Puikus pasiūlymas atėjus žiemai - vos už 7€ parduodamas išvaizdus, labai tiksliai matuojantis ir rezultatus įsimenantis „Xiaomi“ termometras  (1)

Atėjus šaltajam metų laikui vis dažniau prisireikia termometrų. Deja, bet ne visada pavyksta išvengti peršalimo ligų ir tokiais atvejais būtina žinoti kūno temperatūrą bei imtis reikalingų kūno gydymo bei stiprinimo veiksmų. Ir „Xiaomi“ termometras gali tapti puikiu pagalbininku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Andon Medical Electronic Thermometer Baby Adult Temperature Meter Tester“ termometras parduodamas už 6,93 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi“ termometras yra puikus prietaisas, praversiantis kiekvieno namuose. Tai pigus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo užduotį atliekantis įrankis.

„Xiaomi“ termometras yra 13 x 1,88 x 0,86 cm dydžio, sveria vos apie 10 gramų, turi lankstų antgalį (zondą), kurį taip pat galima drąsiai plauti.

„Xiaomi“ termometras yra absoliučiai saugus naudoti tiek suaugusiems, tiek ir vaikams.

Jame nėra gyvsidabrio ir dėl lankstaus bei minkšto zondo, jį yra saugu naudoti pažastyje bei burnoje.

„Xiaomi“ termometras gali išmatuoti nuo 32 iki 42,9 laipsnių temperatūrą. Gamintojas nurodo, kad termometre integruotas labai jautrus temperatūros jutiklis ir mikrolustas labai tiksliai fiksuoja kūno temperatūrą - su 0,1 laipsnio paklaida.

Termometrą taip pat rekomenduojama naudoti nuo +5 iki +40 laipsnių temperatūroje.

Išmatavus temperatūrą, „Xiaomi“ termometras skleis garsinį signalą (pyptelės) ir rezultatą parodys ryškiame ekrane. Be to, šis termometras palaiko vidinę atmintį, tad įsimins jūsų matavimų rezultatus.

Na, o maitinamas keičiama sagos formos baterija, ir šaunu yra tai, kad jos pirkti atskirai nereikės - jį atkeliaus pakuotėje drauge su naudojimosi instrukcija, „Xiaomi“ termometru ir jam skirta laikymo dėžute.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)