Išskirtiniai Gearbest pasiūlymai iki 10€: „Udyr“ magnetinis telefono laikiklis, vos 5€ kainuojanti išmanioji apyrankė, šluojama 32 GB SD atminties kortelė ir greitasis įkroviklis su trimis USB3.0 jungtimis (Video)  ()

Naujausi Gearbest pasiūlymai:

- „Udyr“ magnetinis telefono laikiklis - tinka automobilyje ir namie;

- „LEEHUR“ išmanioji apyrankė - matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, seka miego kokybę ir kt.;

- „Teclast UHS-I U1“ 32 GB atminties kortelė - tinka visiems įrenginiams, greitas duomenų įrašymas, atsparumas vandeniui, smūgiams ir kt.;

- „OLAF“ įkroviklis - su trimis USB3.0 jungtimis ir palaiko greitąjį įkrovimą;

- „4K Mini HDMI Switch“ - HDMI skirstytuvo dėžutė su nuotolinio valdymo pultu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Udyr“ magnetinis telefono laikiklis tinka automobilyje ir namie

4,09 €, 34 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Šaunus ir labai pigus daikčiukas, kuriam pirkėjai duoda net 5 balus.

„Udyr“ yra 60 gramų svorio, 6,9 cm x 0,5 cm dydžio magnetinis telefono laikiklis. Jis pagamintas iš cinko lydinio ir jį galima prilipdyti prie įvairaus paviršiaus: tiek automobilyje, tiek ir namuose.

Viduje esantys magnetukai tvirtai laikys raktus, paliktus namiškiams raštelius su priminimu ir iki 7 colių dydžio telefonus.

„LEEHUR“ išmanioji apyrankė - matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, seka miego kokybę ir kt.

5,73 €, nuolaidos kuponas I39D98A273E1D000, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Turbūt pigesnės išmaniosios apyrankės su tokiomis funkcijomis jau ir neįmanoma surasti, o pirkėjai jai duoda 4,8 balus iš 5 galimų.

Ši šauni ir labai pigi apyrankė seka fizinės veiklos rodiklius: skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, seka miego kokybę, matuoja širdies ritmą ir kraujo spaudimą.

Taip pat informuoja apie gautas žinutes iš socialinių tinklų (Facebook, Twitter ir kt.), praleistus skambučius bei žinutes ir dar yra visiškai atspari vandeniui bei dulkėms - IP67 standartas. Be to, detalią informaciją bus galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje, o apyrankę įkrausime su USB laidu. Už tokią kainą tiesiog fantastiškas pasiūlymas.

„Teclast UHS-I U1“ 32 GB atminties kortelė - tinka visiems įrenginiams, greitas duomenų įrašymas, atsparumas vandeniui, smūgiams ir kt.

6,36 €, 30 %​ nuolaida, 0,48 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai viena perkamiausių kortelių iš Kinijos turgelio. Verta pažymėti, kad galima rinktis iš tokių talpų atminties kortelę: 16 GB, 32 GB, 64 GB ir 128 GB. 

„Teclast UHS-I U1“ yra labai kokybiška atminties kortelė, kuriai gerų atsiliepimų negaili ir ją įsigiję pirkėjai. Atsiliepimų jau yra daugiau nei 200, daugelis jų labai teigiami ir „Teclast UHS-I U1“ turi itin aukštą 4,87 balą iš 5 galimų.

Ir taip yra dėl šios atminties kortelės funkcionalumo - ją galima naudoti praktiškai su visais įrenginiais: išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais, nešiojamais kompiuteriais, dronais, vaizdo registratoriais, stebėjimo kameromis ir kt.

Taip pat verta pažymėti, kad tai yra 10-os klasės UHS-I U1 atminties kortelė, kurios maksimalus duomenų įrašymo ir nuskaitymo greitis siekia 90MB/s, tad galima įrašinėti 1080P ir 4K vaizdo įrašus.

Taip pat „Teclast UHS-I U1“ yra atspari vandeniui, smūgiams, rentgeno spinduliams ir kitiems neigiamiems poveikiams, o dirbti gali nuo -10 iki +70C temperatūroje. Puiki kortelė.

„OLAF“ įkroviklis - su trimis USB3.0 jungtimis ir palaiko greitąjį įkrovimą

3,36 €, 50 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„OLAF“ yra kokybiškas ir labai pigus įkroviklis, kuriam pirkėjai skiria net 5 balus.

Šis kompaktiškas įkroviklis turi 3 USB3.0 jungtis ir vienu metu galima įkrauti iki trijų prietaisų. Palaikomi tokie įkrovimai: 5V/3.5A, 9V/2A ir 12V/1.5A.

Tad su šiuo įkrovikliu vienu metu galima įkrauti Samsung, Apple, Xiaomi ir kitų kompanijų išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus įrenginius.

Taip pat verta pažymėti, kad „OLAF“ įkroviklyje yra įdiegtos įvairios apsaugos, kaip: trumpo jungimo, per didelės įtampos ir srovės, perkrovimo, temperatūros ir kt. Naudingas daikčiukas.

„4K Mini HDMI Switch“ - HDMI skirstytuvo dėžutė su nuotolinio valdymo pultu

4,54 €, 12 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Įdomus prietaisas, kuriuo pirmieji pirkėjai yra patenkinti ir teigia, kad jis tapo labai naudingu įrankiu, kadangi turimi televizoriai turėjo tik vieną HDMI jungtį.

Su šiuo „4K Mini HDMI Switch“ prietaisu galima drauge sujungti keletą skirtingų prietaisų į bendrą sistemą ir taip matyti vaizdą dideliame televizoriaus ekrane.

Prie šios HDMI skirstytuvo dėžutės galima prijungti žaidimų konsoles PS3, XBOX, DVD leistuvus, kompiuterius, kameras, projektorius ir kitus įrenginius.

Su ant „4K Mini HDMI Switch“ korpuso esančiu mygtuku yra  patogu persijungti nuo vieno įrenginio prie kito, tad nereikės kiekvieną kartą atskirai fiziškai prijunginėti šių įrenginių prie „4K Mini HDMI Switch“.

Pats „4K Mini HDMI Switch“ valdymas vyks ir su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir prie jo prijungę savo nešiojamą kompiuterį galėsime žiūrėti 2K ir 4K video transliacijas, žaisti žaidimus ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()