Naujos kartos, fantastiškos kainos „KUULAA“ 20000 mAh talpos išorinė baterija su greituoju įkrovimu, labai populiari ir gerai vertinama naminių gyvūnėlių girdykla bei lietuvių labai perkamas „h2ofloss“ irigatorius (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Naujos kartos, gerai vertinama išorinė baterija su labai gera kaina - „KUULAA 20000mAh Power Bank For iPhone Samsung Huawei Type C PD Fast Charging + Quick Charge 3.0 USB Powerbank External Battery“;

- Labai populiari ir gerai vertinama naminių gyvūnėlių girdykla - „Automatic Cat Fountain Pet Drinking Water Dispenser Electric LED Dog Drinking Fountain Cat Feeder Drink Filter USB Powered“;

- Lietuvių gerai vertinamas ir populiarus irigatorius (tarpdančių valytuvas) - „h2ofloss portable oral irrigator usb rechargeable water flosser Dental Water Jet 300ML Water Tank Waterproof Teeth Cleaner“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„KUULAA“ 20000 mAh talpos išorinė baterija

  • Šiuo metu ji kainuoja tik 23,93 €;
  • 45 %​ nuolaida;
  • 1,74 € už siuntimą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų: juodos, žalios, mėlynos.

„KUULAA“ 20000 mAh yra naujos kartos išorinė baterija ir ją Aliexpress parduotuvėje pirkėjai labai teigiamai vertina.

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning, per kurias ir yra įkraunama bei 3 USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“  baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

Labai populiari ir gerai vertinama naminių gyvūnėlių girdykla - elektrinis vandens dozatorius su LED švietimu

  • Šiuo metu ji kainuoja nuo 14,46 €;
  • 38 %​ nuolaida;
  • 0,78 € už siuntimą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų modelių: kvadratinės ir apvalios formos;
  • papildomai įsigyti ir su keletų vandens filtrų.

Ši naminių gyvūnėlių girdykla Aliexpress parduotuvėje yra labai populiari ir ją jau įsigijo virš 3700 pirkėjų.

Yra daugiau kaip 650 atsiliepimų ir pirkėjai šiai naminių gyvūnėlių girdyklai duoda net 4,9 balus iš 5 galimų. Itin aukštas reitingas.

Pirkėjams ypač patinka, kad ši girdykla yra kokybiškai pagaminta - iš plastiko ir plieno; kompaktiško dydžio - 18,6 x 18,6 x 13,1 cm; 697 gr. svorio; yra atspari vandeniui (IP68); maitinama su pakuotėje esančiu 1,6 metro ilgio USB laidu; palaikomas LED švietimas; ir keli skirtingi vandens padavimo režimai.

LED švietimas yra svarbus dėl to, kad taip galima bus patogiai matyti kiek gi girdykloje dar yra vandens. O jos talpa yra 2,4 litrai.

Taip pat girdykla neveiks, kol nebus pripildytas reikiamas vandens kiekis ir vandens pompa nebus apsemta.

Verta paminėti ir tai, kad ši naminių gyvūnėlių girdykla turi trijų sluoksnių anglies filtrą, kuris užtikrina maksimaliai švarų vandenį.

Šaunus ir naudingas daiktas, kuriuo džiaugiasi pirkėjai ir jų naminiai gyvūnėliai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Lietuvių gerai vertinamas ir populiarus irigatorius „h2ofloss“

  • Šiuo metu jis kainuoja 27,54 €;
  • 32 %​ nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„h2ofloss“ irigatorius arba tarpdančių valytuvas yra labai gerai vertinamas pirkėjų, tarp jų ir iš Lietuvos.

Šį išvaizdų tarpdančių valytuvą įsigijo jau beveik 1300 pirkėjų ir jį įvertino itin aukštu balu - 4,9 iš 5.

Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas. Štai keletos patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()