Išparduodama itin kompaktiška, 10 000mAh talpos, vos 1 cm storio išorinė baterija su USB C jungtimi, 2.1A išėjimo srove ir dabar labai gera kaina („Essager Power Bank“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Essager Power Bank“ – tai itin kompaktiškų matmenų vos 225 gramus sverianti, išmaniojo telefono storio išorinė baterija (angl. power bank), kurios talpa siekia net 10000 mAh. Ši išorinė baterijai maksimaliai įkraunama yra maždaug per 5,5 valandos, o vėliau, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną „iPhone 11“ pilnai įkrauti gali net du kartus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Talpa: 10000 mAh, pilnai įkraunamas per 5,5 h.
  • Įkrovimo jungtys: Micro USB (5 V, 2 A); USB C (5 V, 2 A);
  • Išėjimo jungtys: 2x USB (5 V / 1 A bei 5 V / 2,1 A).
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,9 x ~1 cm; 225 g.

Kaina

  • „Gearbest“ – 10,83 €
  • Dabar parduodama su 40% nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu už 4,97€.
  • Lietuvoje neparduodama.

Dabar daugelis įrenginių naudoja integruotas baterijas ir jas dažniausiai tenka įkrauti bent kartą per savaitę. Tai nėra didelė problema dirbant biure ar leidžiant laiką namuose, tačiau gali tapti tikru iššūkiu keliaujantiems ar įprastai laiką dažniausiai leidžiantiems kur nors toliau nuo pastovių elektros energijos šaltinių.

Vis dėlto visos šios problemos yra gana lengvai išsprendžiamos. Viskas ko jums reikia – tai išorinė baterija (angl. power bank). Džiugu pranešti, jog Kinijoje pastarąsias šiuo metu galima įsigyti už tikrai itin patrauklią kainą. Pavyzdžiui, „Essager Power Bank“ žavi ne tik savo kaina, bet ir itin kompaktiškais korpuso matmenimis.

Ši išorinė baterija sveria vos 225 gramus ir savo dydžiu yra labai artima standartiniam išmaniajam telefonui (13,9 x 6,9 x ~1 cm). Trumpai tariant, „Essager Power Bank“ išsiskiria neįtikėtinai geromis mobilumo savybėmis, lengvai telpa į kišenę ar kuprinę ir taip pat dar gali pasigirti net 10000 mAh siekiančia baterijos talpa.

Įdomu ir tai, jog „Essager Power Bank“ 10000 mAh talpos baterijos įkrovimui šiuo atveju galima naudoti arba visiems įprastą Micro USB laidą, arba naujos kartos USB C tipo laidą. Tuo tarpu, išėjime ši išorinė baterija turi dvi standartines USB jungtis, kurių viena užtikrina 1 A, o kita net 2,1 A dydžio išėjimo srovę.

Tokia „Essager Power Bank“ išorinės baterijos jungčių komplektacija tuo pačiu laiko momentu leidžia įkrauti net du įrenginius. Žinoma, 1 A išėjimo srovę turinčią jungtį geriausiu atveju pavyks panaudoti tik išmaniesiems laikrodžiams ar senesnės kartos išmaniesiems telefonams. Tuo tarpu, 2,1 A srovę užtikrinanti jungtis puikiai tinkama net ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijoms įkrauti.

Šiuo atveju galima pridėti dar ir tai, jog, pavyzdžiui, maksimaliai įkrauta „Essager Power Bank“ išorinė baterija pilnai iškrautą „iPhone 11“ išmanųjį telefoną yra pajėgi įkrauti bent jau du kartus. Kitais atvejais rezultatai yra kiek kuklesni, tačiau gana retu atveju išmaniųjų telefonų baterijos yra iškraunamos pilnai, todėl labai tikėtina, jog naudojant „Essager Power Bank“ paprastai išmaniojo telefono bateriją įkrauti greičiausiai pavyks du ar net tris kartus.

Galiausiai svarbu pridėti ir tai, kad „Essager Power Bank“ išorinė baterija ant korpuso turi integruotas keturias LED lemputes, kurios šiuo atveju leidžia vizualiai nustatyti esamą išorinės baterijos energijos likutį. Toks sprendimas itin praverčia daug keliaujantiems, nes leidžia prognozuoti ir numatyti išorinės baterijos naudojimo įpročius iš anksto. Taigi, daugiau jokių netikėtumų dienos bėgyje, nes žinodami baterijos energijos likutį esant poreikiui ją galėsite pilnai įkrauti dar iš vakaro.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()