Unikalus baterijos įkrovimas, nuostabus ekranas, IP67 standartas ir puikios funkcijos - už labai gerą kainą parduodamas naujasis „Zeblaze Crystal 3“  ()

„Zeblaze Crystal 3“ yra visiška naujiena ir net sunku patikėti, kad už tokią kainą galima įsigyti pažangų, funkcionalų ir net unikaliu baterijos įkrovimu pasižymintį išmanųjį laikrodį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Zeblaze Crystal 3 Smart Watch 1.3"HD Screen IP67 Waterproof Long battery life BT“ išmanusis laikrodis parduodamas už 14,99 €;
  • nemokamas siuntimas  į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių: žalios, juodos ir raudonos.

„Zeblaze Crystal 3“ yra išvaizdus, kompaktiškas ir vos 27 gramus sveriantis išmanusis laikrodis.

Viena iš pagrindinių jo savybių yra didelis bei spalvotas 1,3 colių įstrižainės (240*240) ekranas.

Žinoma, ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Zeblaze Crystal 3“ aprūpintas įvairiais jutikliais, tarp kurių yra akselerometras, širdies ritmo ir artumo matuokliai. Pastarieji šiam išmaniajam laikrodžiui suteikia itin daug galimybių.

„Zeblaze Crystal 3“ nuolat seka širdies ritmą, išmatuoja kraujo spaudimą, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, seka miego kokybę ir kt.

Visą informaciją yra gana patogu peržiūrėti dideliame „Zeblaze Crystal 3“ ekrane, tačiau dar geriau į išmanųjį telefoną atsisiųsti Happy Sports programėlę, ją įsidiegti, susieti su išmaniuoju laikrodžiu ir taip peržiūrėti dar detalesnius fizinės veiklos rezultatus.

Verta pažymėti, kad Happy Sports programėlė palaiko anglų, rusų ir kitas kalbas, o su „Zeblaze Crystal 3“ yra susiejama Bluetooth 4.0 ryšiu. Taip pat išmanieji telefonai turi darbuotis su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Be fizinės veiklos stebėjimo, „Zeblaze Crystal 3“ palaiko ir dar keletą labai naudingų funkcijų, kaip: nuotolinį muzikos grotuvo ir kameros valdymą, turi išmanų žadintuvą, informuoja apie orus, gautus pranešimus ir skambučius. 

Ir nors į pastaruosius atsakyti nėra galimybės, o skambučius tegalėsime atmesti, bet visada būsime informuoti, kad mūsų kažkas ieško.

Verta paminėti ir tai, kad „Zeblaze Crystal 3“ yra atsparus vandeniui ir atitinka IP67 standartą. Tad su juo nebaisus lietus, bet gamintojas vis tiek nerekomenduoja su „Zeblaze Crystal 3“ eiti maudytis ir plaukioti.

Atskiro žodžio verta „Zeblaze Crystal 3“ baterija ir jos įkrovimas. Jei turima 200 mAh talpos baterija ir tai, kad jos užtenka savaitei laiko, per daug nestebina, tai pats baterijos įkrovimo sprendimas atrodo labai šauniai.

„Zeblaze Crystal 3“ neturi jokių papildomų ir baterijos įkrovimui skirtų laidų ar įkroviklių. Šiuo atveju pats laikrodis turi USB jungtį, per kurią ir yra įkraunama jo baterija.

Tereikės nuimti jo dirželį ir patį laikrodį prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos ar kito įrenginio, turinčio USB jungtį ir galinčio įkrauti „Zeblaze Crystal 3“ laikrodį. Unikali ir labai praktiška „Zeblaze Crystal 3“ savybė.

Kompaktiškas, lengvas, su dideliu bei spalvotu ekranu, palaikantis daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų, funkcionalus, atsparus vandeniui (IP67) ir su unikaliu bei praktišku baterijos įkrovimo sprendimu. Už tokią kainą „Zeblaze Crystal 3“ atrodo labai patraukliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()