Už fantastišką kainą išparduodama „Xiaomi“ plaukų kirpimo mašinėlė „ENCHEN Sharp Hair Trimmer“ su daugybe priedų - galite pamiršti grožio salonus, visa reikiama įranga bus namuose  ()

Koronavirusas privertė visus būti namuose ir dabar nueiti į kirpyklą ar grožio saloną tikrai nepavyks. Tačiau yra puiki išeitis, kaip išlikti gražiems ir dar sutaupyti. Su „Xiaomi ENCHEN Sharp Hair Trimmer“ plaukų kirpimo mašinėle galima greitai, patogiai ir labai pigiai apsikirpti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Šiuo metu „Xiaomi ENCHEN Sharp Hair Trimmer“ plaukų kirpimo mašinėlė parduodama už labai gerą kainą:

  • standartinis A komplektas už 16,39 eurus;
    • 37 % nuolaida;
  • B komplektas su kirpimo žirklutėmis ir skraiste už 18,85 eurus;
    • 37 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 d.

„Xiaomi ENCHEN Sharp Hair Trimmer“ yra labai šauniai ir stilingai atrodanti plaukų kirpimo mašinėlė.

O dabar dar ir galima ją įsigyti už tikrai labai gerą kainą. Sumokėjus papildomai vos porą eurų, komplekte bus ir dvejos kirpimo žirklutės bei skraistė, tad nieko nereikės papildomai įsigyti. Beliks tik išpakuoti kirpimo mašinėlę ir imtis darbo.

„Xiaomi ENCHEN Sharp Hair Trimmer“ plaukų kirpimo mašinėlė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko vieną kirpimo greitį.

Varikliukas sukasi 7500 aps/min. greičiu, mašinėlės galia siekia 3W.

Iš titano ir keramikos pagaminta kirpimo galva yra labai tvirta, atspari korozijai ir darbo metu mašinėlė skleidžia vos 55 dB triukšmą.

Taip pat kirpimo galvos padėtis yra lengvai keičiama, tad kirpimo diapazonas siekia 0,8 - 2 mm, o norintiems susitvarkyti ir su gana ilgais plaukais - beliks prie mašinėlės pritvirtinti vieną iš keturių pakuotėje esančių antgalių.

„Xiaomi ENCHEN Sharp Hair Trimmer“ yra 45 x 170 mm išmatavimų, valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir įkraunama su pakuotėje esančiu USB laidu.

Plaukų kirpimo mašinėlė turi 800 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks darbuotis 45 minutes.

Geras dalykas ir tas, kad ant kirpimo mašinėlės korpuso yra baterijos indikatorius, tad visada žinosite kiek dar likę energijos.

„Xiaomi ENCHEN Sharp Hair Trimmer“ šauniai atrodanti, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama plaukų kirpimo mašinėlė, kuri leis sutaupyti nemažai pinigų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(10)
(2)

Komentarai ()