Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kodėl „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotą vadina „mano brangenybe“ ir kokie atsiliepimai po 100 dienų su „Xiaomi Mi Band 4“ (8 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Kospet Prime 4G“ išmanusis laikrodis - išsami ir įdomi apžvalga su testų rezultatais: „vienas geriausių Android išmaniųjų laikrodžių šiais, 2019-aisiais metais“;

- „Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė - atsiliepimai po 100 dienų su šia apyranke: kas patiko ir kas nelabai;

- „Tesclast T30“ planšetinis kompiuteris - labai išsami apžvalga su testų rezultatais ir nuotraukų pavyzdžiais: „jei jums reikia planšetinio kompiuterio, tada galiu drąsiai jį rekomenduoti“;

- „Tronsmart T2 Plus“ kolonėlė - „už tokią kainą Tronsmart T2 Plus yra labai geras pasirinkimas“;

- „JADO G840 2019“ vaizdo registratorius - išsami apžvalga su funkcijų, kokybės, veikimo aptarimu ir vaizdo įrašų pavyzdžiais: „man jis labai patiko. Už tokią kainą gauname vaizdo registratorių su dviem kameromis ir dar gerą pagalbininką statant automobilį“;

- „BYINTEK UFO P10“ vaizdo projektorius - „už tokią kainą jis tiesiog neturi konkurentų“;

- „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotas - labai išsami ir su testų rezultatais apžvalga: „prisipažinsiu, iš pradžių aš į Alfawise S60 Pro žiūrėjau skeptiškai, bet po daugybės bandymų mano žmona pasigriebė valdymo pultelį, sakydama „mano brangenybe“;

- „Xiaomi Yeelight YLDP12YL 6W 700lm E27“ išmanioji LED lemputė - „puikus dizainas, labai patogus valdymas, savo namų padarymas dar išmanesniais ir taip toliau. Ši Xiaomi lemputė turi daugybę pliusų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanioji dėvima elektronika

Šią savaitę turime dvi įdomias apžvalgas.

Pirmoje jų yra aptariamas ir išbandomas naujasis „Kospet Prime 4G“ išmanusis laikrodis.

O kitos apžvalgos autorius pasidalina savo asmeniniais pastebėjimais apie „Xiaomi Mi Band 4“, kurią jau naudoja 100 dienų.

„Kospet Prime 4G“  - vienas geriausių Android išmaniųjų laikrodžių 2019 metais

Gearbest - 133,15 €, 32 % nuolaida.

„Kospet Prime 4G“ išmanusis laikrodis išties yra išskirtinis produktas rinkoje su savo dviem kameromis, Face ID technologija, milžiniška baterija, navigacijos sistemomis, nanoSIM kortelės palaikymu ir kitais technologiniais sprendimais.

Ši apžvalga pradedama nuo išpakavimo, pakuotės turinio, laikrodžio kokybės aptarimo. Tada keliaujama prie funkcijų, jo galimybių ir kitų niuansų: parodomi Antutu testų rezultatai, garsiakalbių suteikiama garso kokybė, kad galima žaisti žaidimus, nuotraukų pavyzdžiai ir kt.

„Kospet Prime yra vienas geriausių Android išmaniųjų laikrodžių šiais, 2019-aisiais metais.

Žinoma, čia kažkokių revoliucinių sprendimų, kurie apverstų visą išmaniųjų laikrodžių rinką aukštyn kojomis, nėra, tačiau Kospet Prime turi labai daug privalumų: didžiulį ekraną, labai talpią bateriją, dvi kameras, daug naudingų funkcijų ir gerą bendrą veikimą.

Ir visą tai gauname vos už 159 dolerius (144 eurus) – puikus variantas ieškantiems išmanaus laikrodžio.“

Asmeniniais įspūdžiais po 100 dienų su „Xiaomi Mi Band 4“ išmaniąja apyranke

Gearbest - 23.72€ | su nuolaidos kuponu GBBAND4MI 

Aliexpress - nuo 29.32 €.​

Šauni ir konkreti apžvalga. Jos autorius pasidalina asmeniniais įspūdžiais po 100 dienų su šia apyranke: kas jam patiko „Mi Band 4“ apyrankėje ir kas nelabai.

„Man patiko, kad: yra spalvotas OLED ekranas ir galima normaliai perskaityti pranešimus; lengva ir patogi nešioti; muzikos grotuvo valdymas; miego stebėjimas; fizinės veiklos stebėjimas (žingsnių skaičiavimas ir pan.).

Nepatiko: žadintuvas – prie jo vibracijos pripratau ir ne visada jau prabundu; o ypač nepatiko, kad kai baterijos energijos lygis nukrenta žemiau 20 proc., ji kas kelias minutes vis vibruoja ir primena, kad metas įkrauti baterija.“

Čia toks keistesnis dalykas, nes mūsų išbandytoje „Mi Band 4“ taip nesidaro. Ji suvibruoja, bet tik kartą, ir ties tuo baigiasi. Ir pats apžvalgininkas pripažįsta nežinąs kodėl taip vyksta su jo apyranke.

Kalbant apie „Mi Band 4“ išvaizdą, tai apžvalgininkas teigia, kad nors per 100 dienų ir atsirado keletas nedidelių įbrėžimų, bet bendrai kokybe jis yra patenkintas.

Taip pat pabrėžia, kad:

„nors čia turime spalvotą OLED ekraną, bet tai visiškai neatsiliepia baterijai – jos užtenka daugiau nei 20 dienų ir aš nuolat matuoju širdies ritmą, gaunu pranešimus ir tiesiog maksimaliai išnaudoju šią apyrankę.

Jei turime 1-os, 2-os, 3-ios kartos Mi Band apyrankes, tada labai rekomenduoju jas pakeisti į Mi Band 4.

Kalbant apie konkurentų pasiūlymus, tai čia panašiausias variantas yra iš Huawei kompanijos Honor Band apyrankės. Tačiau negaliu teigti, kad Mi Band 4 yra geresnė už Honor Band 5 apyrankę, nes jos nesu išbandęs, bet asmeniškai rinkčiausi Mi Band 4.“

Perkamiausias planšetinis kompiuteris iš Gearbest - „Tesclast T30“

Gearbest - 173,28 €, 38 % nuolaida.

„Aš jau turėjau reikalų su Teclast kompanija ir dar iki šiol turiu senąjį Teclast T10 planšetinį kompiuterį. O dabar įsigijau naujausią kompanijos produktą – Teclast T30 ir esu juo labai patenkintas.“

Šiuo metu „Teclast T30“ yra pats perkamiausias planšetinis kompiuteris Gearbest.com internetinėje parduotuvėje, tad drauge su apžvalgininku pasižiūrėkime ką jis sugeba.

Išsamioje apžvalgoje bus pateikiama daugybė testų rezultatų ir su „Teclast T30“ padarytų nuotraukų pavyzdžiai.

„Teclast T30 yra netgi labai neblogas planšetinis kompiuteris – aš juo esu visiškai patenkintas. Jei jums reikia planšetinio kompiuterio, tada galiu drąsiai rekomenduoti Teclast T30.

Priešingai nei jo konkurentas Xiaomi Mi Pad, T30 turi visavertį 4G LTE modulį ir su juo galima skambinti, o tai daugeliui yra didelis pliusas.

Žinoma, veikimo prasme Teclast turi tam tikrų minusų, bet atsiminkite, kad tai yra biudžetinis planšetinis kompiuteris ir kitaip būti tiesiog negali.“

Už savo kainą labai gera garso kolonėlė „Tronsmart T2 Plus“ 

Aliexpress - 25,66 €, 36 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio.

Konkrečioje apžvalgoje aptariamos „Tronsmart T2 Plus“ kolonėlės galimybės, veikimas ir kokybė.

„Tronsmart T2 Plus“ kolonėlė palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“, turi 20W garsiakalbius, atitinka IPX7 atsparumą vandeniui, palaiko valdymą balsu, yra 3,5 mm AUX jungtis ir palaiko atminties kortelę.

„3600 mAh talpo baterija įkraunama su C-tipo USB laidu per 3 valandas ir jos užtenka iki 24 valandų, net ir garsiai klausantis muzikos, o tai yra labai šaunu – ypač jei ketinate pramogauti ir keliauti į gamtą. Deja, tik, kad ji nepalaiko kitų įrenginių įkrovimo, kaip kad kitos Tronsmart kolonėlės.

Šauni šios kolonėlės funkcija yra TWS. Jei įsigysite dvi kolonėles, jas galėsite tarpusavyje sujungti ir turėti dar daugiau garso. Pastarasis yra kokybiškas, jo čia yra tikrai daug ir dėl to kolonėlei neturiu priekaištų.

Bendrai, už tokius pinigus gauname labai gerą garso kolonėlę. Gera pagaminimo kokybė ir atsparumas vandeniui, išties labai gera garso kokybė, yra visi dažniai ir žemų taip pat daug, o baterijos energijos užtenka net 24 valandoms.

Minusai: atsiranda labai silpnas foninis garsas, kai kolonėlė dirba Bluetooth režimu, trūksta garso vienodintuvo arba galimybės keisti grojimo režimus, nėra galimybės kolonėlę naudoti, kaip išorinę bateriją, ir greitojo baterijos įkrovimo trūkumas.

Tačiau už tokią kainą daugiau tikėtis ir neturėtume – Tronsmart T2 Plus labai geras pasirinkimas.“

Apžvalgininkui labai patikęs vaizdo registratorius „JADO G840 2019“

Aliexpress - nuo 100,82 €, 20 % nuolaida.

Gera apžvalga, kurios autorius aptaria šio registratoriaus kokybę, parodo, kaip prijungti, kokias suteikia galimybes, yra vaizdo įrašų pavyzdžiai.

Dienos metu kokybė gera, nakties metu šiek kiek suprastėja, bet vis tiek išlieka aukšto lygio. 

Vaizdo registratorius pritvirtinamas prie galinio vaizdo veidrodėlio ir praktiškai jį atstoja: filmuoja kas dedasi automobilio priekyje ir gale, yra parkavimosi režimas ir kitos funkcijos.

„Man jis labai patiko. Už 100 eurų gauname vaizdo registratorių su dviem kameromis ir dar gerą pagalbininką statant automobilį.

Manau, kad JADO G840 2019 yra puiki dovana bet kuriam automobilio savininkui. Tikrai dėmesio vertas daiktas.“

Kainos/kokybės/kompaktiškumo kategorijoje geriausias vaizdo projektorius - „BYINTEK UFO P10“

Aliexpress - nuo 205,68 €, 49 % nuolaida.

Apžvalga pradedama nuo išpakavimo, projektoriaus išvaizdos, pagaminimo, jungčių aptarimo, testavimo.

Tai yra kompaktiškas, delne telpantis projektorius, kurį galima prijungti prie įvairių įrenginių: žaidimo konsolių, TV, kompiuterių, telefonų, DVD leistuvų ir kt., bei naudoti, kaip atskirą multimedijos centrą, nes pats palaiko „Android“ operacinę sistemą.

Žinoma yra Bluetooth 4.0, WiFi 2.4 ir 5G. Šauni savybė ir ta, kad jis turi 4200 mAh talpos bateriją ir jos užtenka 1,5 val. Taip pat prie jo galima prijungti išorinę bateriją ar duoti maitinimą iš automobilio.

„Galiu drąsiai pasakyti, kad kainos/kokybės/kompaktiškumo kategorijoje BYINTEK UFO P10 yra geriausias vaizdo projektorius.

Jis yra labai kompaktiškas ir funkcionalus. Galima prijungti įvairius įrenginius ir tuos pačius išmaniuosius telefonus. Už tokią kainą jis tiesiog neturi konkurentų.“

Puikiai įvertintas „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotas - nuvalo net po statybų liekantį purvą

Aliexpress - nuo 136,24 €, 49 % nuolaida.

„Šiandien išbandysime naująjį langų valymo robotą Alfawise S60 Pro.

Jis geba dirbti ant įvairių paviršių: grublėto stiklo, vonios plytelių, marmuro ir kt. Taip pat turi įmontuotą bateriją, valdomas su pulteliu ir per 3 minutes išvalo 1 m2.

Prisipažinsiu, iš pradžių aš į Alfawise S60 Pro žiūrėjau skeptiškai, bet po daugybės bandymų mano žmona pasigriebė valdymo pultelį, sakydama „mano brangenybe.“

Labai išsami ir informatyvi apžvalga, kurioje detaliai aptariamas „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotas, jo galimybės, veikimas ir kiti niuansai.

„Kalbant apie Alfawise S60 Pro valymo efektyvumą, tai reikia pabrėžti, jog ką tik mūsų bute buvo darytas kapitalinis remontas ir visi langai yra ganėtinai nešvarūs.

Tad po pirmojo Alfawise S60 Pro valymo galiu pasakyti, kad jis sugebėjo nuvalyti 90 proc. purvo. Be to, po valymo nelieka specifinių valymo žymių, o tai taip pat gerai.

O štai ant stiklinės dušo kabinos S60 Pro atrodo dar įdomiau. Iš pradžių galvojau, kad jis priartėjęs prie krašto tiesiog nukris, bet taip tikrai nenutiko.

Jis sugeba suvokti kur yra kraštas ir šauniai atlieka savo darbą. Taip pat puikiai valo vonios kambario plyteles – galiu duoti tik aukščiausius balus.

Kaip darbuojasi S60 Pro, geriausiai matosi šiame vaizdo įraše“:

„Jei palygintume Alfawise S60 Pro langų valymo robotą su panašiais produktais, tai jis jau neatrodo toks brangus.

Tas pats Bist Win A100 kainuoja apie 420 dolerius, HOBOT 288 – 312, Ecovacs WINBOT W950 – 430, o Alfawise S60 Pro tik 140.

Tačiau yra vienas skirtumas, visi šie robotai yra kvadratinės formos ir tai jiems leidžia lengviau pasiekti langų kampus, ko dėl savo formos negali padaryti Alfawise langų valymo robotas.

Bet ar už tokį privalumą verta mokėti ženkliau brangiau, čia jau lieka spręsti jums patiems. Asmeniškai, drąsiai rekomenduoju Alfawise S60 Pro.“

„Xiaomi Yeelight YLDP12YL 6W 700lm E27“ išmanioji LED lemputė

Gearbest - 20,97 €, 44 % nuolaida

Apžvalgininkas parodo kokius švietimo režimus palaiko ši išmanioji LED lemputė, kaip ji valdoma su išmaniąja programėle ir pasitelkus balso asistentus: „Alexa“ ir „Google Home“.

„Apie šią lemputę jums reikia žinoti du svarbius dalykus. Ji palaiko 2700K temperatūrą ir būtų smagu jei galėtume ją reguliuoti, nors ryškumo reguliavimas ir yra palaikomas.

Taip pat lemputės reagavimas į išmaniuoju telefonu duodamas komandas nėra pats greičiausias. Kai kuriais atvejais į Mi Home programėlėje duodamas komandas lemputė sureaguoja ne iškarto. Tikiuosi, kad tai bus sutvarkyta atkeliavus naujiems programiniams atnaujinimams.

Kalbant apie pliusus, tai ši LED lemputė jų turi daugybę: puikus dizainas; labai patogus valdymas ir savo namų padarymas dar išmanesniais; integracija su Apple HomeKit, Alexa ir Google Home; ir kaina. Dabar ji kainuoja apie 16-18 eurų ir tai yra puikus pasiūlymas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()