Puikus daiktas, praversiantis visiems - vos už 6€ išparduodamos „Xiaomi“ apsauginės kaukės (Video)  (2)

Apsauginės kaukės pastaruoju laiku tapo kaip niekad aktualiu produktu ir dabar apsaugoti save nuo taršos galima labai pigiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

Šiuo metu „Xiaomi Smartmi Anti-Pollution Air Sport Face Mask 3D Design PM2.5 Haze Dustproof“ apsauginė kaukė parduodama už 6 €;

48 %​ nuolaida;

nemokamas pristatymas į Lietuvą;

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Smartmi“ apsauginė kaukė yra patogi dėvėti, su reguliuojamu užsegimu, su ventiliacine anga ir blokuoja aplinkui sklandančių kenksmingų dalelių patekimą į kvėpavimo takus.

Kaip ir įprasta „Xiaomi“, jos produktai visad pasižymi puikiai dizaino sprendimais. Taip yra ir su „Xiaomi Smartmi“ kauke. Už puikius dizaino sprendimus ji yra apdovanota „Good Design“ apdovanojimu.

Ir tie dizaino sprendimai atsispindi kiekvienoje „Xiaomi Smartmi“ kaukės detalėje. Kompanija sukūrė tokią apsauginės kaukės formą, kad ji kuo geriau priglustų prie bet kurio žmogaus veido.

Be abejo, rekomenduoja pasinaudoti štai šia, žemiau pateikta išmatavimų lentele, ir taip maksimaliai tiksliai įvertinti, kokio dydžio apsauginės kaukės reikia jums asmeniškai.

Gamintojas pažymi, kad pats kaukės korpusas yra pagamintas iš kokybiškos TPU medžiagos. Kaukė puikiai priglunda (viduje yra specialus tinklelis, palaikantis kaukės formą ir standumą aut. past.) prie veido bei papildomai galima galvos nugaroje ją dar susegti štai tokiu (žiūrėti nuotrauką žemiau aut. past.) pakuotėje esančiu segtuku.

Jei po miestą keliaujama ramiai, be didesnio fizinio aktyvumo, to daryti nėra būtina - užteks ir užkabinimo už ausų. Kaukė ir taip gerai laikysis, bet jei norėsite lauke pabėgioti - tada papildomas sutvirtinimas tikrai pravers.

Gamintojas ypač pabrėžia tą faktą, kad vidinę kaukės dalį sudaro kelių nano-filtrų sistema, kuri neleidžia į organizmą patekti kenksmingos dalelėms. 

„Xiaomi Smartmi“ kaukės veiksmingumo lygis siekia iki 97 proc. Tad būsime apsaugoti ir nuo smulkiausių kietųjų dalelių (PM2.5), dūmų, automobilių bei energetikos įmonių išmetamų teršalų ir kitų organizmui pavojingų teršalų patekimo į organizmą.

Plius, „Xiaomi Smartmi“ kaukės šone yra lengvesniam kvėpavimui skirta anga.

Stilinga, lengva (16,9 gr.), gerai prisitaikanti prie įvairaus veido tipo bei patogi dėvėti ir kas svarbiausia - apsauganti nuo oro taršos. Naudingas daiktas, o ir dabar parduodamas už vieną žemiausių kainų visoje rinkoje. Geriau ir nebūna.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(28)
(10)

Komentarai (2)