Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: itin populiarus Bluetooth garso imtuvas, labai geros kainos, 18W greitąjį įkrovimą palaikanti išorinė baterija ir masiškai lietuvių perkamas aliejaus purškiklis (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Labai populiarus ir puikiai vertinamas Bluetooth garso imtuvas - „Ugreen Bluetooth RCA Receiver 5.0 aptX LL 3.5mm Jack Aux Wireless Adapter Music for TV Car RCA Bluetooth 5.0 3.5 Audio Receiver“;

- QC 3.0, PD, 18W įkrovimą palaikanti ir puikios kainos išorinė baterija - „TOPK 10000mAh Power Bank 18W USB Type C External Batteries QC3.0 PD Two-way Fast Charging Powerbank“;

- Masiškai perkamas ir puikiai vertinamas aliejaus purškiklis - „Kitchen Baking Oil Cook Oil Spray Empty Bottle Vinegar Bottle Oil Dispenser Cooking Tool Salad BBQ Cooking Glass Oil sprayer“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai populiarus ir puikiai vertinamas Bluetooth garso imtuvas - „Ugreen Bluetooth RCA Receiver“

  • Dabar jis parduodamas nuo 15,86 €;
  • 20 % nuolaida;
  • 0,93 € už pristatymą į Lietuvą.

„Ugreen Bluetooth RCA Receiver“ yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje: turime beveik 9 700 užsakymų, 4 700 atsiliepimų ir net 4,9 reitingą.

Šis kompaktiškas ir naudingas Bluetooth įrenginys atvers naujas belaidžio garso perdavimo galimybes tiek namuose, tiek ir išvykoje.

Pirkėjai iškart pastebi, kad galima pasirinkti iš dviejų imtuvo versijų ir visos pagrindinės jų specifikacijos bei skirtumai labai gerai matomi žemiau pateiktame paveiksle.

Didele dalimi jie yra panašūs, tačiau Bluetooth 5.0 versijos garso imtuvas jau palaiko ir naujuosius aptX bei aptX LL techninius sprendimus, dėl ko yra pažangesnis ir užtikrina dar stabilesnį signalo perdavimą.

O kam yra reikalingas toks įrenginys?

Kadangi „Ugreen Bluetooth RCA Receiver“ turi AUX bei RCA jungtis ir palaiko Bluetooth ryšį, tokį daiktą galima prijungti praktiškai prie bet kokių įrenginių.

Paprasčiausiai prijunkite audio kabelį prie TV, projektoriaus ar kito audio šaltinio ir perduokite garsą per Bluetooth ausinėms, garso kolonėlėms.

Arba galima šį prietaisą kabeliu prijungti prie įprastų ausinių, stiprintuvo ar automobilio audio sistemos ir suporuoti su išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar kitu Bluetooth muzikos grotuvu.

Čia tik svarbu paminėti, kad „Ugreen Bluetooth RCA Receiver“ neturi integruotos baterijos, tad jam yra reikalingas 5V energijos šaltinis.

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos yra labai patenkinti šiuo prietaisu ir tvirtina, kad jis į Lietuvą atkeliauja per 10 dienų, puikiai dirba su sena garso įranga ir užtikrinama garso kokybė yra puiki.

Štai keletas pirkėjų iš Lietuvos padarytų „Ugreen Bluetooth RCA Receiver“ imtuvo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

O čia galite pasižiūrėti, kaip atrodo ir kaip veikia „Ugreen Bluetooth RCA Receiver“ imtuvas:

QC 3.0, PD, 18W įkrovimą palaikanti ir puikios kainos išorinė baterija - „TOPK 10000 mAh“

  • Dabar ji parduodama už 11,95 €;
  • 20 % nuolaida;
  • 0,18 € už pristatymą į Lietuvą.

„TOPK 10000 mAh“ yra išvaizdi, kokybiškai pagaminta ir greitąjį įkrovimą palaikanti išorinė baterija. O dabar dar ir parduodama už puikią kainą.

Kalbant apie technines „TOPK 10000 mAh“ specifikacijas, tai čia turime 10 000 mAh talpos bateriją ir gamintojas iškart atvirai teigia, kad prie 5V/3A realiai turėsime 6 200 mAh talpą.

Džiugu matyti, kad kompanija nebando pirkėjų apgaudinėti ir atvirai nurodo realią baterijos talpą. Teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad tą daro toli gražu ne kiekvienas gamintojas bei pardavėjas.

O tai, kad yra skirtumas tarp teorinės ir realios baterijos talpos, tai čia visiškai normalus dalykas. Taip yra su absoliučiai kiekviena išorine baterija ir šiuo aspektu „TOPK 10000 mAh“ niekuo nesiskiria nuo konkurentų.

Labai svarbus aspektas, kad „TOPK 10000 mAh“ palaiko greitąjį 18W, QC3.0, PD įkrovimą ir vienu metu galima įkrauti 3 skirtingus įrenginius.

Taip pat tuo pačiu metu yra palaikomas greitasis kitų įrenginių ir pačios „TOPK 10000 mAh“ baterijos įkrovimas. Na, o visus įkrovimo parametrus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Galiausiai reikia pažymėti ir tą faktą, kad ant savo korpuso „TOPK 10000 mAh“ turi 4 LED indikatorius, kurie leis orientuotis, kiek dar šioje baterijoje yra likę energijos.

Pirmieji pirkėjai šia baterija yra patenkinti ir tvirtina, kad ji atkeliauja praktiškai pilnai įkrauta, puikiai darbuojasi su „Samsung S10“ telefonu ir jį įkrauna labai greitai.

Masiškai perkamas ir puikiai vertinamas aliejaus purškiklis

  • Dabar jis parduodamas nuo 4,66 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 0,26 € už pristatymą į Lietuvą;
  • galima įsigyti kelis vienetus ir taip papildomai sutaupyti.

Šį įdomų prietaisą jau įsigijo virš 7 300 pirkėjų ir turime beveik 3 200 atsiliepimų ir įspūdingą 4,9 reitingą. Puiki statistika tokiam ganėtinai paprastam daikčiukui.

Pirkėjai teigia, kad šis paprastas prietaisas tampa nepamainomu pagalbininku, ruošiant maistą.

Ar tai būtų salotos, kepsnys, ant grotelių gaminama mėsą ar bet koks kitas patiekalas. Iš įprasto aliejaus butelio yra ganėtinai sunku jį tiksliai dozuoti ir juo labiau paskleisti. Tad šis aliejaus purškiklis yra būtent tai, ko ir reikia.

Geriausia, kad jį pripildyti galima praktiškai bet kokiu aliejumi ir paskleisti aliejų taip, kaip norime: palaikomi du purškimo režimai.

Šis aliejaus purškiklis yra pagamintas iš stiklinės talpos (100 ml) ir metalo lydinio galvos. Visos medžiagos yra absoliučiai saugios sąlyčiui su maistu, nėra bisfenolio (BPA) ir atitinka CE, EU standartus.

Šį produktą perka masiškai ir pirkėjai iš Lietuvos juo yra labai patenkinti. Lietuvaičiai tvirtina, kad užsakyta prekė atkeliauja per 2-3 savaites, atrodo puikiai, labai gerai purškia aliejų bei vandenį ir pardavėjas dar prideda piltuvėlį, kad būtų patogiau šį purškiklį pripildyti aliejumi.

Štai keletas pirkėjų iš Lietuvos padarytų šio purškiklio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()