Cafago išparduoda robotus dulkių siurblius vos už 23€: juokinga kaina, bet ką už tai gauname?  ()

Robotų dulkių siurblių esame matę pačių įvairiausių. Daugeliu atveju tokie įrenginiai puikiai veikia ir yra labai naudingi namų tvarkymo pagalbininkai. Deja, tokie įrenginiai kainuoja ganėtinai nemažai. Jei dar Kinijos kompanijų robotus dulkių siurblius galima įsigyti už 200-400 eurų ir tik pačius paprasčiausius modelius už 100-150 eurų, tai apie tokių kompanijų kaip „Samsung“ ar „Dyson“ įrenginius ir jų kainas geriau net nekalbėti – kainos tik prasideda nuo 600 eurų. Visgi, net ir šioje rinkoje yra tokių robotų dulkių siurblių, kurių kaina yra tiesiog nepadoriai žema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „1800Pa Vacuum Robotic Cleaner Intelligent Sweeper Mop Vacuum Robot“ robotas dulkių siurblys parduodamas už 23,13 €;
  • taikoma 56 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas;
  • ribotas prekių kiekis.

Reikia pripažinti - tokia kaina už robotą dulkių siurblį yra išties įspūdingai žema. Tačiau kuo gi šis prietaisas pasižymi?

Visų pirma, tai vienas tų robotų, kuris nepasižymi garsiu vardu - tai privalumas, nes nereikia mokėti už vardą ir galimus trūkumus. Juk niekada nežinai, kiek patikimas iš tikro yra gamintojas ir jo kūrinys.

Gamintojas teigia, kad tereikia įjungti šį pigų robotą dulkių siurblį ir stebėti kaip jis valo namus. Aprašyme teigiama, kad jis puikiai siurbia dulkes, dirvožemį ir kitas atliekas.

Taip pat teigiama, kad dėl savo kompaktiškos formos ir konstrukcinių sprendimų, robotui yra lengva pasiekti purvą ir sunkiai prieinamose vietose.

Kaip jau ir galėjote suprasti, šis robotas dulkių siurblys nėra toks įrenginys, kuris būtų aprūpintas pačiomis pažangiausiomis technologijos, kaip, kad kiti – 20 kartų daugiau kainuojantis robotai.

Tačiau tai nereiškia, kad jis yra mažiau naudingas - geba valyti kambarį, kaip ir visi kiti. Aišku, čia kalba neina ne tik apie jokį patalpų skenavimą ir virtualaus žemėlapio sudarymą, bet ir nėra iš anksto nustatomų judėjimų būdų.

Robotas tiesiog juda į priekį ir automatiškai keičia kryptį, vos tik susiduria su kokia nors kliūtimi. Teoriškai, jis turėtų natūraliai judėti aplink kambarį, kol galiausiai išvalo didžiąją dalį teritorijos.

Jame yra mikrokompiuteris ir specialios konstrukcijos ratas, kurie užtikrina, kad robotas praktiškai nepatirs kokios nors įstrigimo situacijos. 

Robotas turi trigubą filtrą ir dėl to gerai išvalo siurbiamą orą bei užkertą kelią antrinei taršai. Tai reiškia, kad jis išleidžia visiškai švarų orą, kas yra labai svarbu.

Robotas turi įmontuotą ir įkraunamą 1200 mAh talpos bateriją. Jos pilnai užtenka net 2 valandų darbui, o įkraunama vos per 1 valandą.

Gamintojas tvirtina, kad vos per 30 min. robotas gali išvalyti iki 180 m2 plotą, kas yra daugiau nei įspūdinga.

Kadangi tai kompaktiškas ir ganėtinai plonas robotas, jo išmatavimai yra 32 x 32 x 7,4 cm, jis sugebės palįsti ir po namuose esančiais baldais bei išvalyti ten susikaupusį purvą. O ir labai talpi (400 ml) atliekų dėžutė maloniai stebina. Jos tikrai užteks išvalyti dideliam plotui ir nereikės dažnai ištuštinti.

Gamintojas tvirtina, kad šiam robotui visai nesvarbu kokios yra grindys - 1800 Pa siurbimo galios užteks išvalyti ir kilimus, ir medines, ir bet kokias kitas grindis. Taip pat kompanija teigia, kad dėl pažangios variklio technologijos, šis robotas dulkių siurblys dirba kur kas tyliau nei konkurentai – „tai mini dydis su maksimaliu efektyvumu“.

Jei jis kainuotų 100 €, ko gero būtų ir geresnių alternatyvų, bet kai jo kaina 23,13 €, tai yra puikus variantas turintiems vasarnamį, gyvenantiems nedidelio ir vidutinio dydžio namuose/butuose bei įvairių išmaniųjų funkcijų nereikalaujantiems pirkėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(13)
(3)

Komentarai ()