„Čia turime ne tik maršrutizatorių, bet ir WiFi signalo stiprintuvą, o prijungus daugiau nei 20 prietaisų jis nė nejaučia apkrovos“ - išbandė labai galingą, žvėriškos spartos naująjį maršrutizatorių „Redmi AC2100 Router“ („Redmi AC2100 Router“ apžvalga, Video)  (2)

„Štai jis – naujasis Redmi AC2100 maršrutizatorius. Pagaliau jis pas mane atvyko. Tai yra naujausias Xiaomi produktas ir pirmasis Redmi WiFi maršrutizatorius. Iškart galiu pasakyti, kad jis yra puikus variantas ieškantiems galingo įrenginio. Prie šio maršrutizatoriaus prijungiau krūvą įvairių įrenginių ir signalas yra labai stiprus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nuolat prie šio maršrutizatoriaus esu prijungęs bent 10 išmaniųjų telefonų, 3 nešiojamus kompiuterius, išmanųjį televizorių, TV priedėlius ir visokius smulkius namų prietaisėlius, kaip LED lempas, LED juostas, daviklius ir taip toliau.

Tad galite puikiai suprasti, jog krūvis šiam Redmi AC2100 maršrutizatoriui yra didžiulis ir jis su savo užduotimis susidoroja puikiai.“

Šis apžvalgininkas yra išbandęs ne vieną įvairų maršrutizatorių ir naujausias jo pirkinys yra „Redmi AC2100“ maršrutizatorius.

Apžvalgininkas teigia, kad „Redmi AC2100“ maršrutizatorius atkeliavo simpatiškoje, išvaizdžioje pakuotėje. Ir iškart apžvalgininkas rekomenduoja užsisakyti europietišką adapterį. Pakuotėje yra kiniškas kištukas į rozetę, tad pas pardavėją nurodykite, kad jums reikia europietiško kištuko.

„Redmi AC2100, kaip ir ankstesni Xiaomi maršrutizatoriai, yra taip pat valdomas su Mi WiFi programėle.

Ji suteikia labai daug valdymo galimybių. Pavyzdžiui, įjungti apsaugas, sudaryti juodąjį sąrašą, nustatyti kiekvieno abonento duomenų perdavimo greitį, atsisiųsti programinės įrangos atnaujinimą ir taip toliau. Tų nustatymų bei valdymo galimybių yra gyvas velnias.“

„Viršutinėje Redmi AC2100 dalyje yra du šviesos indikatoriai, kurie leidžia suprasti, kad maršrutizatorius įjungtas/išjungtas ir kokiu režimu dirba.

Redmi AC2100 turi visas reikalingas jungtis – 1 WAN bei 3 LAN lizdai – bei 6 didelio stiprumo (5 dBi) kryptines antenas ir 6 kanalų didelio našumo signalo stiprintuvą, tad čia turime ne tik maršrutizatorių, bet ir WiFi signalo stiprintuvą.“

„Mane Xiaomi nustebino, kad šįkart drauge su maršrutizatoriumi atkeliavo ir papildomas laidas. Kam jis skirtas? Tai yra gigabitinis maršrutizatorius ir kiek aš suprantu, anksčiau pirkėjai susidurdavo su problemomis, nes naudojo senus laidus.

Tad Xiaomi tiesiog į komplektą pridėjo kokybišką gigabitinį laidą ir jei jūsų namuose yra tokį duomenų perdavimo greitį užtikrinantis internetas, šis maršrutizatorius tikrai jį suteiks.“

„Mane nustebino ir tai, kaip greitai yra aktyvuojamas šis Redmi AC2100 maršrutizatorius. Viskas vyksta tiesiog momentaliai (2:55 min.).

O įvairių prietaisų prijungimas prie šio maršrutizatoriaus išvis yra žaibiškas. Namuose turiu dar bent kelis maršrutizatorius ir įvairius įrenginius prie Redmi AC2100 prijungiu bent 3 sekundėmis greičiau. Įprastai tenka keletą sekundžių laukti, kol prietaisas prisijungs prie WiFi maršrutizatoriaus, o čia viskas įvyksta vos per akimirką (3:20 min.).

Beje, noriu atkreipti dėmesį, kad šį Redmi AC2100 maršrutizatorių galima ne tik pastatyti ant stalo, bet ir jį pakabinti. Be to, jis savo korpuse turi specialias angas ir pastebėjau, kad yra puikiai aušinamas. Toks korpusas labai gerai išsklaido šilumą, tad maršrutizatorius dirba stabiliai ir kokybiškai.“

„Redmi AC2100“ yra labai galingas maršrutizatorius:

  • turi 2-ųjų branduolių procesorių ir kiekvieno jų darbinis dažnis siekia 880MHz;
  • integruotas dvigubos juostos „WiFi“ ryšys, todėl jis veikia tiek 2,4 GHz (300 Mbps), tiek 5 GHz (1733 Mbps) dažnių juostoje ir maksimaliai gali pasiekti iki 2033 Mbps;
  • „Beamforming“ technologija gali automatiškai nustatyti prijungtų įrenginių vietą, kad signalas sustiprėtų kiekvieno iš jų kryptimi.
  • prie 5 GHz palaiko 4x4 MU-MIMO technologiją, o tai reiškia, kad „Redmi“ maršrutizatorius užtikrina sklandesnę žaidimų ir vaizdo duomenų perdavimo patirtį.

„Man Redmi AC2100 maršrutizatorius yra labai išvaizdus, puikiai pagamintas, labai gerai išsklaidantis šilumą – kas reiškia, kad jis dirbs ilgai ir be jokių nesklandumų.

Aš esu išbandęs praktiškai visus Xiaomi maršrutizatorius, kokius tik jie yra išleidę. Tad labai daug kalbėti apie techninius dalykus aš nematau prasmės. Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad jei maršrutizatorius dirba blogai, tai, kad ir kokie galingi parametrai nurodyti – jis vis tiek dirbs blogai.

O jei maršrutizatorius dirba gerai, tada ir savo technines galimybes jis išnaudoja maksimaliai. Ir galiu užtikrinti, kad Redmi AC2100 su visomis užduotimis susidoroja puikiai.“

Speciali akcija

„Redmi AC2100“ maršrutizatorius:

  • Aliexpress - 35,89 €;
    • 20 % nuolaida;
    • pristatymas į Lietuvą už 0,43 €.
  • Gearbest - 40,83 €;
    • 20 % nuolaida;
    • pristatymas į Lietuvą už 4,19 €.
  • Lietuvoje neparduodamas
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai (2)