TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: iš Čekijos sandėlio su rekordinėmis kainomis du patys populiariausi „Xiaomi“ šviestuvai, už tokią kainą galingiausias rankinis siurblys ir Amazon rekomenduojamas baterijų įkrovėjas (Video, 2019 m. 43 savaitė)  ()

- 44 % nuolaida vienam iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 38 % nuolaida naujos kartos ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (iš Čekijos sandėlio)

- 15 % nuolaida galingiausiam už tokią kainą naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio)

- 22 % nuolaida baterijų įkrovikliui „Opus BT-3100 V2.2“

- 25 % nuolaida populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 19 % nuolaida pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

- 24 % nuolaida išmaniajam sporto laikrodžiui „Lenovo E1“ (su nuolaidos kuponu)

- 41 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 24 % nuolaida stilingam elektroniniam namų laikrodžiui „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina vienam iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

57.26€ | 44 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.87 balai iš 5 (1545 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • „Gearbest“57.26€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.61€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

Dabartinė 57.26€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina naujos kartos ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“

81.81€ | 38 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

„Tarsi akimirksniu perdažytume kambarį žalia, mėlyna, raudona ar bet kokia kita spalva“. Greitai šluojamas pasiūlymas - įspūdingasis „Xiaomi“ šviestuvas su nuolaidos kuponu ir tiesiai iš Čekijos sandėlio („Xiaomi Yeelight Meteorite“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • „Gearbest“81.81€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.61€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą.

Šis modelis atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.95 balai iš 5 (55 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  1800 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 35 W.
  • LED: 280 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: atsparus dulkėms (IP50); valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; reguliuojamas pakabinimo aukštis.
  • Matmenys ir svoris: 90 x 7 x 4 cm; 2 kg.

Dabartinė 81.81€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

3. Iš Čekijos sandėlio siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

109.08€ | 15 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“109.08€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 15 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.17€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.9 balai iš 5 (41 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

4. Viena mažiausių kainų baterijų įkrovikliui „Opus BT-3100 V2.2“

31.81€ | 22 % nuolaida | 4.89 balai iš 5 (1490 vertinimai)

Vienas iš geriausių baterijų įkroviklių pasirinkimų, įvertinus kainos bei kokybės santykį, yra „Opus BT-3100 V2.2“. Šis įkroviklis labai populiarus visame pasaulyje ir net įtrauktas į Amazon's Choice pasirinkimą.

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • „Gearbest“31.81€
  • Tai viena mažiausių kainų
  • Dabar parduodamas su 22 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Įdomu ir tai, kad „Opus BT-3100 V2.2“ tapo savotišku Kinijos baterijų įkroviklių standartu. Tai yra pats perkamiausias įrenginys šioje kategorijoje, kuris jau dabar susilaukė beveik 1500 atsiliepimų iš pirkėjų ir praktiškai visi jie yra teigiami. Pastebima tik keletas smulkių trūkumų.

Korpusas yra iš gana paprasto plastiko ir po metų laiko „Opus BT-3100 V2.2“ ventiliatorius prirenka dulkių bei pradeda dirbti garsiau. Laimei, jį galima išvalyti arba pakeisti.

Lietuvoje jį surasti sudėtinga - dažniausiai įveža specializuotos parduotuvės ir labai greitai išperkamas, tad geriausias variantas, įsigyti iteisiai iš Kinijos. Čia ir kaina yra kur kas geresnė, nei dažniausiai būna Lietuvoje.

Trumpai:

  • turi LCD ekraną;
  • gali įkrauti 4-ias ir viena nuo kitos nepriklausomas baterijas;
  • NiMH, Li-ion ir NiCd baterijų įkrovimas;
  • Suderinamas su AA (LR6),  AAA (LR3) NiCd, NiMH arba 3.7V Li-ion įkraunamomis baterijomis, kurių korpuso dydis yra 18650, 14500, 16340, 10440, taip pat suderinama su 10340, 18650, 26650, 26500 ir 17670, 18490, 17500, 17335 
  • įkrovimas 200, 300, 500, 700, 1000 mA (1 ir 4 baterijų įdėjimo sekcija papildomai palaiko 1500 ir 2000 mA);
  • jei vienu metu įkraunamos visos 4 baterijos, tada maksimali riba yra 1A;
  • baterijų įkrovimas iki 100 proc;
  • baterijų talpos testas;
  • greitasis testas – parodo baterijos varžą;
  • baterijų atnaujinimo testas.

Dabartinė 31.81€ kaina yra viena mažiausių šio baterijų įkroviklio kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu ir rekordiška kaina populiariausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

15.26€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas S399A133A618D000

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • Gearbest - 15.26€
  • su nuolaidos kuponu S399A133A618D000
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

6. Su nuolaidos kuponais siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A3“

158.17€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA312802 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vos prieš porą mėnesių pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

4GB/128GB

  • Gearbest - 158.17€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312802
  • Gearbest - 158.17€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312801
  • Geekbuying - 188.26€

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

7. Mažiausia kaina pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

16.36€ | 19 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.36€
  • Tai mažiausia kaina
  • AliExpress14.49€
  • į Lietuvą siunčiamas už 1.52€.

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.64 balai iš 5 (33 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

Dabartinė 16.36€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas sporto laikrodis „Lenovo E1“

30.91€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas G399E4E32218D000 | „Lenovo E1“ specifikacijos

„Lenovo E1“ – tai naujos kartos sporto laikrodis, kuris turi visas svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas ir taip pat dar palaiko septynis populiariausius sporto režimus. Šio išmaniojo laikrodžio korpusas yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), o integruota 180 mAh talpos baterija be papildomos įkrovos gali tarnauti iki 10 dienų.

„Šiek tiek primena Apple išmaniuosius laikrodžius, tik E1 kainuoja 10 kartų mažiau“. Įspūdžiai po kelių savaičių naudojimosi („Lenovo E1“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • „Gearbest“30.91€
  • su nuolaidos kuponu G399E4E32218D000
  • Parduodamas su 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Lenovo E1“ atrodo tikrai įspūdingai – jis iš karto paperka vien savo išvaizda. Gamintojas nemažai paidrbėjo prie dizaino ir jis tikrai vykęs bei kabinantis akį. Tačiau be viso to, įvertinus kiek jis turi funkcijų, kainuoja tiesiog fantastiškai pigiai. Ko gero pigiausias tokio tipo sporto laikrodis, jei neskaitysime mažiau žinomų Kinijos gamintojų produkcijos.

Bene svarbiausias akcentas, kuris daro šį išmanųjį laikrodį išskirtiniu žemų kainų kontekste – tai integruotas GPS ryšio modulis - šioje kainų grupėje tai labai retas reiškinys. Būtent šio ryšio modulio pagalba sekti savo fizinį aktyvumą yra kur kas įdomiau, nes pavyksta užfiksuoti ne tik pavienę statistiką, bet taip pat dar galima ją susieti su konkrečia vieta. Važinėjantiems dviračiu ar bėgiojantiems integruotas GPS dar itin naudingas ir dėl tos priežasties, nes padeda įvertinti judėjimo greitį.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ sporto laikrodis palaiko populiariausius septynis sporto režimus – tai vaikščiojimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, badmintoną, krepšinį bei futbolą.

Gamintojas pristatydamas šį sporto laikrodį taip pat atkreipia dėmesį ir į atnaujintą pulsometro bei miego įvertinimo algoritmą. Trumpai tariant, „Lenovo E1“ įvertindamas širdies darbo ritmą remiasi matematine Furjė transformacija, o kadangi šiuos rezultatus fiksuoja kiaurą parą, tai reiškia, jog šis sporto laikrodis gali priminti kada atėjo laikas pailsėti arba tiesiog gali pranešti kada treniruotės tampa per daug intensyvios.

Taikant tuos pačius principus yra vykdomas ir miego fazių sekimas – tai atitinkamai padeda įvertinti bendrąją kiekvienos nakties miego kokybę.

„Lenovo E1“ sporto laikrodis dar gali pasigirti ir 180 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos intensyviai naudojantis išmaniuoju laikrodžiu geba atlaikyti net apie 10 dienų. Tuo tarpu, „Lenovo E1“ naudojant tik budėjimo režime, šį išmanųjį laikrodį tenka krauti dar rečiau, t. y. maždaug kas 25 dienas.

Šis sporto laikrodis gali tapti itin naudingas ir tada, jeigu, pavyzdžiui, bėgiodami ar važinėdami dviračiu mėgstate klausyti muzikos. Kitaip sakant, „Lenovo E1“ leidžia nuotoliniu būdu tiesiog nuo riešo valdyti ne tik išmaniojo telefono muzikos grotuvą, bet dar ir kamerą.

Galiausiai būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ geba informuoti ne tik apie skambučius ar žinutes, bet taip pat dar pateikia ir kitus svarbiausius išmaniojo telefono informacinius pranešimus. Šios funkcijos tampa itin naudingos dėl tos priežasties, nes, pasak gamintojo, „Lenovo E1“ su išmaniuoju telefonu gali komunikuoti net 10 metrų atstumu, o tai reiškia, jog sportuodami uždaroje patalpoje išmanųjį telefoną laisvai galėsite palikti nuošalyje, pavyzdžiui, ant pasirengimo suolelio.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (78 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 7 sporto režimai: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis, šokinėjimas per šokdynę, badmintonas.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, muzikos grotuvo ir kameros nuotolinis valdymas.
  • Ekranas: 1,33 colių (120 x 120), valdomas specialiu integruotu mygtuku.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.

9. Iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

34.55€ | 41 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBPOLD6301„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 10 22

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 34.55
  • Iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GBPOLD6301
  • 41 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 20.62€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 49.84€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (100 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas stilingas elektroninis namų laikrodis „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu

14.55€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas O9BEW7L8YV„Mijia“ specifikacijos

Tai - drėgmę bei temperatūrą fiksuojantis namų laikrodis „Mijia Temperature Humidity Monitoring Electronic Watch“. Jį galima naudoti namie, garaže, šiltnamyje ar kitose vidaus patalpose. Jis naudoja dvi CR2032 baterijas, kurių pakaks keliems mėnesiams. Šis įrenginys turi ir „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia palaikyti ryšį su programėle, kurioje fiksuojami pokyčiai per pusę metų. Pats prietaisas yra paprastas ir lengvai montuojamas - net turi magnetą, todėl jį galima prilipdyti prie šaldytuvo.

Rodo laiką, kambario temperatūrą, drėgnumą, programėlėje yra dienos, savaitės, mėnesio statistika ir net galima kurti įvairius scenarijus („Xiaomi Mijia“ mikroklimato stotelės apžvalga, tikslumo testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 10 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 14.55€.
  • su nuolaidos kuponu O9BEW7L8YV
  • 24 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Matysite, kaip skirtingi metų laikai, šildymas ir vėdinimas veikia jūsų namų orą, kuomet jis sausiausias, o kada pakankamai drėgnas.

Šis įrenginys taip pat bendrauja su kitais išmaniaisiais namų prietaisais ir jiems praneša dabartinius oro parametrus. Tai gali padėti išmaniesiems orų kondicionieriams, šildytuvams, oro drėkintuvams ir drėgmės sugertuvams.

Žinoma, dabartinius duomenis visada galima pamatyti ekrane. Šis „Mijia“ laikrodis turi 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekraną, kuriame didžiąją dalį vietos užima laikas.

Po juo galima pamatyti santykinę oro drėgmę bei temperatūrą. Šalia taip pat yra nedidelis šypsenėlės simbolis, kuris nurodo, ar viskas atitinka optimalius parametrus. Jei temperatūrą laikosi ties 19-27 laipsniais Celsijaus, o drėgmė –20-85 % diapazone, šypsenėlė šypsosis, o jei ne – taps liūdna.

Šis įrenginys naudoja dvi mažas CR2032 standarto baterijas. Elektroninio rašalo technologija naudoja labai mažai elektros energijos, todėl baterijų energijos pakanka mėnesių mėnesiams. Vėliau jas galima lengvai pakeisti.

Šis „Mijia“ prietaisas yra labai plonas ir paprastas. ABS plastiko korpusas yra labai plonas ir lengvas, o gale yra stovelis ir magnetas. Taigi, šį įrenginį galima palikti stovėti ant stalo ar spintelės, bet jį galima ir prilipdyti prie šaldytuvo. Taip jis visada išliks akiratyje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.69 balai iš 5 (35 vertinimai)
  • Tipas: kompaktiškas namų laikrodis su temperatūros ir santykinės oro drėgmės matavimu.
  • Ekranas: 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekranas.
  • Korpusas: ABS plastikas su magnetine nugarėle.
  • Maitinimas: dvi CR2032 baterijos, veikia iki vienerių metų.
  • Tinka patalpoms: virtuvei, sandėliukui, darbo kambariui, šiltnamiui.
  • Išskirtinės savybės: „Bluetooth“ ryšiu galima prisijungti prie „Mijia APP“ programėlės, peržiūrėti, kaip kito temperatūra ir drėgmė; gali bendrauti su kitais išmaniųjų namų prietaisais ir jiems siųsti informaciją.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,00 x 5,50 x 10,00 cm, 60 gramų.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: