„Senieji lygintuvai tikrai taip nedirba“. Praktiškai išbandė belaidį „Sokany“ lygintuvą - įkaista vos per 5 sekundes, nenaudoja jokių baterijų, bet galima dirbti be laido - kaip tai veikia ir kas per gudrybė? („Sokany“ lygintuvo apžvalga, Video)  (1)

„Prisipažinsiu, aš pirmą kartą susiduriu su tokia technologija. Iki šiol dar nebuvau išbandęs belaidžio lygintuvo. Tad šioje apžvalgoje ir sužinosime ar tikrai toks daiktas duoda naudos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Deja, bet man šio produkto pakuotė atkeliavo ganėtinai stipriai pažeista ir jau neatrodo labai gražiai. Jei norėčiau šį daiktą padovanoti, reikėtų kažką galvoti.

Gerai, kad viduje yra viskas tvarkoje ir niekas nepažeista.

Tad čia turime Sokany kompanijos belaidį 2400W galios lygintuvą ir pakuotės viduje taip pat randame stotelę su europietišku kištuku, naudojimosi instrukciją (anglų, rusų ir kt.) ir sugraduotą puodelį vandeniui.“

„Šis lygintuvas taip statmenai ir pastatomas į šią stotelę. Jis sveria 986 gramus.

Korpusas yra iš metalo ir plastiko, o dugnas yra keramikinis. Malonus toks liesti ir su daugybe skylučių. Turbūt jų čia yra daugiau, kaip 40.“

„Norint šį lygintuvą nuimti nuo šios stotelės, reikia paspausti štai šį ant korpuso esantį mygtuką (2:25 min.).

Galima lygintuvą naudoti ir drauge su šia įkrovimo stotele. Ji lyginti drabužius visai netrukdo ir tokiu atveju turėsime įprastą laidinį lygintuvą.

Pats laidas yra labai tvirtas, kokybiškas, maždaug 1,6 metro ilgio. Išorinė dalis yra dengta audiniu ir laidas lankstus. Kas taip pat gerai, kad čia yra europietiškas kištukas.“

„Kalbant apie lygintuvo išvaizda, tai Sokany yra klasiškai atrodantis daiktas. Tarsi raketa.

Lygintuvo gale matyti trys kontaktai, ant korpuso yra reguliatorius, palaikantis 5 lyginimo intensyvumo lygius.

Taip pat yra valdomas vandens garų išleidimo stiprumas ir yra galimybė pasirinkti, kad garai keliautų tik per lygintuvo priekį arba pro visas jo dugne esančias ertmes.“

„Viršuje taip pat yra ir dangtelis, kurį atidarę galėsime į šį lygintuvą pripilti vandens. Lengvai atidaromas ir uždaromas, su fiksatoriumi ir silikonine tarpine, kad neišbėgtų vanduo.

Beje, lygintuvo korpusas yra permatomas, tad lengvai matysite, kiek jo viduje liko vandens.“

Praktinis „Sokany“ lygintuvo bandymas

„Man jau labai knieti išbandyti šį lygintuvą, tad pripilame į jo vidų vandens, prijungiame su šia stotele prie elektros tinklo ir įjungiame patį lygintuvą (4:25 min.).

Iškart užsižiebė šviesos indikatorius ir lygintuvo pagrindas iškart pradėjo kaisti. Vos 5 sekundės ir jis jau tiek įkaitęs, kad galima lyginti drabužius.

O dabar pasižiūrėkite, kaip šis lygintuvas darbuojasi, kai įjungiamas vandens garinimas (5:24 min.).

Pastebėjau, kad kai labai dažnai spaudau mygtuką ir taip lygintuvas leidžia garus, jis šiek tiek nespėja darbuotis ir atsiranda keli vandens lašai. Bet darbuojantis įprastai – viskas yra gerai.

O dabar pasižiūrime, kaip Sokany lygintuvas dirba, kai jis yra atjungtas nuo šios stotelės ir tuo pačiu elektros tinklo (6:05 min.).“

„Taip, jis ir toliau lieka įkaitęs ir su kiekvienu paspaudimu leidžia vandens garus. Tiesa, kuo daugiau paspaudimų, tuo labiau pradeda vėsti ir tada jau lygintuvui sunkiau garinti vandenį. Tad po 6-7 paspaudimų lygintuvą vėl pastatome į šią stotelę, jis per 5-7 sekundes iš naujo įkaista ir vėl jį galime naudoti be laido.

Dabar supratau, kad pačiame lygintuve nėra baterijos. Jam reikia šios stotelės ir energijos iš elektros tinklo, bet po įkaitimo galima lygintuvą naudoti ir be laido. Tai iš tikro labai patogu. Nors jis taip atvėsta ir vėl reikia įkaitinti, bet įkaitimas toks greitas, kad tai nekelia problemų. 

Kas man patiko, kad šis lygintuvas tiesiog momentaliai įkaista iki reikiamo lygio. Senieji lygintuvai taip nedirba.

O ar yra koks nors kvapas? Ne, nesijaučia, kad būtų kažkoks nemalonus kvapas. Kvepia, kaip ir naujas daiktas.

Žinoma šį lygintuvą išbandžiau lygindamas drabužius (7:40 min.) ir galiu pasakyti, kad jis su savo užduotimis susidoroja puikiai.

Be to, šis lygintuvas turi daviklį ir labai praktišką apsaugą. Jei įjungsite lygintuvą ir jį taip paliksite padėję ant drabužių, jis pats automatiškai išsijungs. Ir vėl aktyvuosis tik tada, kai lygintuvas bus paimtas į rankas ir pradėtas judinti.

Esu labai patenkintas šiuo Sokany lygintuvu. Puikus daiktas. Su juo galima lyginti praktiškai visus drabužius ir tiek padėtus ant lyginimo lentos, tiek ir tiesiog pakabintus.“

Speciali akcija

„Sokany“ lygintuvas:

  • Aliexpress - 23,26 €;
    • 47 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (1)