Karščiausia AliExpress naujiena ir geriausias Žiemos išpardavimo anonsas - iš Čekijos sandėlio naujas rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“, iš ES sandėlio perkamiausias robotas siurblys su giroskopu ir įspūdingos išvaizdos „LEMFO“ laikrodis (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Karščiausia AliExpress naujiena, iš Čekijos sandėlio, su Žiemos išpardavimo akcija ir labai gerai vertinamas naujas siurblys - „Dreame V10 Boreas Vacuum Cleaner xiaomi mijia Handheld Portable Wireless Cordless upgrade of V9 V9P collect pet hairs for home“;

- Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia, dabar iš Italijos/Ispanijos sandėlio - „LIECTROUX C30B Robot Vacuum Cleaner,Map navigation,3000Pa Suction, ,Smart Memory, Map Display on Wifi APP, Electric Water tank“;

- Vienas perkamiausių išmaniųjų laikrodžių už labai gerą kainą - „LEMFO 2019 New ECG + PPG Smart Watch Men IP67 Waterproof Sport Watch Heart Rate Monitor Blood Pressure Smartwatch For The Aged“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karščiausia AliExpress naujiena - naujasis „Dreame V10 Boreas“ dulkių siurblys

  • Dabar jis parduodamas vos už 218,63 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 26 % nuolaida;
  • iš Čekijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas.

Belaidis dulkių siurblys „Dreame V10 Boreas“ yra vienas iš geriausių šio Žiemos išpardavimo pasiūlymų.

Šiuo metu jo kaina yra labai patraukli. O ir pirmieji pirkėjų atsiliepimai bei įvertinimai yra itin aukšti: 5 balai iš 5.

Belaidis dulkių siurblys „Dreame V10 Boreas“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

„Dreame V10 Boreas“ yra puikus belaidis dulkių siurblys. Pirmieji pirkėjai jau džiaugiasi naujuoju siurbliu ir jam skiria vien tik komplimentus: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“

  • Dabar jis parduodamas vos už 189,29 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 53 % nuolaida;
  • iš Italijos/Ispanijos sandėlių;
    • 3 metų garantija;
  • nemokamas pristatymas.

„LIECTROUX C30B“ yra ypatingai populiarus robotas dulkių siurblys Aliexpress parduotuvėje.

Jį jau įsigijo virš 7 100 pirkėjų, kurie paliko virš 3 500 atsiliepimų ir turime net 4,9 reitingą. Puikus įvertinimas robotui dulkių siurbliui.

Pirkėjams labai patinka, kad už tokią patrauklią kainą jie gauna išvaizdų, funkcionalų ir itin galingą robotą dulkių siurblį.

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis.

Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą.

Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai.

Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Robotą galima valdyti su išmaniajame telefone įdiegta programėle ir matyti valymo žemėlapį, nurodyti draudžiamas zonas, valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius ir taip toliau.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „LIECTROUX C30B“ turi kokybišką HEPA oro filtravimo sistemą, tyliai darbuojasi, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, o 2500 mAh baterijos energijos užtenka iki 1 val ir 40 min.

Kaip ir dera kokybiškam robotui dulkių siurbliui, „LIECTROUX C30B“ yra aprūpintas visa gausa daviklių, todėl jis saugiai važinėja po kambarį, nesitranko į baldus, nenukrenta nuo aukštų paviršių - kaip laiptų - ir sistemingai išvalo kambarį.

Pirkėjai šiuo robotu dulkių siurbliu yra labai patenkinti ir jam skiria net 4,9 balų įvertinimą. Už tokią kainą, tai yra turbūt vienas geriausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje.

Vienas perkamiausių išmaniųjų laikrodžių - „LEMFO 2019 New ECG + PPG Smart Watch“

  • Dabar jis parduodamas nuo 32,30 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 63 % nuolaida;
  • 2,13 € už pristatymą į Lietuvą.

„LEMFO 2019 New ECG + PPG Smart Watch“ yra vienas perkamiausių išmaniųjų laikrodžių Aliexpress parduotuvėje.

5 000 užsakymų, virš 2 300 atsiliepimų ir 4,7 balai iš 5 galimų. Puikūs rezultatai išmaniajam laikrodžiui.

Ir kas gi taip žavi pirkėjus šiame išmaniajame laikrodyje?

Puiki išvaizda, kokybiškos medžiagos, galimybė keisti dirželį ir, žinoma, platus laikrodžio funkcionalumas.

Koks dar išmanusis laikrodis tokioje kainų kategorijoje stebi miego kokybę, matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą ir net padaro elektrokardiogramą? Būtų labai sunku rasti kokią nors alternatyvą „LEMFO 2019 New ECG + PPG Smart Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

Gamintojas netgi teigia, kad išmatuotus kraujo spaudimo ir padarytus elektrokardiogramos rezultatus galima nusiųsti tiesiai savo gydytojui. Čia jau, žinoma, priklauso nuo to, kokiomis technologijomis naudojasi jūsų šeimos gydytojas.

Tačiau bent jau patiems tokie sveikatos rodiklių matavimai ir jų detalių rezultatų pateikimas išmaniojoje programėlėje tikrai pravers. O kadangi duomenys yra išsaugomi, juos bus galima analizuoti patiems ir esant reikalui - parodyti gydytojui.

„LEMFO 2019 New ECG + PPG Smart Watch“ taip pat palaiko 5 sporto režimus bei programėlėje pateikia itin daug išsamios informacijos.

Šis išmanusis laikrodis 1,22 colių įstrižainės spalvotame ekrane informuoja apie gautas SMS ir socialinių tinklų žinutes, skambučius ir yra atsparus vandeniui (IP67 standartas).

Pirkėjai džiaugiasi puikia šio išmanaus laikrodžio išvaizda, jo tvirtumu ir funkcionalumu. Jis darbuojasi anglų kalba, lengvai Bluetooth 4.0 ryšiu suporuojamas su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis besidarbuojančiais įrenginiais, o turimos 250 mAh talpos įkraunamos baterijos užtenka savaitei laiko. Šaunus išmanusis laikrodis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()