įdėta kodinė spynelė. Su ja galima užrakinti šią kuprinę. Trumpoje instrukcijoje surašyta, kaip keisti užrakto kodą.“

„Abiejuose kuprinės šonuose galima įsidėti po buteliuką su vandeniu ar kitu gėrimu. Kad buteliukai laikytųsi stabiliai, yra ir įtaisyti dirželiai.

Priekyje yra atsegamas mažesnysis skyrius, su keletų kišenėlių, skirtų susidėti rašikliams, užrašų knygutėms, įkrovikliams, telefonams ir kt.

O kuprinės nugarėlėje yra papildomi kvėpuojantys paminkštinimai ir tokius pačius paminkštinimus turi kuprinės diržai. Be to, labai paprasta yra reguliuoti šių diržų ilgį (2:17 min.).

Taip pat nugarėlės apačioje yra mažesnis skyrius pasidėti savo išmaniajam telefonui ar piniginei, o viršuje atsisega didesnis skyrius ir čia galima įdėti iki 15,6 colių įstrižainės nešiojamą kompiuterį ir maniškis kompiuteris, kaip tik puikiai telpa (2:41 min.).“

„Kuprinėje taip pat yra speciali ertmė pasidėti akiniams, o pagrindiniame skyriuje dar yra keletas mažesnių kišenėlių ir USB laidas.

Prie jo galima prijungti išorinę bateriją, ją saugiai pasidėti kuprinėje, o jos išorėje yra USB jungtis, prie kurios galima prijungti išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį ir jį įkrauti.“

„Dar vienas šios kuprinės privalumas yra laidinių ausinių laikymas. Tereikia jas perkišti per šią ertmę ir daugiau neturėsime tokio dalyko, kaip susipainiojusios ausinės.

Kuprinė yra gana talpi – 27 litrų ir į ją galima pridėti labai daug daiktų. Štai įdėjau planšetinį kompiuterį, nešiojamą kompiuterį, išorinę bateriją, knygų, fotoaparatą, garso kolonėlę, rašiklių ir t.t. Labai talpi kuprinė ir štai kaip ji atrodo, kai yra visiškai pripildyta.“

Apžvalgininkas taip pat išbandė šios kuprinės atsparumą vandeniui ir ją nunešęs į dušą, stipriai apliejo vandeniu ir kaip matyti iš vaizdo įrašo, kuprinė vandens nebijo (4:43 min.).

2-oji vyriška kuprinė

„Antroji kuprinė yra ne ką mažiau įdomi ir gerai vertinama. Ji priekyje jau turi tam tikros spalvos juostą, kuprinės medžiaga yra panaši į pirmosios kuprinės, taip pat atspari vandeniui ir papildomai pakuotėje dar yra įdėta kuprinės apsauga, kuri jau tikrai apsaugos nuo vandens.“

Aliexpress ji dabar kainuoja - 34,78 €, 46 % nuolaida.

„Ši kuprinė vizualiai atrodo kiek mažesnė ir jos kodinė spinelė jau yra pritvirtinta prie kuprinės. Taip pat išorėje yra USB jungtis, tačiau nėra ausinėms skirtos ertmės.

Vienoje pusėje turime tokį patį butelio laikiklį, kaip ir pirmoje kuprinėje, o kitame šone pritvirtintas tinklelis ir čia galima įsidėti garso kolonėlę.

Nugarėlėje yra tokie patys kvėpuojantys paminkštinimai, reguliuojami diržai, tik jie čia dar turi atšvaitų juosteles ir diržus galima sujungti tarpusavyje.“

„Taip pat nugarėlėje yra tik vienas skyrius – apačioje, mažesnis. Na, o taip turime du pagrindinius didžiuosius skyrius, su daugybe kišenėlių, USB laidu ir čia galime susidėti įvairius daiktus. 15,6 colių įstrižainės kompiuteris šioje kuprinėje taip pat puikiai telpa (7:02 min.).“

„Ši kuprinė yra kiek mažesnė, palyginus su pirmąja ir tuo pačiu paprastesnė, tačiau taip pat kokybiškai pagaminta bei simpatiška.

Plius, užrakinimo mechanizmas man šioje kuprinėje labai patinka. Paimame segtukus ir juos štai taip pritvirtiname prie kodinės spynelės (7:45 min.).

Po testavimų matyti, kad kuprinė yra visiškai atspari vandeniui (8:07 min.).“

3-oji moteriška kuprinė

Trečioji kuprinė yra skirta moterims bei merginoms ir ji yra šiek tiek paprastesnė.

Aliexpress ji dabar kainuoja - 26,91 €, 55 % nuolaida.

„Šioje kuprinėje taip pat daugybė įvairių kišenėlių, tačiau jau nėra USB jungties ir ausinėms skirtos ertmės.

Kuprinė yra kiek mažesnė, palyginus su pirmosiomis dvejomis kuprinėmis, tačiau ji taip pat turi kodinę spynelę.

Šonuose galima įdėti po buteliuką su vandeniu. Jie visiškai pasislepia kuprinėje ir jų išorėje nematyti.

Nugarėlėje praktiškai viskas tas pats, kaip ir antrosios kuprinės atveju: kvėpuojantys paminkštinimai ant kuprinės ir diržų, pastarieji patogiai reguliuojami, vienas mažesnis skyrius kuprinės apačioje ir čia turime didesnį skyrių kuprinės viršuje.

Ir nors pardavėjas teigia, kad čia telpa tik iki 14 colių nešiojami kompiuteriai, tačiau mano 15,6 colių kompiuteris čia tilpo kuo puikiausiai (9:35 min.).“

„Pagrindiniame skyriuje galima susidėti knygas, užrašų knygeles, planšetinį kompiuterį, telefoną, išorinę bateriją ir kitus daiktus. Čia tik jau nėra USB laido ir jungties, tačiau bendrai – puiki moteriška kuprinė, kurią jau išbandėme kelionėje.“

Tik štai po testo su vandeniu paaiškėja, kad ši kuprinė nėra atspari vandeniui (11:11 min.) ir po ypatingai didelio lietaus, ji gali peršlapti.

„Tigernu“ kuprinių kainos

  • 1 kuprinė - vyriška, atspari vandeniui, su kodine spynele, USB įkrovimo jungtimi ir kt.:
  • 2 kuprinė - vyriška, atspari vandeniui, su kodine spynele, USB įkrovimo jungtimi ir kt.:
  • 3 kuprinė - moteriška, su kodine spynele:
  • Kitos populiariausios kuprinės oficialioje „Tigernu“ parduotuvėje AliExpress
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()