Daiktas, kuris pravers ir pasibaigus koronaviruso protrūkiui - už puikią kainą išparduodamas labai ribotas kiekis UVC spindulių sterilizatorių, padėsiančių sunaikinti visus virusus nuo telefonų, laikrodžių ar veido kaukių  ()

Nuo koronaviruso galime apsisaugoti dėvėdami apsaugines kaukes, plaudami rankas, naudodami dezinfekcinį skystį ir geriausia - būdami namuose. Tačiau tenka išeiti į lauką. Nusipirkti maisto, vaistų ar esant kitiems svarbiems reikalams ir taip tą COVID-19 virusą galime labai lengvai parsinešti tiesiog ant savo laikrodžio, telefono, papuošalo ar kito daikto. Štai tada ir pravers šis pigus įrenginys, kuris sunaikins visus virusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sąlygos ir kaina

  • Šiuo metu „UV Phone Sterilizer Masks Sterilization Aroma Diffuser UV Light Cell Phones Sanitizer“ sterilizatorius kainuoja 21,13 €;
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 d;
  • ribotas prekių skaičius.

Tyrimais yra nustatyta, kad kad COVID-19 ligą sukeliantis virusas ant kartono išgyvena net 24 valandas, o ant plastiko bei nerūdijančio plieno - net tris paras. 

Kiti tyrimai rodo, kad koronavirusai ant paviršių išlieka iki 9 dienų, tad rizika virusą parsinešti namo yra didžiulė.

Išėję iš namų net nejučiomis prisiliečiame prie daugybės paviršių, jau nekalbant apie tuos kartus, kai apsilankome parduotuvėje. Ir tikrai bent kartelį kitą prisiliečiame prie turimo telefono. Štai tokiais atvejais ir galime „pasigauti“ virusą.

Kad kaukių dėvėjimas ir dezinfekcinio skysčio naudojimas nenueitų veltui - reikia tuo pačiu dezinfekuoti kambarius bei smulkius prietaisus. Pastariesiems geriausias pasirinkimas yra tokie kompaktiški UVC spindulių sterilizatoriai.

Šis UVC spindulių sterilizatorius yra 220 x 130 x 48 mm dydžio, korpusas pagamintas iš ABS ir PMMA medžiagų, turi per USB jungtį įkraunamą bateriją ir užtikrina 254 nm ilgio UVC bangas.

Būtent tokio ilgio UVC bangos geriausiai naikina bakterijas bei virusus. Jos yra žalingos žmogaus odai bei akims, tačiau šiuo atveju tai nėra reikšmingas dalykas, kadangi į sterilizatorių įdėtas telefonas ar kitas daiktas bus uždengtas ir UVC spinduliai į aplinką nepateks.

Kaip naudotis šiuo prietaisu?

Įdedame telefoną, papuošalą, laikrodį, akinius, tą pačią apsauginę kaukę, makiažo šepetėlį ir bet ką, kas tik į jį telpa. Uždarome viršutinį dangtelį ir paspaudžiame ant korpuso esantį įjungimo mygtuką.

UVC spindulių sterilizatorius įsijungia ir pradeda skleisti UVC spinduliuotę bei naikinti ant įdėto daikto esančius virusus bei bakterijas. Procedūra trunka apie 3 minutes ir toks uždaras dizainas leidžia per trumpą laiką sunaikinti bakterijas 360 laipsnių kampu. Vadinasi nereikės telefono ar kito prietaiso apversti ir dar kartą sterilizuoti. Užteks vienos 3 minučių procedūros.

Be to, UVC spindulių sterilizatorius užtikrina ir kvapų pašalinimo funkciją, kas taip pat pravers.

Dėl savo kompaktiškumo, paprasto įkrovimo ir naudojimo - UVC spindulių sterilizatorių yra labai patogu naudoti namuose ir kelionių metu. Tai yra toks daiktas, kuris pravers ne tik per koronaviruso protrūkį, bet ir jam pasibaigus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()