Žvėriškas 300 MB/s duomenų perdavimo greitis ir atsparumas turbūt visiems neigiamiems poveikiams - už geriausią kainą parduodami kone nesunaikinami „SAMSUNG“ atmintukai  (2)

Nebijo nei vandens, nei rentgeno spindulių ar magnetinio poveikio ir gali dirbti prie nuo -25 iki +85 temperatūroje. „SAMSUNG USB3.1 Flash Drive U Disk“ yra išties išskirtiniai atmintukai, pasižymintis žvėrišku duomenų perdavimo greičiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu parduodami „SAMSUNG USB3.1 Flash Drive U Disk 64G 128G 200MB/s Pendrive Storage Memory Stick“ atmintukai:
  • 64 GB talpos kainuoja 16,49 €;
  • 128 GB talpos kainuoja 26,49 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų: pilkos ir sidabrinės.

Stilingai atrodantys, metalinio korpuso, kompaktiški ir žaibišką duomenų perdavimą užtikrinantys „SAMSUNG USB3.1 Flash Drive U Disk“ atmintukai yra puikus pasirinkimas.

Jokių įmantrių spalvų - tiesiog pilkos arba sidabrinės spalvos metalas ir ertmė, skirta pritvirtinti dirželiui - atrodo gana paprastai, tačiau tuo pačiu solidžiai ir net futuristiškai.

Ypatingai verta pažymėti, kad „SAMSUNG USB3.1 Flash Drive U Disk“ atmintukai pasižymi puikiomis atsparumo neigiamiems poveikiams savybėmis.

Kaip teigia gamintojas, jie atsparūs vandeniui - gali jūros vandenyje išbūti iki 72 val; taip pat atsparūs smūgiams; temperatūroms - veikimo metu nuo -25 iki +85, o kai nenaudojami nuo -40 iki +85; magnetiniam poveikiui; ir rentgeno spinduliams.

Tiesiog nuostabios savybės ir ne ką mažiau įspūdingai atrodo duomenų perdavimo greičiai.

„SAMSUNG USB3.1 Flash Drive U Disk“ atmintukas tinka daugeliui įrenginių: stacionariems ir nešiojamiems kompiuteriams bei kitiems, palaikantiems USB jungtį.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0/3.0“, o „USB 3.1“ atmintukas. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„SAMSUNG USB3.1 Flash Drive U Disk“ atmintukas būtent ir užtikrina turbūt patį sparčiausią duomenų perdavimo greitį, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai: duomenų nuskaitymo bei įrašymo sparta siekia net iki 300 MB/s.

Ir kaip teigia gamintojas, 3 GB dydžio 4K UHD formato filmas bus perkeltas per 10 sekundžių.

Čia svarbu pabrėžti, kad iki 300 MB/s greitį užtikrina 128 GB talpos atmintukas, o 64 GB ir mažesnės talpos atmintukai užtikrina iki 200 MB/s. Bet kuriuo atveju, duomenų perdavimo greičiai yra milžiniški. 

Šis, kompaktiškų išmatavimų (4 x 1,56 cm) ir lengvas (12 gr.) atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai (2)