Štai koks turi būti skėtis - maksimalus tvirtumas, automatinis susiskleidimas ir apsauga ne tik nuo lietaus: unikalus „Xiaomi“ skėtis parduodamas 3 kartus pigiau nei pas konkurentus (Video)  ()

„Xiaomi“ kompanija gamina pačius įvairiausius daiktus, bet ar žinojote, kad ši kompanija gamina ir skėčius? Ir taip, tai kur kas „protingesnis“ skėtis, nei įprasti tokio tipo daiktai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu šį puikų „Xiaomi KongGu 23"inch Automatic Folding Umbrella Sunscreen Waterproof Anti-UV“ skėtį galima įsigyti vos už 14,69 €,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Ši „Xiaomi KongGu 23“ skėčio kaina yra išties labai žema, nes peržvelgus kitų internetinių parduotuvių kainyną - iškart matyti, kad „Xiaomi KongGu 23“ įprastai kainuoja bent 2-3 kartus brangiau.

Tad jei ieškote kokybiškai pagaminto, tvirto, šauniai atrodančio skėčio ir dar nenorite išlaidauti - tada „Xiaomi KongGu 23“ yra puikus pasirinkimas.

O kuo gi „Xiaomi KongGu 23“ išsiskiria iš įprastų skėčių?

Žinoma, pats pirmasis dalykas yra pačio skėčio išvaizda. „Xiaomi“ kompanija puikiai geba pagaminti puikios išvaizdos daiktus ir „Xiaomi KongGu 23“ ne išimtis.

Be gražaus dizaino, „Xiaomi KongGu 23“ gali pasigirti atsparumu vandeniui, lengvu ir labai tvirtu korpusu, kuris papildomai sustiprintas šoniniais strypeliais.

Panaudotos aukščiausios kokybės medžiagos (aliuminio lydinio ir stiklo pluošto) ir teigiama, jog skėtis yra atsparus neigiamiems aplinkos poveikiams bei yra ilgaamžis.

O pats skėtis padengtas specialia UVtex FABRICS medžiaga. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi KongGu 23“ padės išvengti ne tik stipraus lietaus, nebijo stipraus vėjo gūsių, bet ir ši speciali medžiaga apsaugos nuo kenksmingų UV spindulių.

Labai svarbu paminėti ir tai, kad „Xiaomi KongGu 23“ yra automatiškai išsiskleidžiantis ir susikleidžiantis skėtis. Labai įdomus gamintojo sprendimas.

Teigiama, kad mechanizmas yra aukščiausios kokybės ir išbandytas įvairiuose testuose. Pastarieji parodė, kad šis mechanizmas ir po 1000 išskleidimų/suskleidimų išlieka toks pats efektyvus ir kokybiškai veikiantis.

Plius, skėtyje yra speciali užrakinimo galimybė, tad jis pats ar netyčia spustelėjus mygtuką neišsiskleis. Protingas gamintojo sprendimas - juk nesinorėtų, kad skėtis netyčia išsiskleistų būdamas rankinėje, kuprinėje ar kitoje vietoje.

„Xiaomi KongGu 23“ yra išties šaunus, kokybiškas ir dabar dar labai pigiai parduodamas skėtis, kuris pravers bet kokiu metų laiku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()