Geriausi Aliexpress pasiūlymai: masiškai perkami itin geros kainos lazeriniai atstumo matuokliai, labai kokybiškos magnetinės durų atramėlės ir puikiai vertinamos radijo stotelės - jas itin mėgsta statybininkai ir gamtos mėgėjai (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Vienas perkamiausių lazerinių atstumo matuoklių su įspūdinga išvaizda, vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko funkcija, daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos - „SNDWAY laser distance meter 40M 60M 80M 100M rangefinder trena laser tape range finder build measure device ruler test tool“;

- Puikiai vertinamos magnetinės durų atramėlės - „KAK Magnetic Door Stops 304 Stainless Steel Door Stopper Hidden Door Holders Catch Floor Nail-free Doorstop Furniture Hardware“;

- Labai perkamos ir pirkėjų itin vertinamos radijo stotelės - „2PCS KSUN KSM3 Civil Kilometer High Power Intercom Outdoor Handheld Mini Walkie Talkie“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas perkamiausių lazerinių atstumo matuoklių su įspūdinga išvaizda, vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko funkcija, daug gerų atsiliepimų iš Lietuvos  - „SNDWAY“

  • Dabar jis parduodamas nuo 12,01 €;
  • 26 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš kelių modelių, matuojančių iki 40 m, 50 m, 60 m, 70 m, 80 m, 100 m, 120 m.

„SNDWAY“ kompanijos lazeriniai atstumo matuokliai yra labai populiarūs ir pirkėjų puikiai vertinami.

Šiuos matavimo prietaisus jau įsigijo virš 15 400 pirkėjų, turime beveik 8 800 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Įspūdingi skaičiai tokiam daiktui.

Pirkėjai teigia, kad visi „SNDWAY“ modeliai yra labai kokybiški ir savo funkcijas atlieka puikiai.

Šie lazeriniai atstumo matuokliai pasižymi ne tik simpatiška išvaizda, patogiais valdymo mygtukais, greitais ir tiksliais matavimais, bet ir papildomai tokiomis naudingomis funkcijomis, kaip vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko palaikymu.

Tikrai ne kiekvienas lazerinis atstumo matuoklis tokioje kainų kategorijoje gali pasigirti šiomis naudingomis savybėmis.

Taip pat „SNDWAY“ modeliai matuoja atstumą, skaičiuoja kampą, plotą ir kt., bei išsaugo išmatuotus rezultatus. Be to, šie lazeriniai atstumo matuokliai atitinka IP54 standartą ir yra atsparūs vandeniui bei dulkėms.

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos yra labai patenkinti „SNDWAY“ lazeriniais atstumo matuokliais, papildomu ekrano apšvietimu, matavimo tikslumu ir bendru jų veikimu.

Lietuvaičiai tvirtina, kad matuokliai į Lietuvą atkeliauja per porą savaičių ir dalijasi keletu atstumo matuoklio nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto, 5 foto.

Puikiai vertinamos magnetinės durų atramėlės - „KAK“

  • Dabar jos parduodamos nuo 7,31 €;
  • 46 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš kelių spalvų modelių.

„KAK“ magnetinės durų atramėlės yra labai populiarios Aliexpress parduotuvėje: beveik 3 000 užsakymų, 1 000 atsiliepimų ir net 4,9 balai.

Šios atramėlės išskirtinės tuo, kad yra ne iš plastiko - pagamintos iš 304 plieno lydinio ir tai reiškia, kad jos yra atsparios neigiamam drėgmės poveikiui, korozijai bei rūdims ir yra ilgaamžės. Be to, jos ne tik sulaiko atveriamas duris, bet ir su magnetuku jas užfiksuoja stabilioje padėtyje. Labai patogus ir funkcionalus sprendimas. 

Pirkėjai labai džiaugiasi šių daikčiukų pagaminimo kokybe, ganėtinai dideliu įvairių spalvų modelių pasirinkimu ir lengvu atramėlių parengimu naudojimui.

 

Durų atramėlės pagrindas yra 5 mm storio ir prie grindų pritvirtinamas su pakuotėje esančiu 3M lipduku arba varžteliais. Tas pats ir su atramėlės dalimi, pritvirtinama prie durų.

Pačioje Aliexpress parduotuvėje parodyta, kaip tą yra paprasta ir greita padaryti.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra patenkinti šiomis magnetinėmis durų atramėlėmis ir tuo, kad jos į Lietuvą atkeliauja greitai.

Štai keletas pirkėjų padarytų atramėlių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Labai perkamos ir pirkėjų itin vertinamos radijo stotelės - „KSUN“

  • Dabar jos parduodamos nuo 27,79 €;
  • 44 % nuolaida;
  • 2 vnt. pakuotėje;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„KSUN“ yra išvaizdžios ir pirkėjų labai perkamos mobilios radijo stotelės: virš 3 500 užsakymų, 2 000 atsiliepimų ir 4,9 balai.

Čia iškart norėtume atkreipti dėmesį, kad galima rinktis iš skirtingų „KSUN“ kompanijos radijo stotelių.

Jos skiriasi savo išvaizda, galia, integruotomis baterijomis, jų įkrovimu (daugelis modelių turi C-tipo USB jungtis), signalo skvarba, išmatavimais bei svoriu. Be to, kai kurie modeliai turi ir ekranėlius - kiti jų neturi.

Taigi, visos radijo stotelės yra parduodamos po du vienetus, turi integruotas antenas ir veikia 400 - 470MHz dažnių diapazone.

Kalbant apie baterijų dydžius, tai radijo stotelės turi nuo 2200 iki 8000 mAh talpos įkraunamas baterijas. Pakuotėse yra įkrovimui reikalingi laidai ir kaip minėjome, daugelis stotelių turi C-tipo USB jungtis.

Stotelių galia siekia nuo 3 iki 8W ir kuo galingesnė stotelė, tuo toliau sklinda signalas. Atviroje vietoje iki 10 km., o mieste - kur daug įvairių pastatų - iki 2 km.

Taip pat atkreipkite dėmesį į stotelių užtikrinamą signalo skvarbą: daugelio stotelių signalas gali būti perduodamas net per 50 pastato aukštų. Jei stotelės bus naudojamos pastatų viduje - tai yra svarbus aspektas. O jei bus naudojamos žygiuose ir atviresnėse vietose, tada šis rodiklis yra kiek mažiau svarbus.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiomis radijo stotelėmis ir tvirtina, kad signalas lengvai keliauja iki 5 km (priklausomai nuo modelio bei vietovės, tad signalas gali nukeliauti dar toliau aut. past.), jomis naudotis yra itin paprasta, puiki garso kokybė, be jokių iškraipymų, ir šios stotelės yra labai naudingos darbuojantis statybose - 1 foto, 2 foto, 3 foto -  bei kituose darbuose.

Štai dar keleto pirkėjų padarytų stotelių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()