Masiškai perkami itin galingi, net 1000 Lm žibintuvėliai, šildančios liemenės su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos ir populiariausia, tiesiog šluojama 30 000 mAh talpos išorinė baterija - specialus žieminis rinkinukas iš Aliexpress  (1)

Žiemą greitai temsta, lauke oras darganotas ir šaltas, tad tai puiki proga išbandyti šiuos pasiūlymus iš Aliexpress:

- Perkamiausias galingas žibintuvėlis su 4,9 įvertinimu ir gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „Super Powerful LED Flashlight L2 XHP50 Tactical Torch USB Rechargeable Linterna Waterproof Lamp Ultra Bright Lantern Camping“;

- Perkamiausia šildoma liemenė su gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „Men Women Outdoor USB Infrared Heating Vest Jacket Winter Flexible Electric Thermal Clothing Waistcoat Fishing Hiking Dropship“;

- Net 30 000 mAh talpos išorinė baterija: perkamiausia tokios talpos su labai gera kaina ir gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „Baseus 30000mAh Power Bank PD USB C Fast Charging Powerbank for iPhone11 Samsung Huawei Type C Portable Charger External Battery“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausias galingas žibintuvėlis su 4,9 įvertinimu ir gerais atsiliepimais iš Lietuvos

  • Dabar parduodamas nuo 11,40 €;
  • 33 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Čia iškart reikėtų pastebėti, kad galima įsigyti keleto variantų žibintuvėlius. Yra parduodami dviejų tipų: „L2“ ir „P70“ žibintuvėliai.

Nors pirkėjai teigia, kad abu šviečia labai puikiai ir šviesos srautas yra itin didelis, tačiau galingesnis žibintuvėlis yra „P70“. Jo išmatavimai nuo „L2“ žibintuvėlio taip pat truputi skiriasi.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad galima pasirinkti žibintuvėlius su 2500 mAh ir 5000 mAh talpos baterijomis.

Jei jums šių baterijų nereikia, nes jas jau turite ar ketinate įsigyti kitur, galima tiesiog įsigyti pačius žibintuvėlius ir be papildomai pridedamų baterijų.

Pridedamos žibintuvėlių baterijos yra įkraunamos su USB laidu, kas yra iš tiesų patogu ir praktiška.

Kalbant apie žibintuvėlių specifikacijas, tai žibintuvėlių korpusai yra iš aliuminio lydinio ir jie yra atsparūs smūgiams bei vandeniui.

Nurodoma, kad žibintuvėliai užtikrina 1000 liumenų ryškumą, palaiko keturis švietimo režimus, kurie keičiami mygtuko paspaudimu, ir geba apšviesti net už 500 metrų esančius objektus.

Štai kokiomis nuotraukomis dalinasi pardavėjas ir teigia, kad būtent taip realybėje ir šviečia šie žibintuvėliai.

Žinoma, galima sakyti, kad nuotraukos kiek pagražintos, bet virš 12 000 pirkimų, beveik 5 500 atsiliepimų ir tiesiog neįtikėtinas 4,9 reitingas iš pirkėjų akivaizdžiai leidžia suprasti, kad šie žibintuvėliai yra aukščiausios kokybės.

Štai keletas pirkėjų nuotraukų, kaip atrodo pakuotė bei patys žibintuvėliai, kuriuos perka ne po vieną, o iškart keletą - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto - ir kaip gi jie šviečia - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

O štai šis pirkėjas „P70“ žibintuvėlio švietimą palygino su panašiai kainuojančiu „Sofirn C8A“ (apie 23 eurai) ir teigia, kad „P70“ (dešinėje rankoje aut. past.) yra kur kas geresnis: 1 foto2 foto, 3 foto, 4 foto.

Perkamiausia šildoma liemenė su gerais atsiliepimais iš Lietuvos

  • Dabar parduodama nuo 11,40 €;
  • 23 % nuolaida;
  • 0,49 € už pristatymą į Lietuvą.

Jos yra parduodamos dviejų spalvų bei papildomai galima įsigyti ir šildančias kojines.

Išsirinkti tinkamo dydžio liemenę gali būti kiek sunkoka, kai jos negalime pasimatuoti gyvai, tad tuo tikslu pardavėjas skelbia štai tokią išsamią dydžių lentelę.

Pagal šiuos išmatavimus galėsime išsirinkti asmeniškai tinkamiausio dydžio šildančią liemenę.

Apie didžių pasirinkimą keli pirkėjai iš Lietuvos rašo taip: 

  • Mano ūgis 172 cm, svoris 85 kg, pilvas nėra mažas. Europietiškas dydis l (marškinėliai), užsakyta XXL dydžio liemenė. Rengiantis ant marškinėlių dydis yra puikus,  bet ant  megztinio jau reikia didesnio dydžio.
  • 180/90. Pilvas nedidelis :). Dydis XXXL pats tas.

Ši pašildoma vyriška/moteriška liemenė yra idealus variantas atėjus šaltesniam metų laikui. Galima pasirinkti net tris skirtingus šildymo režimus, tad kiekvienas temperatūrą gali prisiderinti tokią, kokios jam norisi.

Taip pat gamintojas teigia, kad liemenė yra atspari vandeniui ir vėjui, o šilumą išlaiko iki 8 valandų ir šildo net penkias skirtingas kūno zonas. Tad su tokia liemene nebus baisu išeiti į lauką ir esant itin vėjuotai dienai.

Pati liemenė yra pagaminta iš poliesterio pluošto ir padengta anglies pluošto šildymo elementais. Ją galima plauti rankomis.

O kaip šildo ši liemenė ir kam jai reikia USB laido? Viskas yra gana paprasta. Tereikia USB laidu prijungti maitinimo šaltinį – išorinę bateriją (ją teks įsigyti atskirai aut. past.) – prie šios liemenės ir paspausti ant krutinės esantį „Power On“ mygtuką. Ir viskas, liemenė pradeda šilti ir šildyti ją dėvinti asmenį.

Tik atminkite, kad šilumai baterijos energija išnaudojama gan greitai. Štai vieno pirkėjo atsiliepimas:

„Išorinė baterija 12 000 mAh, šildant didžiausia galia užteko valandai. Šildo gerai, jaučiasi.“

Norint džiaugties liemenės šiluma bent pusdienį, reikėtų įsigyti didelės talpos, pvz., 30 000 mAh talpos bateriją arba turėti net dvi tokias baterijas. Būtent tokią galima įsigyti iš AliExpress - apie ją žemiau. 

Pirkėjai džiaugiasi, kad su šia liemene galima drąsiai keliauti į lauką ir užsiimti įvairia ir smagia veikla. Tai puikus pasirinkimas mėgstantiems žiemos pramogas, o poledinės žūklės mėgėjams – tiesiog būtinas rūbas.

Smagu ir tai, kad ant šios liemenės galima dėvėti kitus drabužius arba tiesiog ją vieną. Tai turėtų ypač patikti mėgstantiems šaltesniuoju metų laiku pabėgioti lauke. Daugiau nereikės bijoti netikėto lietaus ar žvarbaus vėjo.

Perkamiausia 30 000 mAh talpos išorinė baterija su labai gera kaina ir gerais atsiliepimais iš Lietuvos

  • Dabar parduodama už 28,39 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos ir juodos.

3000 mAh talpos „Baseus“ išorinė baterija yra viena perkamiausių Aliexpress internetinėje parduotuvėje ir ją jau įsigijo virš 7 700 pirkėjų, paliko beveik 2 400 atsiliepimų ir turime net 4,9 balų įvertinimą.

Ši išvaizdi baterija turi net keletą skirtingų įėjimo ir išėjimo jungčių bei palaiko įvairius įkrovimus, tarp kurių yra ir greitasis įkrovimas.

Tad su ja galima įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus prietaisus.

„Baseus“ yra gana kompaktiška - 15,8 x 7,3 x 3,3 cm - ir ant savo korpuso turi 4 šviesos indikatorius.

Pastarieji užtikrins, kad visada žinosime kiek yra likę energijos 30000 mAh talpos „Baseus“ išorinėje baterijoje. Šiuo gamintoju sprendimu labai džiaugiasi ir pirkėjai.

Pastariesiems taip pat patinka ir tas faktas, kad „Baseus“ baterija yra net 30000 mAh talpos ir tokio didelio energijos kiekio užteks prietaisams įkrauti bent kelis kartus.

O tai yra ypač pravartu tais atvejais, kai kažkur toliau keliausime ir po ranka neturėsime kito būdo, kaip įkrauti savo elektronikos įrenginius.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Baseus“ išorine baterija ir štai keletas jų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(9)
(6)

Komentarai (1)