„Labai lengvas mažas monstras su galingu bešepetėliniu varikliu, 20 000 Pa siurbimo galia ir labai patogiu talpos išvalymu“. Išbandė „Xiaomi“ naujieną už fantastiškai gerą kainą („Xiaomi Mijia 1C“ apžvalga, Testų rezultatai, Video, iš Lenkijos/Čekijos/Prancūzijos sandėlių)  ()

„Tai yra labai lengvas ir patogus laikyti rankoje bei juo naudotis siurblys. Pagaminimo kokybė yra puiki, antgalių keitimas super paprastas ir tą padaryti užtrunka vos kelias akimirkas. Atliekų dėžutės ištuštinimas yra toks paprastas, kad jau geriau ir nesugalvosi. Ir bendra siurblio priežiūra nereikalauja didelių pastangų. Ir svarbiausia – Xiaomi Mijia 1C daro tai, kam ir yra sukurtas. Jis puikiai valo namus ir palyginus su konkurentais iš Dyson – kainuoja tikrai mažai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Mijia 1C“ belaidis dulkių siurblys atkeliauja kompaktiškoje dėžėje.

Joje rasime patį dulkių siurblį su integruota atliekų dėžute, baterija ir HEPA filtru; 4 keičiamus įvairaus ilgio ir formos antgalius, pagrindinį aliuminio lydinio vamzdį, maitinimo adapterį, prie sienos pritvirtinamą siurblio laikymo stotelę ir kinišką naudojimosi instrukciją.

„Pakuotės turinys yra labai gausus. Visi antgaliai, kaip ir pats siurblys, pagaminti itin kokybiški. Kaip ir visada Xiaomi išlaiko aukščiausius kokybės standartus.“

„Kalbant apie specifikacijas, tai šis mažas monstras aprūpintas galingu be šepetėlių varikliu. Čia turime 400W galią ir Xiaomi Mijia 1C palaiko 3 siurbimo režimus. Jie yra keičiami su šiuo mygtuku.“

„Xiaomi Mijia 1C siurblys aprūpintas 2500 mAh talpos baterija, kurią, pasak Xiaomi, pilnai įkrausime per 3,5 valandos.

Mano testavimų rezultatai parodė, kad nurodytas laikas yra teisingas. Man siurblio bateriją pilnai įkrauti užtrunka 3 valandas ir dar keletą minučių. Rezultatas neblogas, nors ir tikiuosi, kad būsimuose modeliuose įkrovimo laikas sutrumpės.

Čia taip pat reikia pažymėti, kad ant siurblio korpuso yra LED šviesos indikatoriai, kurie ir parodo kiek gi yra likę baterijos energijos.“

Baterijos ištvermės rezultatai

„Xiaomi teigia, kad pasirinkus minimalią siurbimo galią, pilnai įkrautos baterijos užteks 60 minučių, tačiau man jos užtenka 46 min. Tai yra 14 min. mažiau, nei žada Xiaomi.

Pasirinkus vidutinį – Balanced – siurbimo režimą, baterijos energijos užteko 28 min. Xiaomi žada 30 min. tad čia praktiškai viskas atitinka.

Na, o pasirinkus maksimalią siurbimo galią – 20000Pa – baterijos užteko 8:45 min. Netoli Xiaomi žadamų 10 min.“

O kokia valymo kokybė?

Savo testuose (2:53 min.) naudojau žmonių plaukus, popieriaus skiautes bei įvairias kruopas ir išbandžiau įvairius siurbimo režimus tiek ant grindų, tiek ir ant kiliminės dangos.

Tad štai kaip Xiaomi Mijia 1C siurbia atliekas ant kiliminės dangos bei grindų, kai yra įjungti skirtingi siurbimo režimai (3:17 min.).“

„Taigi, ant kiliminės dangos aš dažniausiai naudoju maksimalią siurbimo galią. Tuo tarpu kitais atvejais man užtenka vidutinės galios Balanced siurbimo režimo. Tiek galios tikrai užtenka kokybiškai išvalyti namus.

Bendrai, Xiaomi Mijia 1C tikrai gali būti pagrindiniu jūsų namų tvarkytoju. Ypač jei gyvenate iki 75 m2 ploto namuose. Tokiu atveju jo tikrai užteks.

Xiaomi Mijia 1C labai gerai darbuojasi ne tik ant kietų grindų, bet ir dėka savo mobilumo bei pakuotėje esančių gausybės skirtingų antgalių, su juo galima išvalyti namus nuo lubų iki grindų.

Su juo galima išvalyti namuose esančius baldus ir taip susiurbsite visas dulkes, maisto likučius ir erkutes.

Mažesni antgaliai padės susitvarkyti su kitomis specifinėmis užduotimis bei išvalyti sunkiau pasiekiamas vietas. Kad ir išvalyti kompiuterio klaviatūrą.“

„Koks garso lygis? Štai koks yra garsas, kai yra įjungti skirtingi siurbimo režimai (4:37 min.).

Kalbant apie dizainą ir naudojimosi siurbliu patogumą – tai Xiaomi čia ir vėl išlaiko aukščiausią lygį.

Siurblys puikiai atrodo, yra patogus naudotis, ir net 0,5 l talpos liekų dėžutės atidarymas bei ištuštinimas yra super patogus (5:05 min.).“

„Be to, tiek atliekų dėžutę, tiek ir HEPA filtrą galima plauti po tekančiu vandeniu. Tik prieš vėl naudodami siurblį, įsitikinkite, kad visos filtro dalys gerai išdžiuvo.

Kalbant apie filtravimo sistemą, tai ji čia yra 5 lygių, kas užtikrina, jog oro išvalymo efektyvumas siekia iki 99,97 proc. Nuostabus rodiklis.

Tad ką aš manau apie Xiaomi Mijia 1C dulkių siurblį? Tai yra labai lengvas ir patogus laikyti rankoje bei juo naudotis siurblys.

Pagaminimo kokybė yra puiki, antgalių keitimas super paprastas ir tą padaryti užtrunka vos kelias akimirkas.

Atliekų dėžutės ištuštinimas yra toks paprastas, kad jau geriau ir nesugalvosi. Ir bendra siurblio priežiūra nereikalauja didelių pastangų.

Norėčiau tik, kad siurblys, pasirinkus maksimalų siurbimo režimą, galėtų darbuotis šiek tiek ilgiau ir pats baterijos įkrovimas būtų greitesnis.

Prie privalumų verta pažymėti, kad Xiaomi Mijia 1C yra puikaus dizaino siurblys ir pakuotėje yra daugybė naudingų antgalių.

Aš Xiaomi Mijia 1C nusipirkau kaip papildomą pagalbininką jau turimam Xiaomi Mi Robot robotui dulkių siurbliui. Tačiau Xiaomi Mijia 1C gali būti pagrindiniu jūsų namų pagalbininkui, jei gyvenate mažesniuose ar vidutinio dydžio namuose.

Ir svarbiausia – Xiaomi Mijia 1C daro tai, kam ir yra sukurtas. Jis puikiai valo namus ir palyginus su konkurentais iš Dyson – kainuoja tikrai mažai.“

Speciali akcija

„Xiaomi Mijia 1C“ dulkių siurblys:

  • Aliexpress167,77 €;
    • nuoroda veikia angliškame AliExpress
    • iš Lenkijos/Čekijos/Prancūzijos sandėlio;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 4-10 d.
    • Labai ribotas kiekis
  • Aliexpress171,77 € (kovo 27 d. kaina nukris iki 167,75€)
    • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 2-5 d.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()