Virš 5400 atsiliepimų, 4,9 balai iš 5 ir daugiau nei 10 000 užsakymų: kuo toks ypatingas „JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis, sugebantis imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą („JinKaiRui U Shape“ apžvalga)  ()

„Tai vienas populiariausių, perkamiausių, labai kokybiškų ir nebrangių elektrinių masažuoklių iš Aliexpress. Pirkėjai jam negaili gerų atsiliepimų, tad nesusilaikiau ir aš neišbandęs JinKaiRui masažuoklio.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad jau kuris laikas kaip pastebi, jog įvairūs masažuokliai, turintys volelius, tampa vis populiaresni. Ir ypatingai tie, kurie geba išmasažuoti sprandą, nugarą ir kitas kūno vietas.

„Kažką panašaus į JinKaiRui masažuoklį su voleliais galite pamatyti ir parduotuvėse. Tik ten įprastai sutinkame masažines kėdes, kurios kainuoja nepalyginamai brangiau.

Tačiau kam pirkti kėdę, kai galima įsigyti tokį mobilų masažuoklį, kaip JinKaiRui. Iš esmės tai yra U formos pagalvėlė su voleliais ir patogiomis rankovėmis, kurios leidžia labiau patį masažuoklį prispausti prie kūno ir jį valdyti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad yra keletas skirtingų šio masažuoklio versijų. Jos skiriasi kaina, tačiau kiek brangesnės versijos pasižymi didesniu masažavimo režimų pasirinkimu ir aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas. Taip pat papildomai palaikomas ir šildymo režimas bei šį masažuoklį galėsime naudoti tiesiog automobilyje, pasinaudoję automobiliniu adapteriu.“

„Tiesą pasakius, aš gana ilgai ieškojau panašaus masažuoklio ir perskaitęs pirkėjų atsiliepimus apie JinKaiRui masažuoklį – nusprendžiau, kad tiek pirkėjų tiesiog negali klysti. Virš 5400 atsiliepimų ir daugelis jų yra labai teigiami, o 4,9 balai iš 5 taip pat daug ką pasako.

Tačiau ką gi sugeba šis masažuoklis? Jis užtikrina pagrindinius bei geriausiai žinomus masažavimo režimus ir sugeba imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą. Su šiuo prietaisu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.“

„Toks masažuoklis labai praverčia po sunkios darbo dienos ir sugeba atpalaiduoti raumenis. Štai kaip atrodo mano įsigytas JinKaiRui masažuoklis.

Jame yra du savotiški krumpliaračiai su pirštais, kurie atsiremia į kaklą ar kitą kūno vietą ir judėdami jas masažuoja.

Masažuoklis pagamintas kokybiškai: iš dirbtinės odos, medvilnės ir ABS. Maitinamas su pakuotėje esančiu adapteriu ir kas man patinka, kad šį masažuoklį galima patogiai išvalyti – tereikės atitraukti šį užtrauktą.“

„Masažuoklio valdymas vyksta su šiais 6 valdymo mygtukais, kuriais įjungiamas/išjungiamas masažuoklis, keičiami masažavimo režimai, galingumas, volelių sukimosi kryptis, papildomas apšvietimas.“

„Masažuoklis reikalauja iki 12V ir 2A, ir priklausomai nuo pasirinkto režimo – įtampa kinta nuo 0,6 iki 0,8.

O kaip gi naudotis šiuo masažuokliu? Viskas gana paprasta – patogiai atsisėdame, ant kaklo ar kitos kūno vietos užsidedame JinKaiRui masažuoklį ir įjungiame.

Po 10-15 minučių masažo seanso iškart pajaučiu atpalaiduojantį efektą. Labai rekomenduoju visiems išbandyti šį JinKaiRui masažuoklį.“

Apžvalgininkas šiek tiek išardė „JinKaiRui“ masažuoklį ir parodo, kaip gi atrodo jo vidus, masažą atliekantys voleliai ir kaip gi jie darbuojasi.

„Voleliai turi po 8, skirtingo dydžio pirštus, ir jie puikiai išmasažuoja mano kūno raumenis.

Taip pat rekomenduoju įsigyti juodos spalvos JinKaiRui masažuoklio versiją. Ji yra su papildomais lipdukais, tad tas masažuoklio rankoves galima tarpusavyje sulipdyti, kas yra patogu.

Bet kuriuo atveju – renkantis baltą, rudą ar juodą versiją, nepirkite pačios pigiausios. Jų masažo voleliai dirba „smūgiavimo“ režimu, todėl nėra tokie efektyvūs ir dažnu atveju efektas bus menkesnis. Tad geriau rinktis keliais eurais brangesnį masažuoklį, kuris tiek veikimu, tiek ir funkcionalumu yra gerokai pažangesnis.“

Galutinis verdiktas

„Tai yra vienas populiariausių masažuoklių Aliexpress parduotuvėje: virš 10000 užsakymų, 5400 atsiliepimų ir 4,9 reitingas.

Tokie masažuokliai tampa vis populiaresni ir su jais galima išmasažuoti sprando sritį, nugarą, pilvą, kojas ir kitas kūno vietas.

Galima įsigyti masažuoklius su skirtingu masažo režimų skaičiumi, tačiau aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas.“

Speciali akcija

„JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis - balta versija (virš 2 700 užsakymų):

  • Aliexpress - nuo 18,31 €;
    • 53 % nuolaida;
    • 9,58 € už siuntimą į Lietuvą.

„JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis - ruda ir juoda versijos (virš 10 000 užsakymų):

  • Aliexpress - nuo 22,61 €;
    • 29 % nuolaida;
    • 6,57 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()